Hvala ljubo, ali na vodi če se tek pokazati kakvi su.
Ove trokrake imam zapravo za neke moje velike tubice namenjene mladici. Ideja sa dvokrakim udicama mi se više dopada, hvala. Iskren da budem nisam na njih ni pomišljao jer uvek kada tražim tražim jednokrake. A ove trokrake sam kupio onako usput jer nisam u tom trenutku u toj trgovini imao bolju ponudu.
Taj prvi roza beli nije ispao baš kako sam zamislio jer taj materijal to nije dozvolio, to je zapravo za eksperimentisanje više ali uveren sam da če ga raspoložena štuka napasti, materijal je jako mekan kao i marabou i jako diše/pulsira pod vodom....moglo bi to biti jako zanimljivo. Mnogo lepši bi bip da je ta dlaka duža ali ok može i ovako da prođe.
Ovaj drugi...napravio sam grešku što sam doslovno zaboravio dati bar malo otežanja sa donje strane wad. vrata i malo se bojim da če se okretati malo ali i ranjena riba ne pliva baš savršeno
tešim se....isprobat ču ga danas toliko da vidim kako će da zapliva. Drugog takvoga ču uraditi sa tandem sistemom i taj se sigurno neče slabo ponašati u vodi....za mladicu sam več radio takve ali do 20cm duačke i stvarno se fino ponašaju u vodi.