Pazi imaš kod Beogradjanke radnju "Bandjur" u prolazu pored radnje "Snajper". Takodje imaš par radnji koje imaju ponešto od materijala ili udica.
Imaš kod HYATT-a pored turističke agencije "Folow me" radnju "Eurofish" imaju solidan izbor kamtsu udica i još ponekih džidža bidža (isti vlasnik ima radnju ispod Pančevačkog mosta).
Treća radnja u kojoj možeš u BG-u da nadješ nešto je Formax pored zgrade opštine Novi Beograd u suterenu zgrade SUP-a (imaju jeftine kutije, možda poneki štap, strunu nipošto ne kupuj kod njih imaju neku Fenwick koja ne valja uopšte).
Četvrta radnja "Fishermans partner" je takodje u Novom Beogradu nalazi se u bulevaru Dr Zorana Djindjića preko puta zgrade Savezne uprave carine. U njoj ima hayabusa udica 46din, nekih no-name struna za oko 1500din, imaju i stegice 2 modela jedna je 850din druga je 1500din, bobine 80din (bila je i keramička od 350 din ali se prodala), dabing tvistere bakarne žice. inače ova radnja je na 10 min peške od Formaxa. Jedino što se ispalti kupiti u formaxu su plastične kutijice za muve.
Takodje ako ideš prema pančevačkom mostu ispod mosta imaš radnju (ne znam kako se zove) prodaje sve od Spro i Gamakatsu programa, u njoj imaš neke Gamkatsu udice za muve.
Mislim da je to to od radnji sa mušičarskim priborom što se Beograda tiče.