VII Izložba veštačkih mušica i Takmičenje u vezivanju veštačkih mušica, Niš 2010

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
:D :D :D :D :D

Znaci: Amerikanac, Englez, Poljak, Etiopljanin, Rus, Bosanac i Srbin, koji su trenutno u Bengladesu, nisu internacionalna ekipa?! Njihova ekipa nema internacionalni karakter?

bogi

Senior member
Učlanjen(a)
13.01.2008.
Broj reagovanja
0
ledukri je napisao(la):

Znaci: Amerikanac, Englez, Poljak, Etiopljanin, Rus, Bosanac i Srbin, koji su trenutno u Bengladesu, nisu internacionalna ekipa?! Njihova ekipa nema internacionalni karakter?
i sinoć u rukometu nije pobedila Austrija nego internacionalna ekipa protiv Srbije jer tamo igraju Poljaci, Česi, Madjari ćak i Srbi :D :D :D :p :p

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Svako takmičenje dobija međunarodni karakter ukoliko organizatori ostave u propozicijama mogućnost prijavljivanja takmičara iz raznih zemalja. Meni je to naj logičnije. Na MSO u Norveškoj se prijavljuju ljudi iz celog sveta a sudije su samo Norvežani. Isto je i na takmičenjima u Italiji, Irskoj, Sloveniji, Hrvatskoj i u mnogim drugim zemljama.

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
bogi je napisao(la):
ledukri je napisao(la):

i sinoć u rukometu nije pobedila Austrija nego internacionalna ekipa protiv Srbije jer tamo igraju Poljaci, Česi, Madjari ćak i Srbi :D :D :D :p :p

Sa austrijskim drzavljanstvom!  :doh: :doh: :doh: :doh:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Da, pita jel ste uhvatili ploticu?

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
0
ne, samo je skobalj radio, imas li nesto mladjeo 31, za jedno desetak godina

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Znači, tema je izložba i takmičenje koje će se održati, sve ostalo je bezveze tako da je moguće brisanje izvesnih postova.

Bilo bi lepo kada bismo komentarisali propozicije, organizaciju događaja uopšte... i tako to...

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
0
jes, tema je izlozba musica, pozdravljam, ali stvarno, ne umanjujem ni jednog trenutka tu manifestaciju koja je organizovana vise puta pesprekorno i na kojima sam i bio, ali ono sto sam napisao prethodno sto je izbrisano, mozda malo grubo, sori, iz fotelje, pa da je i Obama, bilo bi previse, imamo pedeset puta bolji ziri od pomenutog iz fotelje, ko je zavrsio malu maturu ukapirace o cemu sam pisao...

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
0
Strelac je napisao(la):
Znači, tema je izložba i takmičenje koje će se održati, sve ostalo je bezveze tako da je moguće brisanje izvesnih postova.

Bilo bi lepo kada bismo komentarisali propozicije, organizaciju događaja uopšte... i tako to...
sta ti je ,, i tako to...

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Svi su ukapirali, naravno da je bolje bilo, iz našeg ugla gledano, da neki naši ljudi ocenjuju naše muve a ne neki tamo belosvetski likovi čija lica većina nebi ni prepoznala na ulici, ja prvi ne bih. Ali da je npr. "Deda#" jedan od sudija, mislim da bi ja lično sa oduševljenjem prihvatio takmičenje pa makar "Deda#" rekao da su mi muve "onako ali mogu da prođu".

"Deda#" je gosn.Oliver Edvards

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
A ovo "i tako to" je obična uzrečica kao npr, hebiga ili nešto slično.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Nije tema žiri već mušice.
Ko želi da pošalje mušice neka to i uradi, ko neće - opet lepo.
Mada, mislim da je Strašni u pravu.
Svako za svoju stegu:
- obavezni deo - isti materijali, ograničeno vreme,  zadata muva - pa ko bolje napravi.
- slobodni deo  - isti materijali, ograničeno vreme, muva po izboru - pa šta ko napravi.
Onda žiri nek radi svoj posao, a može i publika da ima pravo glasa. Zavisi kako odluči organizator.
Pobednik žirija i pobednik publike (nadam se bez lokalpatriotizma).
Mogu i prve tri muve posle na forum - pa neka svi mušičari kažu šta misle.
Jer tema je IZLOŽBA I TAKMIČENJE U VEZIVANJU VEŠTAČKIH MUŠICA

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Rancic je napisao(la):
Nije tema žiri već mušice.
Ko želi da pošalje mušice neka to i uradi, ko neće - opet lepo.
Mada, mislim da je Strašni u pravu.
Svako za svoju stegu:
- obavezni deo - isti materijali, ograničeno vreme,  zadata muva - pa ko bolje napravi.
- slobodni deo  - isti materijali, ograničeno vreme, muva po izboru - pa šta ko napravi.
Onda žiri nek radi svoj posao, a može i publika da ima pravo glasa. Zavisi kako odluči organizator.
Mogu i prve tri muve posle na forum - pa neka svi mušičari kažu šta misle.
Jer tema je IZLOŽBA I TAKMIČENJE U VEZIVANJU VEŠTAČKIH MUŠICA

POTPIS!  :yeswink:  :tbumb:

Posebno to da i mi prozborimo reč dve na forumu.

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Rancic je napisao(la):

Mislim da je ranijih godina bilo ovog - nagrada publike... Moguce da ce i ovog puta biti nesto tako. U svakom slucaju lepa ideja

Vrh Dno