Vision GTfour

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
kakav je halter ( Fly Reel Seat) na VISION GT four-u ?  imate li nekih problema sa tim ? intresuje me pošto je na mom GT four-four-u  očajan  :'( trenutno mi je kod majstora  i menjam ga sa halterom od  SAGE-a FLi-a. 

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
I kod mene zeza malo..... je...o mu ja  :). Ali sluzi

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
i meni je služio da zategnem čekrk ali vizuelni utisak oksidiranog metala mi je kvario dojam ...fotke su od pre 10ak dana ,do danas pre podne je izgledao još 3 puta gore ,neki delovi su skroz pozeleneli ... i onda mi se skurčilo...i ...

garancija3.jpg

garancija4.jpg

garancija5.jpg

nije jeftin štap a ipak za te pare su morali kvalitetniji halter da stave.. pogotovo što vrhunski halteri koštaju oko 30$ pojedinačno a kad ih fabrika kupuje cena ide sigurno i dosta dole ...tako ...da .. :tumbdown:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Na mom GT4 klase 5 radi ko Švicarski sat. Ali zato na trojci malo zajebaje - tamo nema navoj, nego ono glupavo rešenje  :p gde se samo nabije metalni prsten sa obe strane. Malo-malo, pa se čuje BUĆ!  :doh:

Zato imam kratak beking, da čekrk ne ode daleko kad ispadne u brzak, a i da ga brže izvučem kad ga odnese voda!  :D :D :D

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Goci je napisao(la):
Malo-malo, pa se čuje BUĆ!  :doh:

Zato imam kratak beking, da čekrk ne ode daleko kad ispadne u brzak, a i da ga brže izvučem kad ga odnese voda!  :D :D :D

OMG  :doh:   :hammer:  :D

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Šone je napisao(la):
i meni je služio da zategnem čekrk ali vizuelni utisak oksidiranog metala mi je kvario dojam ...fotke su od pre 10ak dana ,do danas pre podne je izgledao još 3 puta gore ,neki delovi su skroz pozeleneli ... i onda mi se skurčilo...i ...

nije jeftin štap a ipak za te pare su morali kvalitetniji halter da stave.. pogotovo što vrhunski halteri koštaju oko 30$ pojedinačno a kad ih fabrika kupuje cena ide sigurno i dosta dole ...tako ...da .. :tumbdown:

Ovi sto prave vile po dedinju jedva cekaju da im oksidira bakarni krov pa da deluje da su tu vec 100 god :) . Pusti ga malo da pozeleni pa mozes da se hvalis da ti je sedlo zardjalo od silnih izlazaka na vodu. Salim se naravno, ovo sto se desava na tom stapu je zaista sramno za proizvodjaca, ali i sam imam parce njihovih prizvoda u vidu cekrka koji lepo izgleda i toliko o njemu. Kada preleze ove decije bolesti, mozda i postanu pravi brend. do tada, ima toliko proverenih firmi....

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Goci je napisao(la):
Na mom GT4 klase 5 radi ko Švicarski sat. Ali zato na trojci malo zajebaje - tamo nema navoj, nego ono glupavo rešenje  :p gde se samo nabije metalni prsten sa obe strane. Malo-malo, pa se čuje BUĆ!  :doh:

to bi resio jedan ekser  :D :hammer: :hammer:

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Goci je domisljat, pa je verovatno probao brezon od tamica. Ali to je djunta sa sitnim nutom! Mada su mu rekli da moze da se ubudzi  :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
jovanca dobra je ta ideja sa brezonom , ali ipak mislim da je ekser elegantnije resenje  :yeswink: jedino sto na kliperu mora da nosi armiracka klesta ...da bi skinuo cekrk na kraju ribolova  ::)

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Djunta - kultni deo "Nacionalne klase".
"E, pa ako su rekli, evo pa ti ubudži..."
:D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ja imam od visiona samo 3zone četvorku i taj nema takvih mana, dapače ceo me služi 100% kako treba ali mislim ga vremenom zameniti nečim malo lepšim čisto radi promene...razmišljam od greysu streamflex aftma 5 i 3. U AT sam gledao baš taj GTfour i dopao mi se izgledom onako nov ali sam se posle predomislio citajuci forume...evo i vi sada potvrđujete neke mane.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
ma oke je ,kupiš nov zameniš mu odmah halter i nemaš da brineš  :D

štap sam pre pola sata preuzeo od majstora i sada je ko bombona   8) ,nije mogao nešto halter od SAGE'a FLI-a pa je ugradjen ovaj drugi.sada je stvarno VISION  GT  i .....brmmm brmmmm brmmm ... :D

elem stari je otfikaren...

66266108.jpg

30913047.jpg

UGRADE-OVANA VERZIJA !!! VISION     [size=12pt] GTi
27684708.jpg

47748588.jpg

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Možda je trebalo da zamoliš majstora da doda još jedan prsten sa navojem. Prvi prsten drži ležište za stopu čekrka, a drugi kao sigurnosna kočnica.
Nema šanse da se odvije i da čekrk ispadne iz ležišta i držača.
Ako ja dobro vidim da ima samo jedan prsten sa navojem.
Ako grešim, jebiga....

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
ne sasvim si u pravu ,trebao sam i baš sam razmišljao o tome ali sam zaboravio jbga ,mislim da neće biti problema ni samo sa jednim...

Vrh Dno