*Vrbas*

easyrider_

Full member
Učlanjen(a)
25.07.2007.
Broj reagovanja
608
Pa da, tako vi... Cekam vas 15 dana da odemo skupa na vodu i onda kad ja odem iz Bl, vi lovite bez mene... Neke neka...  :'(

ins0mnia

Junior member
Učlanjen(a)
09.10.2007.
Broj reagovanja
0
Znas i sam da sam bio u guzvi i da nisam nigdje isao osim na ribnik .. od 31. bi trebao biti slobodan skoro svaki vikend pa bi lovio na tim terenima .. a radnim danima mozemo otici negdje oko centra .. samo se ti javi kad dodjes

easyrider_

Full member
Učlanjen(a)
25.07.2007.
Broj reagovanja
608
;) Ma znam kralju moj, samo te malo mezim, da ovi ljudi ne pomisle da si ti previse dobar.  :whistle:
Ja sam u Bl oko 25. ali bicu samo 4/5 dana pa idem sjeverno. Javicu ti se...
Posalji mi na pm Almirov username na forumu ako nije frka.
Zivio!

(red tag)

Newbie
Učlanjen(a)
19.05.2008.
Broj reagovanja
0
Veliki pozdrav za ekipu iz Nisa.Neko mi je vec uzeo user name tako da sam bio logovan pod mija.fly,ali moze i ovaj sa zagradama  :hammer:Hajde ljudi dolazite da tucemo ribu,jest malo slabije radila u nedjelju kao sto je ins0mnia vec rekao ali bice dana za megdana.Miki kad si u B.L da idemo malo da se opustimo?

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
(red tag) je napisao(la):
Veliki pozdrav za ekipu iz Nisa.Neko mi je vec uzeo user name tako da sam bio logovan pod mija.fly,ali moze i ovaj sa zagradama  :hammer:Hajde ljudi dolazite da tucemo ribu,jest malo slabije radila u nedjelju kao sto je ins0mnia vec rekao ali bice dana za megdana.Miki kad si u B.L da idemo malo da se opustimo?

OOOOOOOOOOOOOOOOOO! Dobrodosao!

ins0mnia

Junior member
Učlanjen(a)
09.10.2007.
Broj reagovanja
0
Par slika od danas ..

dsc05767zb8.jpg

dsc05773eh8.jpg

dsc05769yb6.jpg

dsc05775yh8.jpg

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
Ma prelepo!!! :-X
Svidja mi se sto dosta ima ovih terena kao da su prelivi, povrsina je glatka...

ins0mnia

Junior member
Učlanjen(a)
09.10.2007.
Broj reagovanja
0
za vikend na Lendrinom mlinu .. pored par sitnih primjeraka imao sam jednog krupnog lipljena na stapu, ali se ubrzo otkacio ..
malo kasnije posto je riba prestala raditi na povrsini stavio sam nimfu i provlacio je u dzepu koji se stvorio izmedju dva veca brzaka .. tu sam zakacio dobru pastrmku ali i ona ode poslije par akrobacija na povrsini vode .. jbg zao mi samo sto ih nisam uslikao za forum

lipacnda2.jpg

lipacnx5.jpg

pajamdn9.jpg

Vrh Dno