VII JADRANSKO PODUNAVSKIH ZEMALJA TARA KOLASIN

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

emporio djuzini

Senior member
Učlanjen(a)
21.07.2010.
Broj reagovanja
0
USKORO NA FB STRANICI MUSICARENJE U SRBIJI
OVJEDINJENA BAZA PODATAKA
SVIH TAKMICENJA U SRBIJI
LIGE
GRADAC
JP KUPOVI

SVI ZAPISNICI

DA NEKO NEBI MLADE MUSISARE LAGAO I DOVODIO U ZABLUDU

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Predsednice jedna kritika na tvoj racun prestani da pises nelikim slovima, to moze da bude mnogo iritantno a za tim nema potrebe odlicno te razumemo i kad pises normalno.

Da si jedan od nasih boljih takmicara na internacionalnim takmicenjima to stoji i nikakva analiza ne moze dokazati drugacije. Shvati da neko zna da gubi a neko ne.

E sad ti sto ne znaju da gube ce na svaki nacin pokusati da onravdaju svoj los plasman i ako je trecu u nizu, pa ce jednog dana ispucati sve argumente. Dopisivanje je potroseni, sreca je potrosena, statistika je potrosena, mozda postoji jos neko dzoker u rukavu za pravdanje neuspeha ali ni to ne moze trajati doveka... Nego ti na vodu vezbaj i trudise, rezultatom ces ih pobediti, za sad ti odlicno ide!!!

Pozdrav...

Sent from my iPad using Tapatalk

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ajde Emporio ne lupaj više, ionako te niko i ne shvata ozbiljno. Tebi nije analiza ni bila namenjena, ne znam zašto si se našao prozvan, a još manje zašto vređaš...
Da neko ne misli da je na JPK u Kolašinu bilo dopisivanja ribe suđenje je bilo izuzetno korektno i bez mogućnosti za malevrzacije.

@Oholi  -  Da li misliš da je onakva analiza glupa, nekorektna ili bilo po čemu loša? Ili da ipak o nečemu govori?

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ama bre Vlado, takva ste mesta izvukli, poenta je da izvučeš što više iz njega. Ozbiljni timovi, urade analizu posle prvog kruga za sva mesta na stazi i svaki takmičar to zapiše u blokče. Kada sledeći put izvlačiš mesto, ti već otprilike znaš šta možeš da očekuješ. Posle svakog kruga, tvoje blokče ima sve više informacija. Tako rade ozbiljne ekipe i tako ćete morati i vi da radite, ako mislite da napravite iole dobar plasman.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ne znam kako ćete funkcionisati na sledećem svetskom prvenstvu? To će biti prava katastrofa.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Baki-Pa je napisao(la):
http://www.czechnymphs.com/index.php?option=com_content&view=article&id=260%3Abosnia-2015-too-many-question-marks&catid=3%3Afips-mou-events&Itemid=5&lang=en

Valjda sam potrefio, pročitaj ovo Oholi.
Hvala, citao sam ranije to. Smetnuo sam sa uma da je imenovao neke. Samo tamo pise da mu je cudno, jer realno cvrst dokaz nema.Cehu smetaju poljaci, mi i bugarin a najvise sto su lose prosli.
Neverovatno je da oni procenjuju koliko ribe moze da se ulovi po sektoru. Po mom misljenju nije merodavno. Npr riba radi ujutru a popodne mrtvo itd... Nisu radili ribarsku osnovu vode pa ne znaju broj ribe u reci. Ne znaju mnogo promenljivih koje uticu na ribolov. Text i ta analiza su cisto opravdanje za ulozena sredstva u njih
Milanče je napisao(la):
Ajde Emporio ne lupaj više, ionako te niko i ne shvata ozbiljno. Tebi nije analiza ni bila namenjena, ne znam zašto si se našao prozvan, a još manje zašto vređaš...
Da neko ne misli da je na JPK u Kolašinu bilo dopisivanja ribe suđenje je bilo izuzetno korektno i bez mogućnosti za malevrzacije.

