Ovo je ispravka pogrešnog navoda ...
Gore spomenuti Vision Attack intermediate fly line WF5I , a isprobavan, kršten, hvaljen... ispade nije taj nego : Vision Extreme Distance Intermediate Clear u pakiranju od gornjega:
Evo kratko o njemu pa onda objašnjenje :Extreme Distance is desinged for long distances and early casting.
However, in shorter casts, the long front taper allows for delicate presentation. This extra long line is the ideal choice for Stillwater and Reservoir anglers. The different cloured running line is extra thin and has a two-meter-long handling section for enhanced durability.
Extreme Distance is also available in clear intermediate or fast sinking version. They all have floating sections for better control and pick up.
Dakle u tvornici pobrkali špage u slaganju na špulne i u kutije (zelenu i prozirnu - pa jel to moguće ????) , da popizdiš, no ovaj put sam ja dobro prošao, jer je ovo bilo bolje no da sam dobio zelenu ( skuplju varijantu za manje para

), a otkrilo se tek kada sam tražio da mi prijatelj nabavi i plivajuću prozirnu #5-cu.
Trgovac ga gledo bijelo, kaže : "...ali gospdine prozirna Attack ne postojim nego samo Extreme..." a moj pajto Gjors samo što ga nije istreso iz gaća , kaže kako ne kad sam ja dvije kupio... i tako prepirka dok se nisu uspjeli sporazumjeti oko toga da mora biti tvornička greška... pa zivkanje-provjere ... sve u svemu nasto mali cirkus . Dakle sve što sam o njoj pisao vrijedi, samo što joj je ime : Extreme Distance.
Izvinjenje ako sam koga doveo u zabludu nije bilo namjerno.