Baki-Pa je napisao(la):
http://www.czechnymphs.com/index.php?option=com_content&view=article&id=260%3Abosnia-2015-too-many-question-marks&catid=3%3Afips-mou-events&Itemid=5&lang=en
Valjda sam potrefio, pročitaj ovo Oholi.
Hvala, citao sam ranije to. Smetnuo sam sa uma da je imenovao neke. Samo tamo pise da mu je cudno, jer realno cvrst dokaz nema.Cehu smetaju poljaci, mi i bugarin a najvise sto su lose prosli.
Neverovatno je da oni procenjuju koliko ribe moze da se ulovi po sektoru. Po mom misljenju nije merodavno. Npr riba radi ujutru a popodne mrtvo itd... Nisu radili ribarsku osnovu vode pa ne znaju broj ribe u reci. Ne znaju mnogo promenljivih koje uticu na ribolov. Text i ta analiza su cisto opravdanje za ulozena sredstva u njih
Milanče je napisao(la):
Ajde Emporio ne lupaj više, ionako te niko i ne shvata ozbiljno. Tebi nije analiza ni bila namenjena, ne znam zašto si se našao prozvan, a još manje zašto vređaš...
Da neko ne misli da je na JPK u Kolašinu bilo dopisivanja ribe suđenje je bilo izuzetno korektno i bez mogućnosti za malevrzacije.
@Oholi - Da li misliš da je onakva analiza glupa, nekorektna ili bilo po čemu loša? Ili da ipak o nečemu govori?
Mito, sad svu salu na stranu, vlada kakav god da je pre svega je ekstra momak. Da losije peca to je istina, ili je bar bila. Ocigledno se na tari snasao bolje nego ti. Sta je razlog tvog neuspeha na tari a i na visocici ja stvarno ne znam. Znas da pecas to je evidentno samo pecanje nije tabela niti mislim da moze kvalitetno kroz tabelu da se prikaze.
Neka mesta imaju ribu neka ne...istina. Samo istina je da mesto sa manje moze da da mnogo vise ribe od mesta sa vise ribe.
Licno moje iskustvo sa tare, sa divljeg ne revirskog dela na jednom potezu, pomerao sam se max 20m, od 11h do 17h, izvadio sam preko 50lipljena najmanji je bio oko28-9cm najveci oko 35-6cm imao sam promasaja nenormalno mnogo.... Svaki je ulovljen na suvu, a koristio sam preko 10 razlicitih muva jer sam pokusavao da vidim kako manje riba da mi masi muvu pa sam eksperimentisao. Na kraju sam poneo kuci par riba za rucak. Svaki je bio do vrha pun tulara sa kucicom.
Tada, na mesto dolaze tirolas i vaseras, u tandemu. Nisu ribu izvadili, samo produzili posle 5min. Ja sam za to vreme parao muvom povrsinu i pravio se blesav, cim su otisli nastavio sam sa lovom. Sutradan je pala jaka kisa tara zamutila....bilo pecanje za pamcenje pred promenu vremena. Svaki sledeci put, cak i par dana nakon tog lova, ribu nisam ulovio na tom mestu ali bukvalno ni jednu. Tad sam bio 7dnaa u kolasinu.
Sve ovo sam napisao u prilog mom misljenju da su te tabele ok ali da su daleko od necega sto js merodavno.
I da odgovorim jasnije na pitanje, mito tabelu nisam mnogo ni citao jer me slabo to zanima. Isto tako ni vladine nisam mnogo pazljivo citao. Samo preleteo.
Iskreno slazem se sa petrom skroz. Saka jada smo a krvimo se stalno. Podeljeni smo zbog nekih gluposti koje nisu morale da se dese... Sve u svemu ponasamo se kao gomila kretena.
Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk