VISION 3ZONE ILI GREYS GRX I

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Nego, ima li neko među nama da ceni ili koristi Greys? Meni se čini da su Vision 3zone, GTFour, Extreme i ostali modeli malčice popularniji od Platinum, Greyflex, GRX, Missionary, G-Tec...

misha

Junior member
Učlanjen(a)
03.01.2006.
Broj reagovanja
0
Ja sam skoro punu godinu ponosni vlasnik Greys-a GRXi 905. Stap zadovoljava moje apetite (trenutno), ima medium-fast akciju, mesnat blank sa puno snage i lepu zavrsnu obradu. Jedina zamerka mu je los kvalitet plute, mada meni to i nije toliko vazno. Vision stapove sam imao prilike da "klackam" samo na sajmu tako da nemogu da sudim na osnovu toga. Ucinilo mi se da je GRXi malo mesnatiji i brzi od Vision-a 3ZONE. (Ciga fali svog konja  :) )  Cini mi se da je trenutno GTfour bast buy na nasem trzistu!

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
moj drugar ima greys,naravno koristio sam ga malo i mnogo je lep stap,lakoca je zabacivati sa njim,a i prezentacija muve sa njim mi se svidja,pomalo mekan stapic

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Proklackaces za koji dan i 3ZONE na vodi sa svim carima koje pruza tako da ces ONDA videti razliku..
Mada sam klackao i jedan i drugi deluju mi potpuno  =
Mozda malo deluje agresivnije Greys ali ukusi su cudo..

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Mixmaster je napisao(la):
Nego, ima li neko među nama da ceni ili koristi Greys? Meni se čini da su Vision 3zone, GTFour, Extreme i ostali modeli malčice popularniji od Platinum, Greyflex, GRX, Missionary, G-Tec...

Razlog tome je sto je uvoznik Visiona mnogo ozbiljniji od uvoznika Greys/Hardy. Prvi nema izbora jer Vision pravi samo fly fishing opremu a drugi proda 3x vise saranskih stapova nego svi zajedno musicaskih.

pex

Junior member
Učlanjen(a)
23.03.2008.
Broj reagovanja
0
Mozda malo kasno ,ali moram da prokomentarisem,pecao sam sa Platinum 9' #6 trodelni lovio na nekoj stajacici kalifornije oko 40cm i odlican je stap,lepo se ponasa relativno brz,isto tako i #5.U zadnje vreme pecam sa jednim GRX #3/4 od 8' i moram da priznam da sam odlepio,ne mili mi se da uzmem drugi stap u ruku,deluje malo glindza i jeste malo ali iznenadjujuce je da ne masim na kontri i recimo da ne mogu da zakasnim (lovim plivajucom muvom pretezno).Prelep za manje reke npr Djetinja,pastrmke od 25 do 30 cm su uzitak a da ne pricamo o vecim.Najveca sa tim stapom  mi je potocara od 32 i kalifornijska od 37 (to je bila avantura)...ne sumnjam kada bih mogao da probam neke stapove drugih proizvodjaca da bih bio iznenadjen cega sve tu ima dobrog ali....nisam jos tako da u zdanjih mesec dana ne koristim drugi stap osim GRX.....

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
Nisam neki baja pa sad kao voleo bih vise od svih da imam ovaj stap ili nesto slicno,ono sto imam time sam i zadovoljan--pruzam se koliko mogu..
Samo da kazem i ja svoj sud o ovim stapovima
VISION 3ZONE sam mlatio pre par dana inace od mog prijatelja je i mnogo mi se dopao u svim segmentima,dog sam GREYS jos odavno cackao i nesto mi se tu nije dopalo a da me pitate sta "nemam pojma"
Moj favorit posto i volim mekanije stapove je VISION ATTACK
:bye: :bye: :bye: :bye:

Vrh Dno