@Oholi  -  Da li misliš da je onakva analiza glupa, nekorektna ili bilo po čemu loša? Ili da ipak o nečemu govori?
Mito, sad svu salu na stranu, vlada kakav god da je pre svega je ekstra momak. Da losije peca to je istina, ili je bar bila. Ocigledno se na tari snasao bolje nego ti. Sta je razlog tvog neuspeha na tari a i na visocici ja stvarno ne znam. Znas da pecas to je evidentno samo pecanje nije tabela niti mislim da moze kvalitetno kroz tabelu da se prikaze.
Neka mesta imaju ribu neka ne...istina. Samo istina je da mesto sa manje moze da da mnogo vise ribe od mesta sa vise ribe.
Licno moje iskustvo sa tare, sa divljeg ne revirskog dela na jednom potezu, pomerao sam se max 20m, od 11h do 17h, izvadio sam preko 50lipljena najmanji je bio oko28-9cm najveci oko 35-6cm imao sam promasaja nenormalno mnogo.... Svaki je ulovljen na suvu, a koristio sam preko 10 razlicitih muva jer sam pokusavao da vidim kako manje riba da mi masi muvu pa sam eksperimentisao. Na kraju sam poneo kuci par riba za rucak. Svaki je bio do vrha pun tulara sa kucicom.
Tada, na mesto dolaze tirolas i vaseras, u tandemu. Nisu ribu izvadili, samo produzili posle 5min. Ja sam za to vreme parao muvom povrsinu i pravio se blesav, cim su otisli nastavio sam sa lovom. Sutradan je pala jaka kisa tara zamutila....bilo pecanje za pamcenje pred promenu vremena. Svaki sledeci put, cak i par dana nakon tog lova, ribu nisam ulovio na tom mestu ali bukvalno ni jednu. Tad sam bio 7dnaa u kolasinu.
Sve ovo sam napisao u prilog mom misljenju da su te tabele ok ali da su daleko od necega sto js merodavno.

I da odgovorim jasnije na pitanje, mito tabelu nisam mnogo ni citao jer me slabo to zanima. Isto tako ni vladine nisam mnogo pazljivo citao. Samo preleteo.
Iskreno slazem se sa petrom skroz. Saka jada smo a krvimo se stalno. Podeljeni smo zbog nekih gluposti koje nisu morale da se dese... Sve u svemu ponasamo se kao gomila kretena.

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Baki-Pa je napisao(la):
Ne znam kako ćete funkcionisati na sledećem svetskom prvenstvu? To će biti prava katastrofa.
Lepo jer cu ja biti prvak drzave a ujedno i kapiten i cim neko pocne da palamudi ima da ga odstranim iz tima. Poenta je sto ima mnogo nesloge. Neverovatno u kojoj meri. Ovaj mrzi ovoga, ovaj ovog ogovara da ne zna da peca, ovaj poceo juce da peca pa upao u reprezentaciju, niko nista ne zna osim mene i te fore.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Tako je Oholi...
Ne zna covek dal da se smeje ili da place.
Stalno neka debilozna cimanja, dal je 101 ili 99 riba ulovljeno, dal je cm duza ili kraca, ko je ulovio najvecu ribu,  ko je najbolji, posle svakog takmicenja neka debilozna situacija i neke optuzbe...
Momci stvarno ste pretaerali, dajte malo uozbiljite se.
Mada ovo ne treba da cudi cim likovi kao sto je Simson vode glavnu rec...
Covek kaze za mene da sam retatd i stavlja me na ignor listu zato sto sam ga pitao da mi objasni sta zapravo misli o jednoj stvri o kojoj ima dva razlicita misljenja u samo par meseci. Onda ne za sta da kaze i kriji se kao zena.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
Lepo jer cu ja biti prvak drzave a ujedno i kapiten i cim neko pocne da palamudi ima da ga odstranim iz tima. Poenta je sto ima mnogo nesloge. Neverovatno u kojoj meri. Ovaj mrzi ovoga, ovaj ovog ogovara da ne zna da peca, ovaj poceo juce da peca pa upao u reprezentaciju, niko nista ne zna osim mene i te fore.

