VISION 3ZONE ILI GREYS GRX I

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Pa attack ti je najjeftinija varijanta vision motki.Ipak...možda...katapult...A?

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Sledeci na mom spisku je KATAPULT,ali prvo meredov da uzmem, i malo bolji neopren,cekrk je u pripremi i eto za mesec dva i katapult u kolekciji....

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Hajde malo da i ja iznesem svoje misljenje o GT4 catapult.
Ono sto se meni licno ne svidja kod tog stapa je sto je previse ukrucen, mislim da odatle dolazi mixov izraz "cvrst". Da se ne ponavljam da krut i brz nije ni slican pojam. Stap jeste brz ali...  Dobro je i mix zapazio da predstavlja izvanredno resenje za teze strimere sto mu je i prevashodna namena. Tek sa SH sistemima taj stap moze pruziti zadovoljstvo u pecanju. Ono sto se meni nikako ne svidja kod tog stapa je takozvani swing weight, njegova tezina tokom mahanja koja opasno zamara, sto je logicna posledica kod krutih stapova. Zato, sa sva nasa pecanja, bih uvek mirne savesti radije preporucio GT4.

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Pa da,naravno,veliko iskustvo stoji iza tebe.Mislim ribolovačko. :bleh:

Stvarno,ponekad se pitam,šta li uopšte znaju ti EFFA instruktori?I koji će nam očin kad imamo simsona HAHA,čovijeka koji svoje iskustvo skuplja eonima.I nesebično ga prenosi.Samo me zanima gdje je dotični čovijek neolita imao priliku da koristi GT4 katapult da daje takve ocjene?Ah da , teorija.... :hammer:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Hvala vam na svemu sto ste izneli,moze da posluzi u nekim situacijama ali ja sam vise da se uzme stap u ruke i vidi kako lezi i za sta je namenjen,i sta zaprovo onaj koji ga je uzeo ocekuje od njega i ako je to-to zasto da se ne uzme stap.
Ja sam se odlicio za vision 3zone i mislim da je za mene trenutno ok,zadovoljava moje potrebe,za kasnije cu uzeti u obzir vase komentare..
Hvala..

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Normalno blue fox i treba uzimati pribor prema svojim potrebama a najvaznije od svega je da ti budes zadovoljan svojim stapom. I nema nista od uzimanja stapa u ruke dok se ne proba sa strunom. Spremam se da otvorim FF radnju i prvo o cemu sam razmisljao je to da ce svaki stap moci da se proba sa strunom na licu mesta. Po meni je to jedini nacin koji dovodi do rezultata da svi budu zadovoljni.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
:respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1:
To je odlicno,mada kako ces ukoliko taj koji ti testira stap na vec nekoliko dana ili vreme koje mu odredis vrati malo ogrebanog ili nedaj boze slomljenog..

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Blue FOX je napisao(la):
:respect1: :respect1: :respect1: :respect1: :respect1:
To je odlicno,mada kako ces ukoliko taj koji ti testira stap na vec nekoliko dana ili vreme koje mu odredis vrati malo ogrebanog ili nedaj boze slomljenog..

Prvo stapovi koje cu prodavati sa sobom nose i dozivotnu garanciju pa se ne uzbudjujem oko lomljenja, a drugo nigde nisam rekao da cu moci da dajem stap na nekoliko dana, to je prevelika gimnastika sa knjigovodstvom, reversi i ostalo. Na zalost zakoni su prepuni ogranicenja, cesto nelogicnih, ali sta je tu je. Vremenom ce nadam se biti i posebnih display stapova koji ce sluziti samo za probu cele godine bas iz tih razloga koje si ti naveo. No polako, sve postepeno.

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
@simsomHAHA
Napokon i od tebe nešto pametni i korisno.Izgleda da se polako dovodiš pameti.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Jedino ogranicenje koje ce da bude vidno istaknuto je natpis "Kromanjonci stop"

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Simpsone, ubaci u svoju radnju i akvarijum sa babuškama, kako bi ljudi odmah mogli da probaju kakav je štap na zamaranje ribe.

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Jedino ogranicenje koje ce da bude vidno istaknuto je natpis "Kromanjonci stop"

Jedva čekam da otvoriš radnju.Dolazim na otvaranje.Samo da vidim kako misliš da sprovedeš ograničenje. :bleh:

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Pa ja,naravno.Glupo pitanje i za tebe.Ovdje su sve gospoda(za sisomaHAHA-pogledati u Vujakliji šta znači gospodin.Vujaklija -riječnik stranih izraza),oni ne vrijeđaju kao ti.A nisi još ovdje dovoljno dugo da se s nekim posvađaš.A i vidim da si podvio repić i otišao u Niš,tako da jedino ja ostajem kao kromanjonac.

Nego,jel znaš kako mi kromanjonci riješavamo svoje probleme s drugim živim bićima koja su tada a i sad obitavala na zemlji a nisu ljudi? :pozzzz:

Vrh Dno