1. april 2008.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
DO prošle godine se za 1. III koristio izraz "otvranje mušičarske sezone". Žučne rasprave sam vodio na ovom forumu da to nije baš korektno i, izgleda, postigao željeni rezultat. Skoro svi su 1. III počeli nazivati "otvaranje sezone pastrmke", shvativši da su širom sveta, ali i u Srbiji (posebno na razvijenom jugu), popularne i druge vrste riba. Neke, čak, bacaju pastrmku u zasenak. Nišlije najčešće mušičare klenove, a momci iz mog najužeg društva, love mušičarskim priborom češće love čak i štuke od najpopularnije mušičarske ribe sveta. Zato, želim da, po prvi put,  organizujem otvaranje sezone mušičarenja na štuku, 1. aprila 2008.
Nema boljeg razloga da se mušičari-štukaroši okupe, od proslavljanja prvog štukaroškog dana u novoj sezoni. Mramorske bare i široka livada pored velikog mosta na Južnoj Moravi, mogle bi da prime sve one koji mušicom love ili tek planiraju da love štuke. Okupljanje, druženje, roštiljijada, piće, ali i idealni uslovi za zabacivanje naših lepršavih strimera i barsko mušičarenje.
paulmaj2001.jpg

A?

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
143
Dobra je ideja o otvaranju sezone na štuku. Mada bi neka druga lokacija možda bila bolja.
@Milanče, Zar se još uvek osećaš kao gost u Nišu? ???

Z

Zakula

Guest
Nego shta da je dobra ideja!!Ja sam za!

Milance,lepo ti je reko JR....

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Nemam nista protiv stim da ima i kobinacija za Kostolacki dunavac koju ste verovatno zaboravilii a za neke znam da sigurno nisu. Jedina varijanta da otpadne je da vodostaj Dunava bude veliki pa da poremeti odlazak tamo. Ja inace furam tamo a ako uslovi nedozvoljavaju, tu sam.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ja rekoh da ću ja da organizujem otvaranje sezone mušičarenja štuke, što znači, Mramor, nadomak Niša. Sledeće godine neka organizuje neko drugi, pa neka izmišlja mesto okupljanja.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Sto se ljutis bez potrebe. Dolazim i ja prvog. Ne ti diram organizaciju. 1. April je ionako utorak i tu mi je pa dolazim naravno a onda vikend tj verovatno nedelja VIA K.D.

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
143
Djole Nis je napisao(la):
Sto se ljutis bez potrebe. Dolazim i ja prvog. Ne ti diram organizaciju. 1. April je ionako utorak i tu mi je pa dolazim naravno a onda vikend tj verovatno nedelja VIA K.D.
Prava stvar, Đole, utorak otvaranje sa opštenarodnim veseljem a vikend ozbiljan ribolov na ozbiljne ribe. :tbumb:

@Milanče, Može ova moja drugarica sa mog avatara? ::)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Jr je napisao(la):
@Milanče, Može ova moja drugarica sa mog avatara? ::)

Ova sa tvog avatara mi ne da mira otkad si je okačio. Samo meša levo-desno, levo-desno ,...

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
BOVAN, BOVAN, BOVAN, BOVAN, BOVAN  :yeswink: :yeswink: :yeswink: :yeswink: :yeswink:

Vrh Dno