Velika molba- NABAVKA materijala

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
idi u prodavnicu SHIMANO (kod Kurte)  i reci njemu sta ti treba i dobices  :bye:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Bio je moj drugar pre neki dan pazario neke skalpove. Ako živiš u BG dodji sutra u SRD "Galovica" osnivamo mušičasku sekciju. Više informacija http://www.musicarenje.org/index.php?topic=962.240

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Pazi imaš kod Beogradjanke radnju "Bandjur" u prolazu pored radnje "Snajper". Takodje imaš par radnji koje imaju ponešto od materijala ili udica.
Imaš kod HYATT-a pored turističke agencije "Folow me" radnju "Eurofish" imaju solidan izbor kamtsu udica i još ponekih džidža bidža (isti vlasnik ima radnju ispod Pančevačkog mosta).
Treća radnja u kojoj možeš u BG-u da nadješ nešto je Formax pored zgrade opštine Novi Beograd u suterenu zgrade SUP-a (imaju jeftine kutije, možda poneki štap, strunu nipošto ne kupuj kod njih imaju neku Fenwick koja ne valja uopšte).

Četvrta radnja "Fishermans partner" je takodje u Novom Beogradu nalazi se u bulevaru Dr Zorana Djindjića preko puta zgrade Savezne uprave carine. U njoj ima hayabusa udica 46din, nekih no-name struna za oko 1500din, imaju i stegice 2 modela jedna je 850din druga je 1500din, bobine 80din (bila je i keramička od 350 din ali se prodala), dabing tvistere bakarne žice. inače ova radnja je na 10 min peške od Formaxa. Jedino što se ispalti kupiti u formaxu su plastične kutijice za muve.

Takodje ako ideš prema pančevačkom mostu ispod mosta imaš radnju (ne znam kako se zove) prodaje sve od Spro i Gamakatsu programa, u njoj imaš neke Gamkatsu udice za muve.
Mislim da je to to od radnji sa mušičarskim priborom što se Beograda tiče.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Preko puta Bogoslovije(samo predjes ulicu)postoji niz lokala,a u jednom od njih mozes da kupis dosta toga sto se tice musicarenja.Ne mogu da se setim kako se zove radnja,ali nema promasaja,preko puta Bogoslovije.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
zvezdan je napisao(la):
Preko puta Bogoslovije(samo predjes ulicu)postoji niz lokala,a u jednom od njih mozes da kupis dosta toga sto se tice musicarenja.Ne mogu da se setim kako se zove radnja,ali nema promasaja,preko puta Bogoslovije.
"RIBALEX" - ispod tribina OFK stadiona, na samom početku, prvi lokal.

Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
100ka je napisao(la):
Bio je moj drugar pre neki dan pazario neke skalpove. Ako živiš u BG dodji sutra u SRD "Galovica" osnivamo mušičasku sekciju. Više informacija http://www.musicarenje.org/index.php?topic=962.240
Sa kosova sam brate inace bih rado dosao. :(Trebalo bi da dodjem sledece nedelje pa zato pitam za prodavnicu Badnjur,vidim reklamiraju je u Ribolovu.Hvala za info. :)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Ako mozes obidji sve ove prodavnice,ja sam zimus bio u Bandjuru i mogu ti reci da sam se razocarao,prilicno skupo a slab izbor i materijala i pribora.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Nikola obavezno idi i u "Ribalex" koji su ti spomenuli ako budeš mogao. NA tu radnju sam u svom nabrajanju skroz zaboravio :doh:.

Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
100ka je napisao(la):
Nikola obavezno idi i u "Ribalex" koji su ti spomenuli ako budeš mogao. NA tu radnju sam u svom nabrajanju skroz zaboravio :doh:.
Hocu,pokupio sam sve adrese pa obici cu prodavnice,hvala brate!!

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Evo ja dajem naramak pauna za saku cdc-a.
Dobio sam bukvalno naramak pera iz repa pauna od drugara koji ih gaji

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Pozdrav svim kolegama zovem se Nikola iz Vranja sam musicarim od 1999god. i zao mi je sto se forumu nisam prikljucio ranije. Sam vezujem musice ali mi je konac za vezivanje pri kraju gde naci vecu kolicinu i dali postoje neke solucije van musicarenja mozda neki konci koji se upotrebljavaju u drugim svrhama hvala unapred  :bye:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
357
Bre Nikola ako vezuješ muve od 99 i još nisi nabavio doživotne količine konca, ne znam šta da ti kažem. Obiđi nekada buvljak, možda nađeš neki doživotni kalem od oko 20000 metara.

Vrh Dno