Witch

M

Mr.Zakula

Guest
Fina muva,svidja mi se.Oci su dobra zamisao,samo ne znam kako uticu na muvu kada ona padne na vodu.Koliko su teske?U globalu ne moze da bude losa muva,vestica je to!Cepace to klena!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Kad vec ima plasticne oci, stavi joj i plasticne noge. Telo obavezno od balze, pa da vidis tek onda kakva je to muva. Samo onda ce se zvati BAMBULA- SMRT ZA KLENA.

M

Mr.Zakula

Guest
Upravu je Mix,treba da odradis telo,tako da bude "masnije"
.E,sada da li ces ga odraditi od balze,policelona ili poliuretana,na tebi je.U mojoj galeriji mozes da vidis neke klasike (npr.Red tag),koje ispod tela imaju policelon ili balzu i kao takve uvek bolje love.Dodavanjem tih materijala imas bolju plovnost i lovnost,pogotovo kada je u pitanju klen jer njega magnetski privlace "mrsne" muve.Isto,sta bih jos preporucio je to da prilikom zabacivanja koristish tilt zabacaj,tj. da muva prva pada na vodu agresivno,a za njom lagano da se opruzi konac.Tada se cuje ono "plop" i klen ne moze da ostane miran.

Djenka

Junior member
Učlanjen(a)
24.01.2006.
Broj reagovanja
0
Hvala za savete, ima vremena probace se, a sto se tilta tice izgleda da samo tako umem i da bacam tako da sam za masakr spreman. Gde da nadjem balzu???? Znam kod onih sto prave plovke ali malo blize, konkretno [color=00CC33]"donecemo ti na sekciju pa se razvali od rendisanja!"[/color] :hammer:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Bambula, pa bambula! :mad: Danas ću malo da promenim mamac za klena.

main.php

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Svaka cast Cika Djole samo nam pravis neke inovacije i lepe fotografije koje su vise nego potrEbnE..
--SJAJNA FOTKA--
--LOVNE MORAVSKE MUVE-- :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Witch treba da bude čupava muva. Ja sam ovih dana malo eksperimentisao mešavinom od crne zečije šape i sparkle dubbinga u "peacock" boji. Jesu ružne, ali su i dokazane ubice klenova, pastrmki i lipljenova.

Prilozi

• Ugly Witches.jpg
    Ugly Witches.jpg
    32,3 KB · Pregleda: 539

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Broj reagovanja
0
:tbumb: :tbumb: Vise volim ovakve klasicne veshtice nego one od policelona :tbumb: Moracu da napravim i isprobam neku ovakvu!!

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
  Classic vestica policelon!

Udica:10 sa kracim vratom.
Rep:Floss..
Telo:paun.
Rebra:bezbojna struna.
Noge:Crne (odlicne i grizly).
Glava:Crna..

Pozdrav.

M.M.

Prilozi

• Vestica-policelon..jpg
    Vestica-policelon..jpg
    49,5 KB · Pregleda: 539

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Totalno smo zapostavili ovu mušicu.

Svi je koristimo bez obzira koju ribu lovimo i u većini situacija na vodi kada se ribe prave englezi, ova muva zna da izmami osmeh na lice a i ribu na obalu.

Ova moja je na udici broj 14 i uglavnom je ta veličina ona dobitna.

pexony

Senior member
Učlanjen(a)
14.11.2008.
Broj reagovanja
0
Dobra Witch.Meni je ova mušica bila favorit dugo vremena a i danas je vrlo često stavljam na tipet.

Vrh Dno