Pozdrav kolege po stapu(za sad jos ne i musicarskom)
Varalicar sam i nameravam da se okusam i u ovoj disciplini. Kao i kad sam poceo sa varalicarenjem, sve okolnisti su protiv mene, iz juznog Banata sam i situacija je ovde jako losa, musicara kao i da nema, barem koliko ja znam za sad, vode za musicariti oko mene, standardne ali male, znaci osudjen sam samo na ciprinidne reke, recice i kanale, konkretno probao bih na nekim barama, Karasu, DTD , Neri. Ovde u Vrscu nema ni p od pribora tako da sam tu aminovan
E sad posto ni sam jos nisam odlucio u kojoj bi meri musicario posto sad iskljucivo samo varalicarim, ni da li ce mi to ici, ni da li vredi ovde pokusavati itd.. Kao i mnogi od vas sa finasijama jako kratak (pogotovoposle zimske spin pripreme), razmisljam sta mi je ciniti, mogo sam ovde citao, sve mi se jako dopada, kontaktirao neke ljude sa foruma i sve najbolje o njima, resio da krenem na neku laksu varijantu 3/4 ili mozda 4/5 (znam i ribe koje bih pecao) i sad stao, definitivno bih nesto ovako sto kolega nabavi za pocetak
http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=1920.0
svestan sam da je takvo nesto tesko nabaviti (barem za te pare), ali bas zato vas pitam ima li nesto takvog ili ti slicnog, svidja li vam se uopste takva ideja, predlazete li mi nesto generalno uopste o svemu ovome, dajete li podrsku ili da batalim se, gde bih mogao u blizini nesto slicno traziti i tako to .....Mnogo sam Vas davio, ali znam iz iskustva, da je ovde i na ovakvim mestima dragocena pomoc, a i saveti
Puno hvala svima
http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=1920.0
svestan sam da je takvo nesto tesko nabaviti (barem za te pare), ali bas zato vas pitam ima li nesto takvog ili ti slicnog, svidja li vam se uopste takva ideja, predlazete li mi nesto generalno uopste o svemu ovome, dajete li podrsku ili da batalim se, gde bih mogao u blizini nesto slicno traziti i tako to .....Mnogo sam Vas davio, ali znam iz iskustva, da je ovde i na ovakvim mestima dragocena pomoc, a i saveti

Puno hvala svima