gegula je napisao(la):pa onda uvazi moje misljenje....ja sam 105kg....i 205cm...jel treba jos nesto.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti aktivni galofak sportisti i nisu neki gurmani, vi jedete i gas i mas'
samo da ima dovoljne kolicinegegula je napisao(la):pa onda uvazi moje misljenje....ja sam 105kg....i 205cm...jel treba jos nesto.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo da ima dovoljne kolicinesimpson H je napisao(la):Sta znaci "nisi umeo da ga spremis"? Koji je to poseban nacin pripreme ribe za jelo?
a hvalis se kao preko stokilas i poznavalac kuhinje sasats je napisao(la):auuua hvalis se kao preko stokilas i poznavalac kuhinje
sad si me razocarao . ja nisam nikakav kuvar , ali znam da je velika razlika u ukusu samo ako se promeni malo nacin pripreme . ima neka fora sa raznim zacinima i ribom umotanom u foliju npr. ispadne savrseno . ima jos dosta nacina ali da ne lupam dok ne pitam jer drugi pripremaju a ja samo jedem
![]()
Darko (ex. Feanor) je napisao(la):Bojane, ovo za zacine nisi u pravu. Zacini nikako ne sluze da prikriju los ukus ili tako nesto, vec da izvuku maximum ukusa od namirnice koja se priprema, a po potrebi i da modifikuju ukus. Tako npr. ako vesalicu pre dimljenja stavis da odstoji u pacu sa zacinima bar 12h, jesces meksu i ukusniju dimljenu vesalicu. Vratu na rostilju stvarno ne treba nista sem dosta hladnog piva, ali blaga kombinacija zacina u pacu ili marinadi ucinice da i takvo savrsenstvo bude jos bolje! Riba, pa i one dosta cenjene (grdoba, list, zubatac, brancin, orada, tuna....) bez ikakvog zacina i marinade nije bas nesto, tako da svakako i one traze ubacivanje zacina za vreme, pre ili posle pipreme.
p.s.
Sinoc smo pripremali komade tune na rostilju, samo parce ribe peceno na rostilju, nista posebno. Pripremljena u kombinaciji sa rukolom, grana padano, pinjolama i sosom od m.ulja,origana, svezeg ruzmarina, aceto balsamico..... FANTAZIJA
na forumskim postovima uglavnom . :gegula je napisao(la):gde se tu pusta riba i oslobadja
gegula je napisao(la):ajde bre upropastiste temu sa vasim zacinima....gde se tu pusta riba i oslobadja.....zadnjih 10 postova mono malakies(samo sranj.).....
sasats je napisao(la):na forumskim postovima uglavnom . :![]()
simpson H je napisao(la):Gegula malo je licemerno upucivati kritike za off topica pogotovo sto si i sam ucestvovao u skretanju sa teme. Ja sam jelo pomenuo u kontekstu nosenja riba, napisao zbog cega u zemlji gladnih ljudi tesko da zazivi UiP a posle je palo ubedjivanje "nemas pojma bucov je do jaja ukusan, nego ga nisi spremio kako treba".
Evo ja sutra opet idem da uhvatim 3 smudja za poneti i oslobodim 50 bucova.