compshop
Hero member
simpson H je napisao(la):Compshop nemoj bre da si toliko vaspitan kada mi se obracas, nema potrebe napushi me slobodno ako treba
Pazi ja napisah dva puta a ti 'ladno preskoci. Teski strimeri se ne bacaju peticom i na to sam mislio kada sam rekao "uskladjen sistem". Vrlo dobro znam kako izgledaju ti pokusaji, opasni su po stap, zivot i okolinu. Nema potrebe ni da se snimam. Strimer moze biti otezan isto koliko i nimfa pa je bacanje sasvim isto. Ali kako jos uvek nije uvedena disciplina zabacivanja teskog strimera peticom, stoga se na to necu ni osvrtati jer me zanima isto koliko i bacanje midza na udici 24 stapom i strunom klase 14.
Kolegi po stapu koji je postavio ovo pitanje rekao sam da navezba roll cast, switch i spey zabacaje i zaista nema potrebe da mlatara preko glave tezim nimfama.
Dobro bre majku mu, da te napusim ako treba pa da pricmo kao ljudi

Ma malo tenzije, ciimanja, dinamike... E bas bila lepa rasprava. Nego, vodim se time da covek verovatno jos uvek ima jedan stap, a voleo bi da peca gde stigne i sta stigne(licna iskustva), pa je sada pitanje ko ga je vise zbunio, ti ili ja?