Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Alo be momci ajd malo ozbiljnosti....Ja cu gajbu da ponesem...a vi vikajte se i vijajte oko mene...pre ce je popijemo nego sto ce on da upeca ripce u meri
Peroooooooo....osh Valjevsko da uzmemo, ne vozim bas me briga...Jedino Baki vozi...ako Mita pobedi,pice rakije i pre i posle...trt onda, moracu da forsiram, tri u minuti.. :yeswink:
Mozes Oholom,on ti je sigurica
Jos ako ga Mita pobedi :yeswink:
Mogli bi i kod Pere da konacimo...nek pokaze to vekovno gostoprinstvo patlidzanovaca iz Valjeva
A i nevecerasmo, ich..ne valja se na golem put krenuti gazda Baki prazna stomaka, ne, ne..
Eee moj pero svi zezaju za veliki partizan a ovamo trce na pasulj ko mutavi...jbg tako je to..ne zaboravi da ponudis sljivu onu sto ja ne probah onomad...
Pa kad ste zene....super kuvate a i dobri ste za sex hahahhahh
Protane gde ja da vozim pa istekla mi dozvola imaaaa a nadji slike kako ja vozim hahaahah
Pa kad ste zene....super kuvate a i dobri ste za sex hahahhahh
Protane gde ja da vozim pa istekla mi dozvola imaaaa a nadji slike kako ja vozim hahaahah