Vremenska prognoza--KORISNO

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Jovanča (formerly known as Compshop) je napisao(la):
Ovo belo govno opet pada! Nece se to do leta otopiti, ja vam kazem.  :D

Znaci kad mi nije pozlilo jutros kad sam video. Ovo ce sigurno da nam debelo odlozi sezonu!

bogi

Senior member
Učlanjen(a)
13.01.2008.
Broj reagovanja
0
za one koji nisu probali..... sneg pa i na početku sezone može povoljno da utiče na ribolov mušicom i to veoma dobro, kod mene zna da padne sneg i krajem maja, jeste da ga nije bilo zadnjih par godina ali nikad se ne zna, sneg malo odloži bujanje vegetacije, a riba zbog produžetka zime itekako ogladni jer se normalno ispostila maksimalno, tako da i na + 0-3 stepena zna da razvali................ :yeswink:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
bogi je napisao(la):
za one koji nisu probali..... sneg pa i na početku sezone može povoljno da utiče na ribolov mušicom i to veoma dobro, kod mene zna da padne sneg i krajem maja, jeste da ga nije bilo zadnjih par godina ali nikad se ne zna, sneg malo odloži bujanje vegetacije, a riba zbog produžetka zime itekako ogladni jer se normalno ispostila maksimalno, tako da i na + 0-3 stepena zna da razvali................ :yeswink:

Nemam ja nista protiv snega na pecanju ali imam protiv njegovog topljenja. Jos ako je ubrzano, eto nama sezone od maja.

bogi

Senior member
Učlanjen(a)
13.01.2008.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
bogi je napisao(la):

Nemam ja nista protiv snega na pecanju ali imam protiv njegovog topljenja. Jos ako je ubrzano, eto nama sezone od maja.
mene više brinu prolećne kiše bolje sada da ovaj odozgo istrese sve sad nego u maju....................

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Sad bi kisa odradila posao, da otopi ovo cudo. Mada bi to bio prelaz iz keca u dvojku, sto bi rekli kladionicari, a velika kvota...

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Neka pada sad kad mu je vreme, da se ne ponovi opet ista situacija kao prosle godine sa Rzavom, gde je nivo vode bio na bioloskom minimummu pa ja i drugar lepo rikverc pa na Djetinju.
Bolje da se malo odlozi pocetak nego da traje kratko ::)

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
jutros u 6.40 sedam u kola. malo potom stavljam naocare za sunce  :D :drool: dok vozim u pravcu istoka :wacko:
Prolazim pored potoka koji bezsramno sara oranice :)
Malo kasnije, krece kriza. Sve mi smeta. Pijuckam kafu i gustiram nikotinski stapic ispred kancelarije sam i smekam krajolik. Da sam na skijanju, ziv bih se nasikirao. Topio se sneg, cini mi se iz minuta u minut vidim razliku  :wacko: 
Morao sam sa nekim da podelim ludacki napad musicarske krize i dzak zadovoljstva i svih ostalih konfuznih osecanja koji sam teglio preko ramena u tim trenutcima. Ne znam da li sam srecan, nervozan, lud ili veseo. Okrenem Strashnog i u par reci...ma bilo sta o ribolovu! Na otvoru, popicu reku pogledom!

Dakle Kamenko nije rekao, ali ja vidim da ce ovo "bjelo govno", da ode u crno more za par dana  :bye:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Evo okvirna prognoza za 10 dana šta kaže. Nadam se da ove padavine neće da preteraju sa padanjem  :D

Prilozi

• vreme.JPG
    vreme.JPG
    70,7 KB · Pregleda: 218

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Kad sam malopre prosao pored Jasenice u Topoli... :eek: mogu samo da se dosecam kakva je Morava ili neka druga reka... oranje, ja da sam klen, ja bih izasao iz vode i seo na obalu  :'(

Mada, nada (ona sa velikim...) uvek ostaje da ce do pocetka sezone planinske reke da se istutnje i izbistre...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
eto sada dok vode rastu ko blesave dobro je za mladicu uz obalu ako imate prilike ne gubite vreme  ;)

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Strahota, slično će biti u celoj zemlji a i šire...

Prilozi

• Ludo vreme.JPG
    Ludo vreme.JPG
    69,2 KB · Pregleda: 227

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ništa ovo nije neobično,ipak baba marta pokazuje pravo lice!

Vrh Dno