UMRO MIXMASTER!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
...ALI SAMO OVAJ NJEGOV WEB-DEO
Znao sam da cu pogresiti, kada sam poceo da pisem i popunjavam, u to vreme, potpuno prazan sajt. Secam se kada je Laki dosao kod mene i ponudio mi razne funkcije na buducem sajtu. Ja sam se spremao za ribolov i nisam bio previse uzbudjen zbog tih ponuda. "Dobro, dobro...postavi taj sajt. Ne treba meni nijedna funkcija, pisacu ti clanke i aktivno ucestvovati u svemu". Uveravao sam ga da ce sve biti ok, ali ga i upozoravao da ce ga od toga boleti glava, jer ce se ubrzo pojaviti "majmuni", kojima ce smetati i Mixmaster i Laki i sajt i... Znao sam da ce i moj boravak na sajtu biti ogranicen pojavom "majmuna" (tako smo ih tada zvali). Cak sam mu to i nagovestio. Ipak sam mu mnogo pomogao da ovaj sajt zazivi. Treba pogledati clanke, izvestaje sa voda, slike muva, broj postova i zacetnike tema i uveriti se ko je sta uradio na sajtu.
Sve ima svoj rok trajanja, pa i moje prisustvo na mestu gde me sve vise i vise ljudi vredja. Ono sto je prelilo casu je to sto se i webmaster "donekle" (tako on kaze) svrstao u grupu koja za sve na ovom svetu okrivljuje Mixmastera. Tako mi je on naneo najvecu uvredu.
Predlazem da se svako moje "delo" koje je moguce izbrisati sa ovog sajta, izbrise, jer ovakav covek, kakvim ga opisuje veliki broj aktivnih clanova ukljucujuci i webmastera, ne zasluzuje mesto ovde. Izvestaji, clanci, slike...svaki trag. Osim, ako je Laki odlucio da to ostanei posluzi za omalovazavanje, vredjanje i svakojako izivljavanje. Moze i to, ne ljutim se, jer ja to ionako nikad vise necu citati.
Ziveo Mixmaster!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Pu,pu daleko bilo!

Prepadoh se bre mentolu, kad procitah naslov, dok nisam video ko je postavio topic :lol:

