I "Mis šarma" među vezačima, pod obavezno! :lol:Rancic je napisao(la):Pobednik žirija i pobednik publike (nadam se bez lokalpatriotizma).
I "Mis šarma" među vezačima, pod obavezno! :lol:Rancic je napisao(la):Pobednik žirija i pobednik publike (nadam se bez lokalpatriotizma).
ovo bi bilo ok..........to bi bilo takmičenje, kako neko da zaključi samo preko fotki koja je muva ok koja nije to ne može ni najveći profesionalac na ovopj planeti.......Rancic je napisao(la):Mada, mislim da je Strašni u pravu.
Svako za svoju stegu:
- obavezni deo - isti materijali, ograničeno vreme, zadata muva - pa ko bolje napravi.
- slobodni deo - isti materijali, ograničeno vreme, muva po izboru - pa šta ko napravi.
i da staviš takva dva rivala nikako ne bi u isto vreme prošla kroz cilj......nemoj da se zezaš na takav način, svi imamo svoje dobre i loše dane........i Djoković je vodio dva na prema jedan pa izgubi........to što ti ne bi znao čiju sliku da uzmeš to je verovatno zato što se ne razumeš u slikarstvoJovanča je napisao(la):To bi bilo kao kada bi dva vecita rivala stavio u identicne bolide. I jedan i drugi bi pobedili po 100X. Nemoj da se zezamo. Idi na izlozbu slika pa kazi da je Paja Jovanovic josiji slikar od Save Sumanovic jer mu je trebalo mnogo vise vremena za borbu petlova, nego li Savi za kupacice... da mi neko ponudi da biram ciju cu sliku da uzmem, umro bih na mestu
znaš kako, što ne ide, ne ide.........meni se takvo organizovanje jedne manifestacije ne sviđa, tako ja to vidim.......bilo to nekima lepo ili ne......Jovanča je napisao(la):pogledaj formulu 2000 gde su im bolidi vrlo slicni pa ces da shvatis. recimo da se u sklikarstvo ne razumem ama bas, ali znam kako ja vidim slike i sta volim![]()
U pravu si Strelac sto se tice toga kako se organizuje takmicenje ovde. Ljude u ziriju ne interesuje koliko ti je vremena bilo potrebno. Nedelja...mesec ili cela godina. Musica se ne vraca. Prva tri mesta dobijaju medalje a ostala sedam po diplomu. Musica ostaje u muzej. Za ovu si godinu zakasnio...zadnji rok je do 31.jan.Strelac je napisao(la):Pogledajte kakve su propozicije odredili Slovenci , Irci i Norvežani . Njih navodim zato što imaju dugu tradiciju organizovanja ovakvih takmičenja. Ne upoređujemo značaj i veličinu takmičenja, samo propozicije. Svuda postoje izvestne razlike ali i sličnosti, pored ostalog ko god hoće da se prijavi mora da pošalje organizatoru muve. Ja bih bio najveći srećnik kada bih mogao da se prijavim za npr. takmičenje u Norveškoj i da tamo na licu mesta pravim "takmičarku". Na žalost to nije tako i da sam hteo da učestvujem morao bih lepo da spakujem neku bubu i da im pošaljem.