Zavidim ostalim članovima foruma koji i dalje mogu da mušičare kod mene pastrmka odavno u zabrani a klena kao i da nema,ostalih riba ili nema ili lokacije nisu pogodne za mušičarenje(štuka).Pošto sam navučen na mušičarenje odavno(i trajno) :'( moje aktivnosti ne prestaju sa završetkom sezone koja i nije bila nešto posebno!Što zbog ribokrađe što zbog vremenskih (ne)prilika pecamo svake god. sve manje i manje a ulovi postaju prava retkost ili ne zavređuju neku posebnu pažnju (čast izuzecima).Pošto nisam opterećen " moranjem" ja i dalje posećujem svoje reke sa nekom setom i tugom u srcu više zbog sina kog nisam mogao da privolim da zavoli mušičarenje i počne da peca ribu koja je odavno ukradena iz reke.I ove kao i mnogo godina unazad po završetku sezone bacam se na spremanje "zimnice" i živim u nadi da će se u našoj zemlji promeniti nešto iz korena,na terenu ne samo na papiru i da ćemo u bliskoj budućnosti na svom omiljenom mestu, na svojoj omiljenoj reci u svojoj zemlji upecati ribu o kojoj ćemo pričati i hvaliti se, a ne biti priđeni da obilazimo belosvetske destinacije u potrazi za nečim čega je bilo i kod nas do pre izvesnog vremena!Počeo sam sa "turšijom" a gde ću završiti i ja neznam!