Alo bre covece, cemu ovakva reakcija?? Zar si ocekivao da ce ti svi klimati glavom i aplaudirati bilo gde na web-u u bilo kojoj temi?? Forumi su namenjeni za ljude raznih profila, raznih misljenja i nisam video ama ni jedan jedini razlog za ovakvo tvoje demonstrativno ponasanje! Ima ljudi koji se ne slazu sa tobom, valjda je to jasno, prvi ja, pa onda svi drugi, i sta je tu lose?
I sam sam bio na korak da napustim sve i oteram sve u PM, ali realno kad razmislim cemu sve to? Pisem i dalje(posle krace pauze) a nista se u mojim stavovima ni misljenjima promenilo nije. Znaci, isqliraj, polemisi, argumentuj, dokazuj, popljuj, kasapi, pravi drvene muve, radi bre sta hoces, sve u granicama pristojnosti, ali je stvarno vise glupo tako napustati jedini sajt sa ovakvom tematikom kod nas.
Uostalom, sta ja da radim bre do marta meseca, a tek smo poceli da palamudimo :lol:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Znaci ja ti smetam. Dobro, bas lepo. Ako sam se ja stavio u grupu koja te omalovazava, onda dobro. Tako ti mislis i ja tu nista ne mogu da pomognem. Suprostavio sam se lovu pastrmke u oktobru i ono sto je meni prelilo casu je tvoje spopminjanje mene. OK za buduce generacije, individua koju Mix spominje da je sa njim isla sam JA. Prvi i poslednji put. Bilo mi je dosadno, lepo vreme... Da li sam neku ulovio, NE. Da li bi ih vratio, zar je bitno. Ja znam da ih u kesu ne bi trpao, kao sto nisi ni ti!!!!!!!! Ali sada ja ispadam licemer, radim jedno a pisem drugo. Znaci smrad, a ko zeli da bude clan sajta, koga je postavio smrad. Da li to zelis, da unistis sajt!?!?!?!
Znaci ja sam trebao da te slepo sledim, da nikad se ne suprostavim tvom misljenju, da bi sve bilo OK.
Druga stvar, ti i ja se znamo dugo i sukobi su postojali, izgladili smo ih i tralala, ali ono sto ti i ja pricamo ponekad nije za forum. Tako ispada da sam ja nazivao clanove majmunima. Moguce da je istina, otkud znam sta sam pricao pre godinu dana...ali sada ce clanovi da misle o meni veoma lose i NECE zeleti da budu clanovi sajta. Da li to zelis???? Posle tebe da bude kraj.
Ja znam da si doprineo mnogo sajtu i na tome sam ti zahvalan. Clanci, izvestaji, teme sve je to bilo na mestu, ali ne mozes da ocekujes da te ja ili bilo ko slepo prati. Sukob misljenja postoji i dobar je ako dovodi do korisnih informacija. Sta si ocekivao od tema koje duboko zadiru u razlicitost misljenja. Da se svi sloze? Epa nece.
Pricas o tome da neko zeli da unisti sajt. Moguce...ne zelim da razmisljam o tome. Ali sada tvoj potez dovodi do toga. Ti jesi uticajan covek na odredjeni broj musicara, od kojih je odredjeni broj aktivno na sajtu. Da li zelis da i njih povuces.Zapitaj se o tome malo. Pa ko onda unistava sajt?!?!? ALi dobro, ja necu da placem. Ako zelis da budes clan, super. Sigurno necu da te molim, kao sto nisam nikoga u zivotu.
Jos nesto veoma bitno. Konsultant si postao jer cenim tvoje musicarsko znanje. Veoma cenim. Veliki broj mojih ocekivanja si ispunio. Veliki broj tema si aktivno propratio. Ali kao sto i sam kazes, radis samo ono sto ti se hoce. Tvoje poslednje teme su i doprinele da do sukoba dodje. Verovatno to nisi zeleo, ali posledice su takve. Ja te dobro znam, veoma dobro. Iz ovoga proizilazi da ti ja vise necemo da se druzimo i uzivo. Lepo, ali si mogao da me pozoves telefonom, da se nadjemo negde i razresimo situaciju. Forum nije mesto za ovo, jer i sam kazes da sam te ja najvise uvredio. Kao sto je ja znam, tako te i drugi neznaju. Tvoje hvalisanje je nekima odbojno, jer tvoje reci su da sve o musicarenju znas. Da za tebe nema tajni. Samim tim tvoje reci treba da su finalne, a to ljudi ne mogu da prihvate, jer te smatraju hvalisavcem.
Sto ja sve ovo pisem...jednostavno zato sto mi je stalo prvo do tebe kao drugara, a takodje mi je stalo do sajta. Godinu dana je stvaran, prvi je na googlo i imam jos mnogo ideja za njega. Da li terba da se ugasi??? Zapitaj se malo, ako uopste procitas ovaj post. Zapitaj se o svemu!
Salut!

forelle

Junior member
Učlanjen(a)
19.11.2006.
Broj reagovanja
0
PRIMITE MOJE DUBOKO SAUCESCE POVODOM IZNENADNE SMRTI MIXMASTERA (malo crnog humora nije na odmet), ali kao i svaki covek koji sebe naziva svecem, mozda nas i vas cuveni mixmaster i vaskrsne za neki dan, doduse ko zna u kom ce se obliku vrfatiti, mozda ce pametnije razmisljati, ali tesko. A sto se tice raznih majmuna, mislim da mu je bolje da otvori zoloski vrt i da tamo bude glavni vodja, sto nislije kazu "tatko na majmuni", nego da se bavi musicarenjem. Samo da znate da mi je i pomalo krivo sto nas je napustio jedan najiskusniji plagijator u niskom kraju. Mixmasteru, zelim ti da sto pre vaskrsnes, kako bi nam zadavao teme za razgovor i druzenje. MIX voskrese, voistinu voskrese. hi hi hi... :lol:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Forelle iz ovog tvog posta, se vidi tvoja namera. A to je da oteras MixMastera. Sada ga nema i voleo bi da vidim kakvo ce dalje tvoje ucesce na sajtu da bude!

