Zimnica

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Zavidim ostalim članovima foruma koji i dalje mogu da mušičare kod mene pastrmka odavno u zabrani a klena kao i da nema,ostalih riba ili nema ili lokacije nisu pogodne za mušičarenje(štuka).Pošto sam navučen na mušičarenje odavno(i trajno)  :'(  moje aktivnosti ne prestaju sa završetkom sezone koja i nije bila nešto posebno!Što zbog ribokrađe što zbog vremenskih (ne)prilika pecamo svake god. sve manje i manje a ulovi postaju prava retkost ili ne zavređuju neku posebnu pažnju (čast izuzecima).Pošto nisam opterećen " moranjem" ja i dalje posećujem svoje reke sa nekom setom i tugom u srcu više zbog sina kog nisam mogao da privolim da zavoli mušičarenje i počne da peca ribu koja je odavno ukradena iz reke.I ove kao i mnogo godina unazad po završetku sezone bacam se na spremanje "zimnice" i živim u nadi da će se u našoj zemlji promeniti nešto iz korena,na terenu ne samo na papiru i da ćemo u bliskoj budućnosti na svom omiljenom mestu, na svojoj omiljenoj reci u svojoj zemlji upecati ribu o kojoj ćemo pričati i hvaliti se, a ne biti priđeni da obilazimo belosvetske destinacije u potrazi za nečim čega je bilo i kod nas do pre izvesnog vremena!Počeo sam sa "turšijom" a gde ću završiti i ja neznam!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
lele.....koliko je toga, svaka čast ja te minijature vežem samo po potrebi...ili kada me baš uhvati....najviše volim da radim strimere i to velike  :) a ovoliko ove siće, uh, svača čast za trud i rad! Lepe su!  :tbumb:  :respect1:

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Tek sam počeo,Zvezdan ima da bude malo dete  :D kad vidi gomile u budućnosti!

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Izvučene su iz konteksta ima u kutiji x 2 ! :yeswink: Biće ih još više" dolazi zima, duga i hladna" biće ih ko kineza  :hammer:  :hammer:  :smoke: !!

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Sale, ostavi to pravljenje zimnice za decembar, a sada idi malo na Zavoj, rade lepi klenovi, sitni grgeči i omanje štuke, ali u velikom broju. Moji drugari odoše jutros na 2 dana, a bili i predhodnih nedelja. Kažu da ima jako puno akcije, svaki čas nešto udari, klen, grgeč, štukica...

Oni su pecali na male voblere, ali nema sumnje da to isto može i na strimere. A mislim da je klen i dalje na površini, velika voda, sporo se to hladi. Plus kad je sunčan dan ko danas...  :)

Mada bih ja tamo isključivo mušičario štuke, i to one veeelike.  :)

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Malo odosmo u of ali .... štuka se povukla u dubinu a znaš kakve su gore dubine a klena je sve manje i sve je teže pronaći lokacije gde ih ima!

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124

Počinjemo sa odbrojavanjem, 1.mart samo što nije.... njemu u susret  :eek: !

Prilozi

• IMG_0002.jpg
    IMG_0002.jpg
    211,9 KB · Pregleda: 376
  • IMG_0003.jpg
    IMG_0003.jpg
    226 KB · Pregleda: 358
  • IMG_0005.jpg
    IMG_0005.jpg
    213,1 KB · Pregleda: 370
  • IMG_0006.jpg
    IMG_0006.jpg
    185,6 KB · Pregleda: 330

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124

Još jednu kutiju ovih dana pa polako počinjem da šibam suve  :D ali primetio sam da mi nešto fali od nimfi  :blush: !

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
QQ marsovci...   :)

Ostao sam bez daha.... Prelepo ih je samo videti a kamoli razmisliti se ko ce prvi u vodu. Izvanredni radovi. :tbumb:

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
    Biće vremena za svaku,jedna po jedna bez žurbe kako kojoj dođe red !

Prle

Senior member
Učlanjen(a)
30.01.2010.
Broj reagovanja
0
Fantastican rad sasaPI, svaka cast.  :tbumb:
Da sam pegav po telu, ja bih ovo zguto odmah.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
šta drugo do :respect1:, sve ko pod kalupom, odlično  :tbumb:

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124

Vaše mišljenje me uopšte ne zanima  :hammer:  :hammer: ! Ali ako i pegave budu istog mišljenja onda ......

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Gde li su ti one od prošlogodišnje zimnice, ako su se ukvarile da ti pošaljem adresu da ih ne bacaš u đubre i zagađuješ okolinu  8)

Vrh Dno