UiP kod ostalih ribolovca

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
oholi je napisao(la):
PROTICU bas sam juce imao bucka na zaru i u slast sam ga pojeo :)))

'bem ti slast sa bucovom :)

I ja sam jednog bucka jeo juce, evo kako je izgledao

Prilozi

• prase.jpg
    prase.jpg
    21,5 KB · Pregleda: 91

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
djordano,ja bolje da ti nabrojim na koga nisi ovde na forumu zabedio do krvi , nego da redjam celu listu clanova . ali to nije moj problem i bolje da preskocimo tu temu ...kao da ti nista nisam ni pominjao...ok?

sto bi se ja kome uvlacio u bulju? kakav interes imam od toga ? i zasto da nekome napisem ...da , ti si glup jer ne poznajes osnove biologije ili cega vec ...nemas pojma i sad cu da ti objasnim kako funkcionisu ribe  :doh: jebo te , ne mogu da verujem na sta si se ti coveku nakacio ? garantovano nije , ali cak i da jeste ubedjen da su ribe misaona bica ...zabole mene da nekoga uveravam u suprotno i pri tome koristim priliku da pokazem koliko sam pametan . ali ni to nije bitno i kao da nisam pominjao ...ok?
a to sto zivis u kraju nepovoljnom za musicare mi je iskreno zao . da si vise na vodi garantovano bi bio manje nervozan

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
sasats je napisao(la):
djordano,ja bolje da ti nabrojim na koga nisi ovde na forumu zabedio do krvi , nego da redjam celu listu clanova . ali to nije moj problem i bolje da preskocimo tu temu ...kao da ti nista nisam ni pominjao...ok?

Kajde se potrudi kad si vec potegao, bas me zanima da vidim. Budi od reci i napisi!

sasats je napisao(la):
sto bi se ja kome uvlacio u bulju? kakav interes imam od toga ? i zasto da nekome napisem ...da , ti si glup jer ne poznajes osnove biologije ili cega vec ...nemas pojma i sad cu da ti objasnim kako funkcionisu ribe  :doh: jebo te , ne mogu da verujem na sta si se ti coveku nakacio ?

Vec sam te molio da prestanes da lazes ali je izgleda to duboko ukorenjeno u tebi. Coveku sam se najkulturnije obratio cak sam i poceo sa "Druze izvini..." ali sam mu napomenuo da je napricao gluposti pa mu objasnio zasto je to tako. On to nije prihvatio i vrti i dalje istu pricu cak je i na google nasao kako su ribe svesna bica da osecaju radost i tugu.

sasats je napisao(la):
zabole mene da nekoga uveravam u suprotno

Pa tu i jeste sustinska razlika izmedju tebe i mene. Ja sam na forumu da podelim sa drugima ono sto znam i da pitam za ono sto ne znam. A tebe zabole za to. Jako ruzna osobina, ali ok nebitno ima nas svakakvih.

sasats je napisao(la):
i pri tome koristim priliku da pokazem koliko sam pametan .

Tebi dzaba sve prilike ovog sveta!

sasats je napisao(la):
a to sto zivis u kraju nepovoljnom za musicare mi je iskreno zao .da si vise na vodi garantovano bi bio manje nervozan

Meni je samo zao sto jos uvek trosim tastaturu na tebe. Nisam ni najmanje nervozan.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
simpson H je napisao(la):
Meni je samo zao sto jos uvek trosim tastaturu na tebe. Nisam ni najmanje nervozan.
a sta bi ti bez mene ?  :'(
jedini ja imam volju da se natezem sa tobom jer me to zabavlja i poneki nov clan dok te ne provali .
ja sam ti bre terapija !  ::)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
Druze lupetas prestani molim te. Od prvog dana sa musicarskim stapom moje opredeljenje se znalo.
ma ne mislim na opredeljenje vec na onu mixovu teoriju koju sam plagirao  :)...da vise pecas vise bi hvatao ribu , kada vise hvatas ribu hvatas sve vece ribe , one koje je dozvoljeno poneti. i tako jednog dana tetka ti kaze ...boki , eto bas sam se uzelela sveze recne ribe ...
sta ces joj odgovoriti?

a) ne tetka . ne dolazi u obzir jer se to kosi sa mojim moralnim principima  :nowink:
b) vazi tetka . nikakav problem za bokija starog klendziju da namlati jednu cuvarku klenova za svoju tetku  :tbumb:

?????????????????

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
Od prvog dana sa musicarskim stapom moje opredeljenje se znalo.

cekaj bre  ??? ??? ti si onog dana kada si resio da musicaris resio da budes c&r musicar? nisi evoluirao od mesara varalicara postepeno ? mislim otisao nekoliko puta na musicarenje vratio se sav krvav zamazanog kombinezona i pune cuvarke i shvatio da to nisi ti . osetio po prvi put grizu savesti i shvatio da mozes da das svoj doprinos ocuvanju ribljeg fonda ?
ili si posle nekoliko izlazaka ne uhvativsi nista resio da pecas tamo gde nije problem uloviti ribu ali je zabranjeno poneti je . donosis odluku koja ce sluziti kao alibi .... bicu c&r musicar...  :tbumb:
opet dodjosmo na onu mixovu teoriju koja ti je bola oci na pocetku nase polemike?
izvini jel mozes da me pratis?malo sam nagomilao pitanja  :-[

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Ja se izvinjavam sto se nisam ranije javio bio sam zauzet karanjem komsinice... :smoke:
jbga skontao sam da su ribe glupe i da nemaju nikakvih osecaja pa sam na prevaru "uhvatio"  komsinicu,pricinio sebi zadovoljstvo(jest da je malo sebicno ali...) i lagano je neostecenu "pustio" da se vrati u svoj topli dom....bas sam plemenit... :bleh:
Ali da nastavimo o musicarenju.....
Simpson rece da ribe imaju instinkt i ja to prihvatam da je to tako IPAK JE ON BIO NA ONOM CASU  IZ BIOLOGIJE.....Ali ne prihvatam nacin na koji je on meni to napisao..sve je to bilo u fazonu"mali glup si sta to pises poklopi se usima i mars u cosak,ja sam pametan,ja cu da ti kazem".E pa Simpsone H postoje i drugi kulturniji nacini da se jednom mladjem i neiskusnijem kolegi objasne neke tako jednostavne stvari.
Ali ajde stariji si i iz glavnog si grada,kontam da se tako i ponasaju starije,obrazovanije i iskusnije osobe....

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
sasats je napisao(la):
cekaj bre  ??? ??? ti si onog dana kada si resio da musicaris resio da budes c&r musicar? nisi evoluirao od mesara varalicara postepeno ? mislim otisao nekoliko puta na musicarenje vratio se sav krvav zamazanog kombinezona i pune cuvarke i shvatio da to nisi ti . osetio po prvi put grizu savesti i shvatio da mozes da das svoj doprinos ocuvanju ribljeg fonda ?
ili si posle nekoliko izlazaka ne uhvativsi nista resio da pecas tamo gde nije problem uloviti ribu ali je zabranjeno poneti je . donosis odluku koja ce sluziti kao alibi .... bicu c&r musicar...  :tbumb:
opet dodjosmo na onu mixovu teoriju koja ti je bola oci na pocetku nase polemike?
izvini jel mozes da me pratis?malo sam nagomilao pitanja  :-[

Ako ti nije jasno sta sam napisao pitaj nekoga da ti prevede. Ne mogu da shvatim da nemas toliki kapacitet da shvatis jako jednostavne stvari. No ponovicu ti zaista poslednji put.
Pre prvog odlaska na musicarenje doneo sam odluku da vratim svaku ribu bez izuzetka. Nebitno mesto vreme i kolicina ribe, sve ide nazad u vodu. Odrekao sam se varalicarenja u sekundi, istog dana prodao sav varalicarski pribor, kupio prvi stap neki G.Loomis IM6 i sutradan poceo da musicarim po prvi put. Niti sam smatrao da dajem doprinos ribljem fondu niti to smatram danas. Jednostavno tako sam resio i postujem bez izuzetka i bilo kakvog iskusenja ili razmisljanja. Meni je sa musicarskim stapom vracanje ribe default radnja, niti se hvalim time niti se slikam, niti mislim da cinim plemenito delo, vec sasvim normalna radnja. Nikad nisam izasao u ribolov da ne uhvatim nista, ali bez izuzetka NIKADA! Bilo kojom tehnikom ribolova i od kada sam poceo da pecam. Ne nalazim se ni najmanje u tome sto si napisao, niti mi oci bode mixova nekakva teorija jer ne razmatram teorije koje mixmaster iznosi. Jedino sto sam uradio to je sto sam naglasio da ti nisi izneo svoje originalno misljenje vec kopirao tudje. Trebalo je da kazes "sto rece Mix...", onda se ne bih ni osvrnuo na tvoj post.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
maxfly je napisao(la):
Ali da nastavimo o musicarenju.....
Simpson rece da ribe imaju instinkt i ja to prihvatam da je to tako IPAK JE ON BIO NA ONOM CASU  IZ BIOLOGIJE.....Ali ne prihvatam nacin na koji je on meni to napisao..sve je to bilo u fazonu"mali glup si sta to pises poklopi se usima i mars u cosak,ja sam pametan,ja cu da ti kazem".E pa Simpsone H postoje i drugi kulturniji nacini da se jednom mladjem i neiskusnijem kolegi objasne neke tako jednostavne stvari.
Ali ajde stariji si i iz glavnog si grada,kontam da se tako i ponasaju starije,obrazovanije i iskusnije osobe....

Ti bi da nastavis o musicarenju a nista u nastavku o musicarenju nisi napisao.

Posle ovakvog posta zaista najblaze sto bih mogao da ti kazem je ono sto si umislio da sam ti rekao na pocetku!

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Gospodine Simpson Vi ste CAR,majke mi...Kada sam rekao "ali da se vratimo musicarenju" mogao sam da mislim i na musicarenje.org..zar ne???

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ti si mnogo bolji ribolovac od mene  :) ja mnogo puta nista ne uhvatim .
cekaj bre... koja si ti paljevina  :doh: varalicaris godinama i preko noci ti dune da prodas pribor i pocnes da musicaris i postanes c&r ribolovac
nebulozno mi deluje kada neko kaze ...sutra postajem musicar i prodacu sav drugi pribor i od sutra sam c&r ribolovac  ???
ko te to naprzio da su musicari c&r ribolovci? to nisi mogao sam da izmislis vec je neko imao uticaj na tebe .
nije to bitno nego ne rece mi sta cemo sa tetkom?  :'(

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
Jedino sto sam uradio to je sto sam naglasio da ti nisi izneo svoje originalno misljenje vec kopirao tudje. Trebalo je da kazes "sto rece Mix...", onda se ne bih ni osvrnuo na tvoj post.
da ne razmatras mixove teorije ne bi ti se ova urezala u secanje ...ili si se nasao u njoj pa je ostala u podsvesti ?zasto je strasno ako se slazem i usvajam necije misljenje ? zasto se ti nisi pozvao na naucnika koji je dokazao da su ribe bez emocija kada si replicirao onom decku? ??? i ti si iskoristio neciji intelektualni rad da zajebavas coveka na forumu kao sto i ja sada radim  :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ej , odoh da spavam a ti nesto napisi pa ce sutra da nastavimo treapiju  :tbumb:

Vrh Dno