oholi je napisao(la):PROTICU bas sam juce imao bucka na zaru i u slast sam ga pojeo))
'bem ti slast sa bucovom
I ja sam jednog bucka jeo juce, evo kako je izgledao
oholi je napisao(la):PROTICU bas sam juce imao bucka na zaru i u slast sam ga pojeo))
jebo te , ne mogu da verujem na sta si se ti coveku nakacio ? garantovano nije , ali cak i da jeste ubedjen da su ribe misaona bica ...zabole mene da nekoga uveravam u suprotno i pri tome koristim priliku da pokazem koliko sam pametan . ali ni to nije bitno i kao da nisam pominjao ...ok?i ne bi bio c&r musicarsasats je napisao(la):da si vise na vodi garantovano bi bio manje nervozan
sasats je napisao(la):djordano,ja bolje da ti nabrojim na koga nisi ovde na forumu zabedio do krvi , nego da redjam celu listu clanova . ali to nije moj problem i bolje da preskocimo tu temu ...kao da ti nista nisam ni pominjao...ok?
sasats je napisao(la):sto bi se ja kome uvlacio u bulju? kakav interes imam od toga ? i zasto da nekome napisem ...da , ti si glup jer ne poznajes osnove biologije ili cega vec ...nemas pojma i sad cu da ti objasnim kako funkcionisu ribejebo te , ne mogu da verujem na sta si se ti coveku nakacio ?
sasats je napisao(la):zabole mene da nekoga uveravam u suprotno
sasats je napisao(la):i pri tome koristim priliku da pokazem koliko sam pametan .
sasats je napisao(la):a to sto zivis u kraju nepovoljnom za musicare mi je iskreno zao .da si vise na vodi garantovano bi bio manje nervozan
sasats je napisao(la):i ne bi bio c&r musicar![]()
a sta bi ti bez mene ? :'(simpson H je napisao(la):Meni je samo zao sto jos uvek trosim tastaturu na tebe. Nisam ni najmanje nervozan.
ma ne mislim na opredeljenje vec na onu mixovu teoriju koju sam plagiraosimpson H je napisao(la):Druze lupetas prestani molim te. Od prvog dana sa musicarskim stapom moje opredeljenje se znalo.

simpson H je napisao(la):Od prvog dana sa musicarskim stapom moje opredeljenje se znalo.

sasats je napisao(la):cekaj bre ??? ??? ti si onog dana kada si resio da musicaris resio da budes c&r musicar? nisi evoluirao od mesara varalicara postepeno ? mislim otisao nekoliko puta na musicarenje vratio se sav krvav zamazanog kombinezona i pune cuvarke i shvatio da to nisi ti . osetio po prvi put grizu savesti i shvatio da mozes da das svoj doprinos ocuvanju ribljeg fonda ?
ili si posle nekoliko izlazaka ne uhvativsi nista resio da pecas tamo gde nije problem uloviti ribu ali je zabranjeno poneti je . donosis odluku koja ce sluziti kao alibi .... bicu c&r musicar...
opet dodjosmo na onu mixovu teoriju koja ti je bola oci na pocetku nase polemike?
izvini jel mozes da me pratis?malo sam nagomilao pitanja :-[
maxfly je napisao(la):Ali da nastavimo o musicarenju.....
Simpson rece da ribe imaju instinkt i ja to prihvatam da je to tako IPAK JE ON BIO NA ONOM CASU IZ BIOLOGIJE.....Ali ne prihvatam nacin na koji je on meni to napisao..sve je to bilo u fazonu"mali glup si sta to pises poklopi se usima i mars u cosak,ja sam pametan,ja cu da ti kazem".E pa Simpsone H postoje i drugi kulturniji nacini da se jednom mladjem i neiskusnijem kolegi objasne neke tako jednostavne stvari.
Ali ajde stariji si i iz glavnog si grada,kontam da se tako i ponasaju starije,obrazovanije i iskusnije osobe....
varalicaris godinama i preko noci ti dune da prodas pribor i pocnes da musicaris i postanes c&r ribolovac da ne razmatras mixove teorije ne bi ti se ova urezala u secanje ...ili si se nasao u njoj pa je ostala u podsvesti ?zasto je strasno ako se slazem i usvajam necije misljenje ? zasto se ti nisi pozvao na naucnika koji je dokazao da su ribe bez emocija kada si replicirao onom decku? ??? i ti si iskoristio neciji intelektualni rad da zajebavas coveka na forumu kao sto i ja sada radimsimpson H je napisao(la):Jedino sto sam uradio to je sto sam naglasio da ti nisi izneo svoje originalno misljenje vec kopirao tudje. Trebalo je da kazes "sto rece Mix...", onda se ne bih ni osvrnuo na tvoj post.