Zbog čega i kako sam postao mušičar

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Pozdrav novom članu, Zoxu!  :firends:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Zox je napisao(la):
100ka, da tvoj štap ne miriše na limun možda? :whistle:
Mozda ti znas nesto sto ja ne znam :hmmmm:? Ali mislim da samo moze da smrdi na duvan  :smoke: jer je stajao 3-4 godine pod mostom u radnji mog strica dok mi ga nije dao ovog proleca.
A stvarno kakva je to fora sa limunom, jel su to neke interne musicarske posalice koje mi pocetnici tek treba da shvatimo :D :D :D :D

Zox

Junior member
Učlanjen(a)
28.01.2007.
Broj reagovanja
0
100ka je napisao(la):
Zox je napisao(la):
100ka, da tvoj štap ne miriše na limun možda? :whistle:
Mozda ti znas nesto sto ja ne znam :hmmmm:? Ali mislim da samo moze da smrdi na duvan  :smoke: jer je stajao 3-4 godine pod mostom u radnji mog strica dok mi ga nije dao ovog proleca.
A stvarno kakva je to fora sa limunom, jel su to neke interne musicarske posalice koje mi pocetnici tek treba da shvatimo :D :D :D :D

Ma nije pošalica ali čini mi se da si u jednom Forumu o održavanju opreme napisao da je toliko smrdeo na duvan iz kafane da si na kraju rukohvat morao da isprskaš nekim osveživačem sa mirisom limuna :bye:
Sorry ako sam pogrešno pročitao i povezao sa tobom :doh: :D :D :D

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Jeste ja sam napisao ali na jednom drugom forumu, ali sam ga prvo dobro oprao u deterdzentu za sudove i nisam ga prskao limunom nego nekom fuj kolonjskom vodom koju sam dobio ko zna kad i dobro je ubila smrad duvana (- i - daju +). :D :D :D :D :D :D :D :D :D

zagor

Newbie
Učlanjen(a)
17.09.2007.
Broj reagovanja
0
Pozdrav svima , ja sam novi clan koji je tek na putu da postane "mušicar"  godinama sam bio šaranaš (tu sam postao C&R ), pa sam se prije nekih desetak godina zbog nedostatka vremena poceo baviti varalicarenjem (najviše bass , štuka , bolen) a sad bi to digao na jedan "viši nivo" i okušao  se u tom za mene novom nacinu ribolova. Pribor sam nabavio i sad sam u fazi bacanja na livadi .. nadam se da cu do slijedece sezone biti spreman da bacim neku od muha i u rijeku.
Ovaj sajt (za koji mislim da je najbolji u ex yu ) pratim vec duže vremena ali samo sam citao i ucio od iskusnijih a evo sad sam se registrirao tako da mogu postaviti pokoje pitanje iskusnijim kolegama. 
Bistro …i pozdrav svim ribolovcima iz Zagreba .

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Hvala na lepim rečima prijatelju!
Želim da ti poželim dobrodošlicu i slobodno se opusti i piši svoja iskustva, postavljaj pitanja... jednostavno - osećaj se kao kod kuće!
Pozdrav!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Zagore, dobrodosao. Pomalo ti zavidim, jer Zagreb je odlicna baza za jednog musicara. Sve ti je blizu. Blizu su boleni i klenovi, kao i stuke i crvenperke. Ni mladice i pastrmke nisu mnogo daleko, a tu su i lipljeni. Cak i ako pozelis da lovis glavaticu (soska pastrv) i to mozes u jednom danu. SVE ti je na dohvat ruke. :yeswink:

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
143
Dobrodosao, kolega! :tbumb:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Druze Zagore, pozdrav i dobrodoslica i sa moje strane! Mnogo ti hvala na lepim recima za sajt!  :smoke:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
zagor dobrodošao! Sava kod Zagreba je odlična za velike bolene  :yeswink:

Z

Zakula

Guest
Dobrodoshao Zagore,zelim ti ugodan boravak na sajtu/// :lol:

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Duh sa sekirom bi da postane musicar  :doh:, e sad su se svi moji snovi ostvarili :tbumb: , dobrodosao Zagor-te-nej :tbumb:!

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
St.Igor je napisao(la):
Duh sa sekirom bi da postane musicar  :doh:, e sad su se svi moji snovi ostvarili :tbumb: , dobrodosao Zagor-te-nej :tbumb:!
Al ce ribe da se nasekiraju  :D :D :D

Zagore, Zagore rucak ti zagore  ::)
Dobrodosao na sajt :tbumb:

zagor

Newbie
Učlanjen(a)
17.09.2007.
Broj reagovanja
0
Hvala svima na lijepim rijecima dobrodošlce i vec vidim da ce mo se dugo i lijepo družiti.
.. Boleni sa Save su mi inace jedna od najdražih riba ali ima jedna u koju sam se u zadnjih 2-3 godine doslovno zaljubio a to je bass kojeg lovim u Trakošcanu a i jedan od utega koji su vagu prekrenuli da se okušam u mušicarenju je bilo promatranje jednog mušicara koji je doslovno "razvalio" basseve strimerima kad smo mi varalicari lovili sasvim prosjecno.

Vrh Dno