Na mom sistemu nikada nema omči. Samo čvorovi.zvezdan je napisao(la):Mixe,za predvez sam mislio,vezuješ li critter za predvez čvorom ili loop to loop?
Na mom sistemu nikada nema omči. Samo čvorovi.zvezdan je napisao(la):Mixe,za predvez sam mislio,vezuješ li critter za predvez čvorom ili loop to loop?
Pogrešno rečeno kao na Mixovoj slici i ja vežem čvor na čvor, uvrnuto kod strimera, uvrnuto na drugoj strani i na to čvor.Ja stavljam omču na omču.
Kuzma je napisao(la):.. a moze i direktno da se metne na strimera, za neke strim. za koje ne zelimo da tonu previse brzo, tj da je kopca dodatno ne otezava, a i ima lepsi rad bez kopca. Mana je sto ti onda treba kilometar sajle , za svaki po malo
npr. ovako
zvezdan je napisao(la):Ja za štuku naredne sezone počinjem da koristim tanke volframske sajlice!
Milanče je napisao(la):Kuzma je napisao(la):.. a moze i direktno da se metne na strimera, za neke strim. za koje ne zelimo da tonu previse brzo, tj da je kopca dodatno ne otezava, a i ima lepsi rad bez kopca. Mana je sto ti onda treba kilometar sajle , za svaki po malo
npr. ovako
E ovo stvarno nikad nisam razumeoŠto lepo ne napraviš sajjlu i staviš najmanju "Neša" kopču koja je extra lagana i pouzdana. Plus ima lep širok luk i strimeri extra rade!!!
Pa menjaj strimere do mile volje. I kada se sajla iskrivi/ošteti/izuvija/sjebe staviš drugu, a ovako imaš da se naradiš da skineš sajlu sa strimera i napraviš drugu na istom!!!