forelle

Junior member
Učlanjen(a)
19.11.2006.
Broj reagovanja
0
EJ mix masteru, nemoj da trazis krivca na forumu, zato sto Ti napustas sajt, jel mislis da su svi protiv tebe. Niko ti tu nije kriv, sam si dopustio i doprineo da svi budu protiv tebe, a samo zato sto si pisao onakve nebuloze i plagijatena sajtu, a i kad uvidis da nemas izlaza odmah pocinjes da vredjas i tome slicno, to stvarno nije u redu. Ako vec zajebavas, onda bre i trpi zajebanciju. Nego sta ces, mozda ti je takav horoskop za ovaj mesec. Nadoknadices ti penzionersko vreme na nekoj reci, isprobavajuci tvoje musice, jer kako si i sam rekao "ovo je tvoj mesec za ribolov!" Zelim(o) ti sve najbolje u daljem tajnom ucestvovanju i radu na forumu www.musicarenje.org. :cry:

Amos

Senior member
Učlanjen(a)
20.03.2006.
Broj reagovanja
0
Sta je bre ovo ??? Sto svi lepo ne napustite sajt u aprilu, pa onda imate vremena da se ohladite do oktobra,a ne sad kad je vreme za pisanje, slike, rasprave, itd. Pre neko vece Sumadinac hteo da napusti sajt, Simpson otis'o pa se vratio, Mixmaster sad "umro"... ne znam koji vam je ?!? Vi ste na neki nacin (zajedno sa Lakijem i OldSureHandom...) urednici sajta, a najvise se cimate i (namerno ili ne) terate jadan drugog, a verovatno i deo clanstva, sa sajta. Mozda bi resenje bilo da podelite "resore" i pisete ono sto mislite da koristi, a chlanovi ce da citaju, razmisljaju i repliciraju ako zele. Naravno medjusobne kritike su dobrodosle, to svi znaju, ali miniranje izmedju konsultanata, moderatora( u ostavci i aktivnih) je glupo i steti i sajtu i musicarenju. Uslo je na ovaj sajt mnogo toga nepotrebnog od lokal-patriotizma do socijalnih rasprava i nije ni to problem sve dok takve teme ne izadju iz "SPANSKE MUSICE", ali kod nas skoro svaka tema zavrsava totalnim promasajem. Ovo se odnosi na vecinu najaktivnijih clanova, a ako su zadnji dogadjaji posledica pisanja nekih novajlija (citaj -skorojevica) na sajtu (i uopste), mislim da Laki mora da preispita svoja nacela o slobodi pisanja, jer ce ovo uskoro postati pljuvaonica!!!
P.S. Na nekim navijackim sajtovima sam video vece razumevanje izmedju vodja navijackih grupa nego ovde... kakva smo mi sorta???

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Nezanam Pepo, zaista neznam kakva smo to mi sorta. Ne moras da ides na takve ekstreme, kao sto su navijaci. Pogledaj bilo koji ribolovacki sajt (www.varalicar.com npr.) i videces skroz drugu atmosferu. Zaista neznam gde sam ja to zajebo stvar, ali sto je najgore polako gubim volju da sredjujem stvari!
Salut!

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Laki, ovde pomaze samo cvrsta ruka.

Ako su neki ljudi nedovoljno vaspitani da se nepoznatim ljudima obracaju sa osnovnim postovanjem, njima niko ne moze da pomogne i onda ostaje samo tvoja moc da im izbrises postove.

