Ako je zbog mladice...u sta cisto sumnjam...kao i sto sumnjam da je mladica uginula jer je neko potkacio musicom (tako nam je Sena rekao), ja cu da pecam kalife ispod mosta, gde nema mladice...da vidim ko ce da mi zabrani i kako!
Uzgred moja verzija razloga zbog kog je zica ubacena na onoj kaskadi, mladica naravno htela da ide iz vode u kojoj joj nije prirodno staniste i u kojoj NE MOZE prirodno da zivi i prezivi a ljudi metnuli zicu da je sprece da bezi! Previse ima cirkusa na nasim rekama! Te mladice ce ostaviti kosti u Vrelu ako ih uskoro ne puste u Drinu gde im i jeste mesto.
Druga stvar ako vec postoji zabrana, dajte tablu sa s.r. potpisom udruzenja, staratelja, coveka, marmuna.....A ne okaciti sveze ofarbanu tablu sa pravilima ribolova koja do tada nije postojala, meni to govori da je dolazila neka komisija ili inspekcija da vidi kako neko cuva reku...Mislim da su tu visi ciljevi u igri, kako bi se nekome pokazalo da se fino gazduje rekom i stara o njenim stanovnicima ne bi li se na ustrb toga dobila reka na gazdovanje i tom prilikom doslo do poboljsanja finansijske situacije u necijem dzepu...Ne mora da se u 19.30 na nacionalnoj televiziji oglasi da ne moze da se peca na Vrelu ali je dovoljno da se postavi po jedna jebena tabla na obe obale reke da bi ljudi znali da je "NEKO" zabranio da se peca u skladu sa Zakonom....