kakav je halter ( Fly Reel Seat) na VISION GT four-u ? imate li nekih problema sa tim ? intresuje me pošto je na mom GT four-four-u očajan :'( trenutno mi je kod majstora i menjam ga sa halterom od SAGE-a FLi-a.
Goci je napisao(la):Malo-malo, pa se čuje BUĆ!
Zato imam kratak beking, da čekrk ne ode daleko kad ispadne u brzak, a i da ga brže izvučem kad ga odnese voda!![]()
![]()
![]()
Šone je napisao(la):i meni je služio da zategnem čekrk ali vizuelni utisak oksidiranog metala mi je kvario dojam ...fotke su od pre 10ak dana ,do danas pre podne je izgledao još 3 puta gore ,neki delovi su skroz pozeleneli ... i onda mi se skurčilo...i ...
nije jeftin štap a ipak za te pare su morali kvalitetniji halter da stave.. pogotovo što vrhunski halteri koštaju oko 30$ pojedinačno a kad ih fabrika kupuje cena ide sigurno i dosta dole ...tako ...da .. :tumbdown:
to bi resio jedan ekserGoci je napisao(la):Na mom GT4 klase 5 radi ko Švicarski sat. Ali zato na trojci malo zajebaje - tamo nema navoj, nego ono glupavo rešenjegde se samo nabije metalni prsten sa obe strane. Malo-malo, pa se čuje BUĆ!
Zato imam kratak beking, da čekrk ne ode daleko kad ispadne u brzak, a i da ga brže izvučem kad ga odnese voda!![]()
![]()
![]()
Jovanča je napisao(la):..brezon od tamica. Ali to je djunta sa sitnim nutom!