Jovanča (formerly known as Compshop) je napisao(la):Ovo belo govno opet pada! Nece se to do leta otopiti, ja vam kazem.![]()
Znaci kad mi nije pozlilo jutros kad sam video. Ovo ce sigurno da nam debelo odlozi sezonu!
Jovanča (formerly known as Compshop) je napisao(la):Ovo belo govno opet pada! Nece se to do leta otopiti, ja vam kazem.![]()
bogi je napisao(la):za one koji nisu probali..... sneg pa i na početku sezone može povoljno da utiče na ribolov mušicom i to veoma dobro, kod mene zna da padne sneg i krajem maja, jeste da ga nije bilo zadnjih par godina ali nikad se ne zna, sneg malo odloži bujanje vegetacije, a riba zbog produžetka zime itekako ogladni jer se normalno ispostila maksimalno, tako da i na + 0-3 stepena zna da razvali................ :yeswink:
mene više brinu prolećne kiše bolje sada da ovaj odozgo istrese sve sad nego u maju....................simpson H je napisao(la):bogi je napisao(la):za one koji nisu probali..... sneg pa i na početku sezone može povoljno da utiče na ribolov mušicom i to veoma dobro, kod mene zna da padne sneg i krajem maja, jeste da ga nije bilo zadnjih par godina ali nikad se ne zna, sneg malo odloži bujanje vegetacije, a riba zbog produžetka zime itekako ogladni jer se normalno ispostila maksimalno, tako da i na + 0-3 stepena zna da razvali................ :yeswink:
Nemam ja nista protiv snega na pecanju ali imam protiv njegovog topljenja. Jos ako je ubrzano, eto nama sezone od maja.