Ovo sam uzeo kao primer,da se ne cveljaš odmah :whistle:
Koga realno boli kita da li ja-vlada-ti znamo da pecamo ili ne ako nas je na takmičenju usralo i imali smo dobar rezultat,jedino merilo na takmičenju je tabela,sve ostalo go kurac.
Ako si na tabeli ispred mene i to nekoliko puta u tom momentu pecaš bolje od mene i kraj.
To što neko "zna" da peca-maše-baca 30+m pada u vodu na takmičenju i to je sva mudrost
ILI JESI ILI NISI
Vladi svaka čast na nerealnoj borbi i oko i na takmičenjima i on svoje "neznanje " kompenzuje ludačkom energijom.
RĐAVOM KURCU I DLAKE SMETAJU
ajde bre više u kurac

U pravu je Marić,svima po crveni 

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Za OHOLOG
nema gužve trenutno pa mogu da pis  karam :hammer: :smoke:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Pero ubo si. Cim je faktor srece prisutan nema mnogo smisla u tabelama. Nije pecanje matematika

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
Hvala, citao sam ranije to. Smetnuo sam sa uma da je imenovao neke. Samo tamo pise da mu je cudno, jer realno cvrst dokaz nema.Cehu smetaju poljaci, mi i bugarin a najvise sto su lose prosli.
Ok cinjenica je da je bilo olovke ali je takodje neverovatno da oni procenjuju koliko ribe moze da se ulovi po sektoru. Po mom misljenju nije merodavno. Npr riba radi ujutru a popodne mrtvo itd... Nisu radili ribarsku osnovu vode pa ne znaju broj ribe u reci. Ne znaju mnogo promenljivih koje uticu na ribolov. Text i ta analiza su cisto opravdanje za ulozena sredstva u njihMito, sad svu salu na stranu, vlada kakav god da je pre svega je ekstra momak. Da losije peca to je istina, ili je bar bila. Ocigledno se na tari snasao bolje nego ti. Sta je razlog tvog neuspeha na tari a i na visocici ja stvarno ne znam. Znas da pecas to je evidentno samo pecanje nije tabela niti mislim da moze kvalitetno kroz tabelu da se prikaze.
Neka mesta imaju ribu neka ne...istina. Samo istina je da mesto sa manje moze da da mnogo vise ribe od mesta sa vise ribe.
Licno moje iskustvo sa tare, sa divljeg ne revirskog dela na jednom potezu, pomerao sam se max 20m, od 11h do 17h, izvadio sam preko 50lipljena najmanji je bio oko28-9cm najveci oko 35-6cm imao sam promasaja nenormalno mnogo.... Svaki je ulovljen na suvu, a koristio sam preko 10 razlicitih muva jer sam pokusavao da vidim kako manje riba da mi masi muvu pa sam eksperimentisao. Na kraju sam poneo kuci par riba za rucak. Svaki je bio do vrha pun tulara sa kucicom.
Tada, na mesto dolaze tirolas i vaseras, u tandemu. Nisu ribu izvadili, samo produzili posle 5min. Ja sam za to vreme parao muvom povrsinu i pravio se blesav, cim su otisli nastavio sam sa lovom. Sutradan je pala jaka kisa tara zamutila....bilo pecanje za pamcenje pred promenu vremena. Svaki sledeci put, cak i par dana nakon tog lova, ribu nisam ulovio na tom mestu ali bukvalno ni jednu. Tad sam bio 7dnaa u kolasinu.
Sve ovo sam napisao u prilog mom misljenju da su te tabele ok ali da su daleko od necega sto js merodavno.

I da odgovorim jasnije na pitanje, mito tabelu nisam mnogo ni citao jer me slabo to zanima. Isto tako ni vladine nisam mnogo pazljivo citao. Samo preleteo.
Iskreno slazem se sa petrom skroz. Saka jada smo a krvimo se stalno. Podeljeni smo zbog nekih gluposti koje nisu morale da se dese... Sve u svemu ponasamo se kao gomila kretena.

Čovek je bio dovoljno kulturan da ne pljuje, nego samo iznosi činjenice.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Jel krao marko milacic na gradcu?

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Baš me interesuje ko je krao ribu,ajde napišite već jednom pa da i mi sa jeftinijim kartama saznamo nešto novo,ali napismeno
a ne rekla-kazala
ili da to više ne pominjete ako nemate dokaze,za Marka znam da nije ,za ostale ne

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno