Ada??????

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
Niko me ni ne drma kavez MEDVEDU jedan vec sagledavam stvari onakve kakve jesu,prosle godine su se pregrst ljudi zalili da taj MFS, a sad nam kao on obecava da ce biti bolje,pa nismo ludi aman,ako smo posisali vesla nismo progutali brod.
A koliko mogu da primetim ti si uradio i jedno i drugo....

H

humphrey

Guest
dare je napisao(la):
Niko me ni ne drma kavez MEDVEDU jedan vec sagledavam stvari onakve kakve jesu,prosle godine su se pregrst ljudi zalili da taj MFS, a sad nam kao on obecava da ce biti bolje,pa nismo ludi aman,ako smo posisali vesla nismo progutali brod.

Pa dobro ako hoces da promenis nesto u sistemu moras postati deo istog?jedino ako si revolucionar?
Zasto se nisi pojavio tamo druze kada je bilo osnivano  i ada se desava? Licno me ne interesuje ja radije kupim i ubacim ribu ilegalno ako si covek od akcije?Zar ne? Ako te pune vode interesuje kao sve nas ili imas druge motive druze?Jel te uopste kosta sta interesuje me cela prica oko osnivanja?

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
Isti slucaj...
Necu vise na ovu temu jer vidim da pojedincima brkam u oko...
"Sto rece Kristijan" "To je jedno LOODILO sastavljeno od 100 ludila na jednom mestu"

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
dare je napisao(la):

Pazi kakav moze da bude neciji um, da ocekuje cudo za godinu dana postojanja neke organizacije posle 20 godina sistematskog unistavanja nasih reka. Dare sunce moje, vile i vilenjaci postoje samo u filmovima i Harry Potter je izmisljen lik.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
dare je napisao(la):
Necu vise na ovu temu jer vidim da pojedincima brkam u oko...
"Sto rece Kristijan" "To je jedno LOODILO sastavljeno od 100 ludila na jednom mestu"

Bolje i nemoj, pametniji si kad cutis.

Ja nemam ama bas nista od MFS-a sem sto cu da platim clanarinu, niti sam birao niti zelim da budem izabran. Cisto podrska jednoj lepoj ideji. Sasvim je normalno i da se ne slazes sa tom idejom ali ovako lupetati okolo bez ijednog argumenta "citam po internetu" je obicno mlacenje.

A vidim divni su ti uzori u zivotu pa ih citiras.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
simpson H je napisao(la):
Mixmaster je napisao(la):
Oni koji u MFSSRS predstavljaju Gocija, Blue Foxa, Gringa, Jr-a i slične, biće uskoro izbačeni iz upravnih organa te organizacije.
Nimalo me ne interesuju njihove "prijateljske" i "poslovne" veze sa bilo kim. Moj posao, kao legitimnog predstavnika niških mušičara, je da sa nekoliko overenih dokumentata i par veoma jednostavnih argumenata dokažem da je njihov "angažman" drska prevara, a njihovo pojavljivanje na Skupštini MFSSRS uvreda za tu organizaciju i Mušičarsku Sekciju Niša.

Ovo se zove "Kako mali Djokica zamislja". Nisam ocekivao da si toliko tvrdoglav. Postoje samo dve opcije. Ili da pokusas da rusis MFS zato sto je svoje clanove koji hoce da rade izabrala na funkcije (SF-Horor-Komedija) ili da uskratis svoju ekipu iz MSN za takmicenja istupanjem iz MFS (Horor). U oba slucaja ispastaju musicari i prosto ne mogu da poverujem da se tako neodgovorno ponasas.

Auuu, pa ja ovo tek sad videh! Zanimljivo.
Simpsone, opet si sve ispomešao.
Osnivač i jednoglasno izabrani predsednik najuglednije mušičarske sekcije u Srbiji nije "Mali Đokica" i zvanično predstavlja mušičare Niša. Ako taj kaže: "Ovi ljudi su prevaranti" i preda dokument koji to potvrđuje, onda uprava MFSSRS mora da se uozbilji i razmotri to.
To je sve. Veoma je jednostavno.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Oni koji u MFSSRS predstavljaju Gocija, Blue Foxa, Gringa, Jr-a i slične, biće uskoro izbačeni iz upravnih organa te organizacije.
Nimalo me ne interesuju njihove "prijateljske" i "poslovne" veze sa bilo kim. Moj posao, kao legitimnog predstavnika niških mušičara, je da sa nekoliko overenih dokumentata i par veoma jednostavnih argumenata dokažem da je njihov "angažman" drska prevara, a njihovo pojavljivanje na Skupštini MFSSRS uvreda za tu organizaciju i Mušičarsku Sekciju Niša.

Ovo se zove "Kako mali Djokica zamislja". Nisam ocekivao da si toliko tvrdoglav. Postoje samo dve opcije. Ili da pokusas da rusis MFS zato sto je svoje clanove koji hoce da rade izabrala na funkcije (SF-Horor-Komedija) ili da uskratis svoju ekipu iz MSN za takmicenja istupanjem iz MFS (Horor). U oba slucaja ispastaju musicari i prosto ne mogu da poverujem da se tako neodgovorno ponasas.

Auuu, pa ja ovo tek sad videh! Zanimljivo.
Simpsone, opet si sve ispomešao.
Osnivač i jednoglasno izabrani predsednik najuglednije mušičarske sekcije u Srbiji nije "Mali Đokica" i zvanično predstavlja mušičare Niša. Ako taj kaže: "Ovi ljudi su prevaranti" i preda dokument koji to potvrđuje, onda uprava MFSSRS mora da se uozbilji i razmotri to.
To je sve. Veoma je jednostavno.

Pobrkao si loncice, kupovinom dozvole svako automatski postaje clan SSRS i kao takav moze da izbegne da ga bilo ko predstavlja, takmici se sam za sebe. Kako bre ti mozes da predstavljas mene kada se doselim u Nis i ne zelim da ucestvujem u radu MSN? Nikako brate!

radovanz

Newbie
Učlanjen(a)
11.06.2008.
Broj reagovanja
0
dare je napisao(la):
Citam pazljivo temu 'ADA' i nemogu da verujem da se ovo sve desava.Nisam ovde da bi nekom solio pamet ili sta ti ja znam,ali zar ti ljudi iz MFS-a i dalje misle da obmanjuju narod..
Dajte ljudi pa nismo deca,od cega se finansira MFS,od para onih koji veruju da ce im upravo "SVEMOCNI MFS"
doneti boljitak.
Nema nista od toga...
MFS koliko mogu da procitam na internetu traje jos od prosle godine a boljitka nema,nisam cuo niti procitao da se neko pohvalio kako je MFS uradio nesto za boljitak nasih voda.
Da ne davim, za mene je ovo u pitanju licni interes i strpkanje novca od ljudi zarad pecanja pojedinaca po raznim svetskim destinacijama...
  DARE,rimujes se sa mnogo toga!!!! ;)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Simpsone, jel ti to mene ubeđuješ?  :doh: Opusti se i gledaj svoja posla, a mene pusti da radim ono za šta me ljudi biraju.
Budi miran i spokojno posmatraj šta će se desiti po ovom jasnom i jednostavnom pitanju.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Simpsone, jel ti to mene ubeđuješ?  :doh: Opusti se i gledaj svoja posla, a mene pusti da radim ono za šta me ljudi biraju.
Budi miran i spokojno posmatraj šta će se desiti po ovom jasnom i jednostavnom pitanju.

Dobro bre Mix koji je tebi vise sa tim fazonima? Sta ti to vise treba u zivotu? Zar i tebi vise nije smesno to sto ponekad radis? Koliko te to ljudi biralo, hajde kad vec konstantno istices taj segment, onda idi do detalja.

Evo kazi javno ovde da si legalno izabrani predsednik MSN sa podrskom...kolikom?

P.S. Zakulu ne racunam u ljude on je Frankenstein, tj. vestacka tvorevina od krvi i mesa koju si ti proizveo.

Z

Zakula

Guest
P.S. Zakulu ne racunam u ljude on je Frankenstein, tj. vestacka tvorevina od krvi i mesa koju si ti proizveo.[/quote]

Simpsone,molim te,nemoj da....  :-X!!! Opet preterujesh! Stvarno ne razumem!? :nowink:

ivandrago

Senior member
Učlanjen(a)
18.10.2006.
Broj reagovanja
0
dare je napisao(la):
Citam pazljivo temu 'ADA' i nemogu da verujem da se ovo sve desava.Nisam ovde da bi nekom solio pamet ili sta ti ja znam,ali zar ti ljudi iz MFS-a i dalje misle da obmanjuju narod..
Dajte ljudi pa nismo deca,od cega se finansira MFS,od para onih koji veruju da ce im upravo "SVEMOCNI MFS"
doneti boljitak.
Nema nista od toga...
MFS koliko mogu da procitam na internetu traje jos od prosle godine a boljitka nema,nisam cuo niti procitao da se neko pohvalio kako je MFS uradio nesto za boljitak nasih voda.
Da ne davim, za mene je ovo u pitanju licni interes i strpkanje novca od ljudi zarad pecanja pojedinaca po raznim svetskim destinacijama...

Dare,

ja nisam siguran da li ti zivis u Srbiji, gledas TV, citas, komuniciras, posedujes kompjuter. MFS je za godinu dana uradila vise u interesu musicara nego sva udruzenja u istoriji nase zemlje, a sta to, to ces morati sam da saznas.
Ako si negde nekada postojao, posle ovoga posta sigurno neces.
Zato, preporucujem ti da se manes muicarenja, ako tako povrsno pristupas stvarima ovo stvarno i nije hobi za tebe.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Evo kazi javno ovde da si legalno izabrani predsednik MSN sa podrskom...kolikom?

Simpsone, ti si potpuno zbunjen čovek. Mene je Upravni odbor USR "Nišava" izglasao jednoglasno za predsednika MS, u konkurenciji nekog Vladimira Stevanovića, koji nije dobio nijedan glas.
Istovremeno, na isti način odabran je i sastav Foruma MSN, koji svakako nije po tvom ukusu, a oni koji bi se tebi dopali su jednoglasno odbačeni.
Vidiš, u Beogradu se ne odlučuje ko će predvoditi Nišlije u mušičarskom svetu. To je moja zasluga Siki, i ponosim se tim.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno