VISION 3ZONE ILI GREYS GRX I

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Odnekud se pojavila i ova mogucnost pa molim one koji su malo vise upuceniji u ovo da daju SVOJE misljenje..
--HVALA--

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Vision je na niškom sajmu pokazao neke opasne motke i ostale stvari. Attack, 3zone ili GT4, svejedno, odličan su izbor za svoju cenu.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Nisam planirao stap da kupim ali onaj vision GT four mi se zalepio za ruku (srecom da nisam imao para pri sebi). Vise mi se svidja od GT FOUR katapulta (mada je moje misljenje 100% subjektivno).

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
rabbit je napisao(la):
Jesi li gledao Vision GT four katapult?

Jao sklanjajte taj stap od mene jer cu morati da ga kupim. Fantasican stap koji nije za svakoga jer je cvrst i jak do ludila sa srazmerno povecanom tezinom od 12 grama(u 905 varijanti) u odnosu na klasicni GT four.
Zeko jel si probao GT four four koji je izmedju ova dva pomenuta i po tezini i po akciji? 

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Nisam ga ni vidio.Ali sad cu kad se vrati Ranko sa niskog sajma.Meni se ipak od tramo vidjenih motki najvise svidja katapult,naravno ,samo za Drinu i livadu.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
cerebrum je napisao(la):
Nisam planirao stap da kupim ali onaj vision GT four mi se zalepio za ruku (srecom da nisam imao para pri sebi). Vise mi se svidja od GT FOUR katapulta (mada je moje misljenje 100% subjektivno).

Ajd da iznesem svoj utisak. GT FOUR mi deluje mekse i lakse od katapulta. Cini mi se izuzetan izbor za manje i srednje velicine reka. Katapult mi je za nijansu tezi (sto i realno jeste) ali deluje mnogo zilaviji, cvrsci, brzi i stvarno odaje utisak da moze da izdrzi i daleke zabacaje i ogromne tezine.
Ove karakteristike Katapulta su mi previse slicne sa SHIMANOM NEXAVE koga imam ali koji je u odnosu na katapult 100 x tezi (preterivanje ali opravdano), pa je zato moj favorit obican GT FOUR.

Ako neko moze da uporedi VISION 3ZONE i GT FOUR, to bi mi bilo od velike koristi.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
ja ću malo da "kakim".
Vision GTFour koristim već nekoliko godina. Preporučujem ga svima koji bi da imaju univerzalan, kvalitetan i pouzdan štap. Sa njim se dobro baca kako u dalj tako i blizu, a dovoljno je snažan da izdrži svakodnevnu eksploataciju, krupne muve i krupne ribe.
Vision GTFour Catapult je štap koji će oduševiti bacače u dalj. Nije dobio ovo ime slučajno i zaista ga zaslužuje. Pogrešno je misliti da ovaj model može poslužiti samo pristalicama stila "zagazi dokle možeš pa vitlaj dokle možeš". Ovaj štap ima i svoju mudriju namenu. Ja ga preporučujem za lov pastrmki i sličnih riba strimerima i teškim nimfama (neke tehnike), jer će njegova izuzetna, gotovo neviđena čvrstina, omogućiti lakše izvlačenje i zabacivanje teških sistema. Kada bih birao štap koji bi mi služio samo za strimerisanje i nimfarenje na srednjim i većim rekama, ne bih nimalo mudrovao. To bi bio Catapult.
Vison 3 Zone je super štap, ali to je samo dobra zamena za one koji bi da uštede na GT4 modelu. To može biti mudro, ali...
Greys GRX spada u istu klasu kao 3Zone, ali mi se čini da Vision-ov model prednjači u svim osobinama.

Mene muči Vision GTFour SW, jer mi je idealan za štuke, bucove, mladice i krupne pastrmke. Šta da radim? Da li da ga kupim iako imam isti takav GTFour? Potpuno sam zbunjen. Pomagajte drugovi! :doh:
http://www.visionflyfishing.com/page.php?page_id=33&c=30&pid=101#
page.php

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Mixmaster je napisao(la):
  Mene muči Vision GTFour SW, jer mi je idealan za štuke, bucove, mladice i krupne pastrmke. Šta da radim? Da li da ga kupim iako imam isti takav GTFour? Potpuno sam zbunjen. Pomagajte drugovi! :doh:

Imam baš taj ali klase 10!!! Naleteo u nekoj ponudi, nisam mogao da odolim 8) Zatrebaće nekad negde :smoke:
Dođi pa probaj, ja sam ga samo probao, nisam njim ribu još ulovio. Proba besplatna :D
P.S. Izgleda OZBILJNO :tbumb:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Sada je kasno za bilo kakve ispravke --VISION 3ZONE--

Vrh Dno