ivke037 je napisao(la):Odakle ti to da sam ih poneo. Na osnovu cega donosis takve zakljucke. Znaci li to da sam i dasku poneo?![]()
Ja to shvatih iz ovog tvog odgovora da ih nisi poneo.... Ako ih nisi poneo valjda si ih žive pustio ???
ivke037 je napisao(la):Odakle ti to da sam ih poneo. Na osnovu cega donosis takve zakljucke. Znaci li to da sam i dasku poneo?![]()
Otkud znas tj. znate da je moja slika?Milanče je napisao(la):Ja to shvatih iz ovog tvog odgovora da ih nisi poneo.... Ako ih nisi poneo valjda si ih žive pustio ???
Jeste moja slika i moji klenovi. I ne vidim tu nista lose, sem da sam trebao da napisem kao i na TV +18. Smatram da si na pocetku ove tvoje teme u tvom prvom postu trebao da ubrojis i teba sa slikama bucovcica koje hvatas na 9ku. A sto se mene tice, imam ja jos ovakvih a i gorih slika. Ali i ovakvihMilanče je napisao(la):E pa ne znamoAli valjda bi tuđe postavio sa imenom autora :'(
milance, nema sta mi da se raspravljamo . sve je meni jasno . ja se na forumu hvalim sa onim sta upecam. nekad bude dobro , a nekad nema nista . tako i ti radis . okacis sta uhvatisMilanče je napisao(la):@Sasats - posle svih uvreda ne bih ja sa tobom da se raspravljam... Očigledno te kritika ražestila. Samo ti nastavi da ubijaš ribe i deliš ih po komšiluku. Mene je jedino sramota što to radiš mušičarskim priborom i time se hvališ na ovom forumu.