Na kraju krajeva ni forum nije za svakoga.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Auuu, bre Mix!!!!

Nisu svi bas protiv tebe!!! Ja na primer nisam, sta sada, da budem jedini "babuskar" :lol: ;-)
Naravni ja licno nemam nista prtiv nikoga ovde na sajtu, iako sigurno ima onih koje i ja malo nerviram, to ne znam ali predpostavljam. Gde je puno ljudi ne možeš se dopasti svima, ali to mene ne brine.

PS.
So, MixMasta, do not give up!!!!

forelle

Junior member
Učlanjen(a)
19.11.2006.
Broj reagovanja
0
Bas naprotiv, uopste mi nije bio cilj da nekog oteram sa sajta i sa foruma, samo sam hteo da vam dokazem da neke stvari nemogu da se namecu silom, vec ih treba pustiti da idu svojim tokom. A to, kakvo ce moje dalje ucesce na forumu da bude, to samo ja znam. Normalno necu nikog od vas da napadam, bas zbog toga sto mi se kod vas dopada to su pojedinci podelili neka misljenja samnom, i normalno hvala im na razumevanju. E sad ste valjda shvatili neke stvari, nikad ne dopustite da vam neko silom namece svoje znanje i vestinu, nego pokusajte da kroz normalan razgovor nametnete svoje znanje sami sebi. Lepo je to da se razmenjuju iskustva, ali nije lepo i kulturno da se neko na silu nabacuje svima redom i da im prica kako je on najpametniji, a svi ostali oko njega su obicne pisiplotonje. A ako ste vi to gospodo draga trpeli sve ovo vreme, onda svaka vam cast. I da znate da samnom uvek moze lepo da se prica, bez obzira sto sam ja ovako mozda i drsko napadao kolegu Mix-a, ali sta da se radi, nekako mi se nisu svidjali njegovi stavovi prema ribolovu. A vama ako se ne svidja moje izlaganje, slobodno napisite vase komentare, ja necu da se ljutim i napustam sajt i forum. Veliki pozdrav! fly_hello

simon

Junior member
Učlanjen(a)
05.09.2006.
Broj reagovanja
0
Ej bre mix brate popi kafu smiri se disi duboko i izbroj do deset!!!cemu bre ovo?Iskuliraj bre zivi svoj zivot,radi kako mislis da treba pa ko oce da slusa oce ko nece nemora,i nemoj sve primati k' srcu!!!zasto se nerviras ako se neko neslaze sa tobom?jednostavno stavi sebi u glavu da si ti glavni i da su svi ispod i videces da ces se drugcije osecati!!!i ja sam par puta dolazio do nervnog sloma i hteo da sve posaljem u majcinu(zna sumadinac)al onda iskuliram i sve dodje na svoje!moras shvatiti da nisu svi na netu dobrog srca(ima raznoraznih tipova) i da ce pokusati na svaki nacin da te povrede,samo ne obracaj paznju!!!

ipak ako je nazalost tvoja odluka da "umres"neopoziva,sajt zasigurno ostaje bez jednog vrsnog poznavaoca i umetnika!
nek ti je vecna hvala!!!

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
OOoo zasto nas napusti o zli mixmasteru, ko ce sada stihove da klepa i da ih napevava preko italo-disco hitova?

Neka neka, nek zivi duh mixmasterski, zivece vekovima, zalud preti musicarenje.org zalud vihor vira...

Sretan budi uz diskuse i omeksavaj im vodu, pare zaradi, na internet se okaci da digitalni sprovod izvedes :)

ugly_si

Senior member
Učlanjen(a)
03.04.2006.
Broj reagovanja
1
ako nesto mrzim to je kada covek odustane u nekoj svojoj borbi i uverenjima

ps starac ja i ti kako se nekada kosimo stavovima tako nekada nadjemo i zajednicku liniju ... BRE KOJI TI QURAC VRACAJ SE DA TRUBIMO DO MARTA!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno