Totalni pocetnik ! :S

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ako izuzmes klena ne slazem se o nekoj masovnosti onih koji love nesalmonidne vrste musicarenjem. I ribolov klena na musicu smatram produktivnim ribolovom.

Da se ne skapira pogresno, licno bih voleo da se sve vise musicari, pa se mozda nekada cuje i nas glas u savezu sportskih ribolovaca ili jos bolje po nekim ministarstvima. Ovako ako dupliramo brojnost bice nas mozda 1,8% od ukupnog broja ribolovaca kod nas :)

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
Ja bih zamolio učesnike teme da pročitaju prvi post pa da zatim nastave sa učešćem u daljoj raspravi  :blush:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Doduse ima ovde onih koji kazu "pobedio sam varalicara" : :hammer: (ne mislim na Zvezdana :firends:)
Najsladje je pobediti varaličara  :D a tek onog što kao trpa svaku ribicu u kesu ..eeekkk nema sladje  :drool:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Strelac je napisao(la):
Ja bih zamolio učesnike teme da pročitaju prvi post pa da zatim nastave sa učešćem u daljoj raspravi  :blush:
Strelac svašta početnik može da nauči iz ovih naših razmena mišljenja ..a najpametnije od svega je da se okane ovoga sporta dok mu je još vreme  :D
Hvala ..molim...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Šone je napisao(la):
Najsladje je pobediti varaličara  :D a tek onog što kao trpa svaku ribicu u kesu ..eeekkk nema sladje  :drool:

Zavisi sta ko smatra za pobedu. On te sigurno pobedio u broju odnetih riba :D

Realno pred njim si ispao budala i gubitnik :)

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
neverujem ..obično im se promeni boja lica posle par C & R -a  :D

zekafly

Senior member
Učlanjen(a)
28.02.2010.
Broj reagovanja
0
Šone je napisao(la):
neverujem ..obično im se promeni boja lica posle par C & R -a  :D

Apsolutno tačno.Nemož biti tačnije.Pogotovo kad pustiš 4-5 kg tešku ženku smuđa pred publikom.Doduše, tad sam još varaličario, ali generalno, svi tako reaguju na C&R

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Vi bre veze nemate. U tom trenutku varalicari razmisljaju "vidi budalu sta uradi" i obicno se premeste na mesto gde je riba pustena da bi joj oni presudili na pravi nacin. Da niste pomislili da ste ih postideli? Kakva zabluda...

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Možda tako razmišljaju neki novopečeni varaličari ,što su malo varaličari ,malo plovkaroši ,malo ovo - malo ono ... Dosta se varaličarenje popularizovalo ,a gde je puno ljudi tu je i puno ćudi...

zekafly

Senior member
Učlanjen(a)
28.02.2010.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Vi bre veze nemate. U tom trenutku varalicari razmisljaju "vidi budalu sta uradi" i obicno se premeste na mesto gde je riba pustena da bi joj oni presudili na pravi nacin. Da niste pomislili da ste ih postideli? Kakva zabluda...

Mislio sam da popizde, što od ljubomore, koja je sve prisutna, što od bijesa.Nema zablude

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Nije mi jasno zasto pojednci pisu o musicarenju kao o necem svevisnjem?Da se razumemo meni je FF nesto najuzvisenije i najlepse sto se ribolova tice.Isto tako onaj sarandzija prica za dubinke,hranilice,boile....isto tako plovkaros prica o perhranama,tehnikama,crvicima,verdevesu....varalicar o voblerima,upredenim strunama....
Sve je stvar licnih afiniteta,zelja i mogucnosti.
'ebote prestanite da pricate ko sektasi neki u svakoj temi,raspravi omalovazava se nega druga tehika ribolova,sam ribolovac !!!
Sone dal' si ti ozbljan kad pises da ces da pobedis ozbiljnog varalicara,ne vikend majstore u lovu recimo bucova i pastrmke?!
Evo ja na Gocija stavljam 200e pod uslovom da se ne racunaju primerci malo veci od strimera i da voda nije Gradac.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
crni je napisao(la):
Sone dal' si ti ozbljan kad pises da ces da pobedis ozbiljnog varalicara,ne vikend majstore u lovu recimo bucova i pastrmke?!
Evo ja na Gocija stavljam 200e pod uslovom da se ne racunaju primerci malo veci od strimera i da voda nije Gradac.
Mogu da ih pobedim (uhvatim više ribe) na vodama na kojima ja mušičarim ,realno teško je zamisliti da odem negde prvi put i oderem kožu ljudima koji tamo varaličare ili bilo kako drugo pecaju godinama i znaju sve cake ...Što je to toliko čudno ?ja nesmatram mušičarenje kao neproduktivnu tehniku uopšte ...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ahahah kako bi na Gradcu prso od varalicara sa ruznim pacetom 4-5 nisi ni svestan :D :D

Pocepao bi te kao ludak novine, ne bi znao gde se nalazis :)

Mozes mozda da budes bolji od one gerijatrije na Tamisu sa bucovima, ili onih koji odu da peckaju nesto 3x godisnje.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Što jesi probao da pecaš na ružno pače na Gradcu pa znaš ?  :eek: aj da si rekao na neke mini twistere koji mogu da potonu na dno  u svaki vir pa ajde ali na ružno pače ,nema šanse  :bleh: usput bacao sam par puta strimer sa paktom koji radi kao wobbler i pastrmke  uopšte nisu oduševljene ..

Brate ta gerijatrija na Tamišu je mladja od tebe bar 20-30 godina  :D

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Čak su neki varaličari počeli da mušičare od muke koliko sam ih drao ha ha ha  :D E to je popularizacija mušičarenja na pravi način ..e ne kao ti simpsone kroz besedu  :-\

Totalni početnik je do sada sigurno već digao ruke od ove sekte  :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno