Ada??????

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Mixmaster je napisao(la):
Simpsone, ti si potpuno zbunjen čovek. Mene je Upravni odbor USR "Nišava" izglasao jednoglasno za predsednika MS, u konkurenciji nekog Vladimira Stevanovića, koji nije dobio nijedan glas.
Istovremeno, na isti način odabran je i sastav Foruma MSN, koji svakako nije po tvom ukusu, a oni koji bi se tebi dopali su jednoglasno odbačeni.
Vidiš, u Beogradu se ne odlučuje ko će predvoditi Nišlije u mušičarskom svetu. To je moja zasluga Siki, i ponosim se tim.

Ja sam objasnio kako si dosao na vlast a ti jos to potvrdjujes, pa se jos tim hvalis :doh:.  Ti si ponosan na cinjenicu da te nije izabrao onaj ko treba (Niski musicari) vec da si dobio poziciju kako sam vec objasnio. Brinem se za tebe jer se sam zakopavas. Kao da kazes da predsednik Srbije treba da bude ponosan i da se dici cinjenicom da nije dobio ni jedan srpski glas.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Grongo se pravi da je sa Marsa.
Predsednike sekcija ne biraju više ljudi koje neko pokupi na ulici i dovede na neki skup, nego Upravni odbor udruženja. To je Grongu bilo potpuno jasno pre nego što se kandidovao i ostao bez ijednog glasa.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Simpsone, ti si potpuno zbunjen čovek. Mene je Upravni odbor USR "Nišava" izglasao jednoglasno za predsednika MS, u konkurenciji nekog Vladimira Stevanovića, koji nije dobio nijedan glas.
Istovremeno, na isti način odabran je i sastav Foruma MSN, koji svakako nije po tvom ukusu, a oni koji bi se tebi dopali su jednoglasno odbačeni.
Vidiš, u Beogradu se ne odlučuje ko će predvoditi Nišlije u mušičarskom svetu. To je moja zasluga Siki, i ponosim se tim.

Mixe ja uopste nisam zbunjen kada pricam o ovakvim stvarima, dobro znas da nisam. I ja ne jedem ni jedne ni druge da bih ocenjivao ko je po mom ukusu, stvarno se distanciram od tih vasih prepucavanja. Fokusiran sam na ovu temu oko koje se ti pravis lud. Ponavljam ti da mozes da predstavljas samo musicare u okviru MSN ali ne i one koji nisu clan te organizacije. To su vrlo jednostavno svarljive stvari i za dete od 10 godina. Kupovinom dozvole za ribolov za sezonu 2009 automatski se postaje clan SSRS, i kao svaki clan postoji mogucnost da biras organe u okviru SSRS i da budes biran na neku od funkcija u okviru SSRS. Novoosnovana MFSSRS je clan SSRS i tacka.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
I? Kakve sad to veze ima sa onim što ja vidim kao problem? Siki, ti si opet sve pobrkao.
Siđi malo do livade, da se smiriš. Nema potrebe da se ceo događaj na Adi podvede pod ovaj incident. Rešićemo to. Nećemo tebe pitati ko je u pravu. Ti si samo nebitni posmatrač i moj instruktor livadskog zabacivanja  ;).
Doduše, duguješ usluge svom adminu, pa bi omalovažavanjem Mixa da se odužiš, ali to ti neće uspeti, pa ti je bolje da se otvoriš sa jednim microbarb sedlom i daš čoveku za trud, a mene ostaviš na miru. Daj i ovom Grongu jedno, da se čovek malo smiri, jer si i ti kriv za to što je umislio da je bitan.
Posle neka te vode na Nišavu da nahvataš pastrmke isto kao i oni. :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
I? Kakve sad to veze ima sa onim što ja vidim kao problem? Siki, ti si opet sve pobrkao.
Siđi malo do livade, da se smiriš. Nema potrebe da se ceo događaj na Adi podvede pod ovaj incident. Rešićemo to. Nećemo tebe pitati ko je u pravu. Ti si samo nebitni posmatrač i moj instruktor livadskog zabacivanja  ;).
Doduše, duguješ usluge svom adminu, pa bi omalovažavanjem Mixa da se odužiš, ali to ti neće uspeti, pa ti je bolje da se otvoriš sa jednim microbarb sedlom i daš čoveku za trud, a mene ostaviš na miru. Daj i ovom Grongu jedno, da se čovek malo smiri, jer si i ti kriv za to što je umislio da je bitan.
Posle neka te vode na Nišavu da nahvataš pastrmke isto kao i oni. :hammer:

U jebote kakav odvratan nacin da mi se obracas. Jedino u celoj prici sto je istina je da sam ja bio nebitni posmatrac, ali pazljiv nebitni posmatrac, pa sam i upamtio ponesto. Ali obmana javnosti i skretanje sa mnogo bitnijih tema u vezi MFSSRS mene kao vlasnika jednog sajta koji se bavi fly fishingom, je stvar koja me zaista zanima. Na drugarsku preporuku da se zarad jedne lepe ideje licni sukobi i prepucavanja odloze i stave na stranu, ti reagujes na ovaj glupavi nacin. Razgovorom javno sa tobom dajem ti mozda preveliki znacaj, zamisli da ti niko na forumu ne replicira osim dva-tri tebi bliska clana, ostao bi potpuno usamljen. I umesto da cenis sto postoji jos uvek neko ko hoce realno i normalno da razgovara sa tobom, ali pre svega bez lazi i obmana, ti i to odbacujes. Ok nije frka.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Eh, uvredi se Simpson. :doh:
Ništa ne brini, posle ću da te vodim da mušičariš pastrmke kao ja. :hammer:

Opusti se malo i mani se budalaština. Pogledaj onu sliku na kojoj mi pokazuješ distance casting. Vidiš li vedra i tmurna lica?

index.php

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Posvađali se Kaka i Ronaldinjo,ovaj,Sims i Mix :hammer: :hammer: :hammer:

H

humphrey

Guest
Mixy sta to imas po dzepovima puni more... :D :D :D E kralj si .....

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Pa zato se i ljuti Simpson. To su dva Ross čekrka šanirana u njegovoj radnji. Izradio sam ga na foru "Ti zabacuj, a ja pažljivo pratim." Primio se čovek i počeo da bistri FC, dok sam ja "spakovao" robu. :smoke:

H

humphrey

Guest
Pa zato se i ljuti Simpson. To su dva Ross čekrka šanirana u njegovoj radnji. Izradio sam ga na foru "Ti zabacuj, a ja pažljivo pratim." Primio se čovek i počeo da bistri FC, dok sam ja "spakovao" robu. :smoke:

Ne znam to moras sa njim videti,ne mogu da govorim za njega,nije ti losa ideja ustvari da neka Simps se otvori jel tako?

ivandrago

Senior member
Učlanjen(a)
18.10.2006.
Broj reagovanja
0
Oni koji u MFSSRS predstavljaju Gocija, Blue Foxa, Gringa, Jr-a i slične, biće uskoro izbačeni iz upravnih organa te organizacije.
Nimalo me ne interesuju njihove "prijateljske" i "poslovne" veze sa bilo kim. Moj posao, kao legitimnog predstavnika niških mušičara, je da sa nekoliko overenih dokumentata i par veoma jednostavnih argumenata dokažem da je njihov "angažman" drska prevara, a njihovo pojavljivanje na Skupštini MFSSRS uvreda za tu organizaciju i Mušičarsku Sekciju Niša.

Mix,

niko nece biti izbacen niti smenjen. Izuzetak je ako taj neko ne bude doprinosio odnosno bude sputavao rad MFSSRS-a.

Svi koji kupe dozvolu za ribolov su automatski clanovi SSRS pa samim tim i clanovi MFSSRS, takodje ako neko kupi dozvolu u Niskom udruzenju automatski je i clan MSN. Da bi neko bio u upravnom odboru ili bilo kom radnom telu MFSSRS ne mora da bude predsednik neke sekcije, kluba, udruzenja... Mora da bude vredan, spreman na zrtvu, entuzijasta.

Veoma uskoro ce se iskristalisati ko je ko i da li zasluzuje i opravdava funkciju koja mu je poverena. To ce na sledecoj skupstini MFSSRS biti JEDINI parametar za neciju smenu.

Kao predsednik MSN ti predstavljas sekciju, ne i sve Niske musicare. Bas iz tog razloga je potrebno da postoji reciprocitet, raznolikost u sastavu MFSSRS.
Dakle, moramo da nadjemo model da radimo zajedno, da prevazidjemo licne razmerice i da se usresredimo na vecu sliku.
MFSSRS ce postojati i bez MSN, zato te molim da se usresredis na ciljeve koje smo sebi zacrtali.

No man is an island.

Ivan

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
humphrey je napisao(la):

Ne znam to moras sa njim videti,ne mogu da govorim za njega,nije ti losa ideja ustvari da neka Simps se otvori jel tako?

:D :D :D  Simps da se otvori  :D :D :D

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
ivandrago je napisao(la):
Oni koji u MFSSRS predstavljaju Gocija, Blue Foxa, Gringa, Jr-a i slične, biće uskoro izbačeni iz upravnih organa te organizacije.
Nimalo me ne interesuju njihove "prijateljske" i "poslovne" veze sa bilo kim. Moj posao, kao legitimnog predstavnika niških mušičara, je da sa nekoliko overenih dokumentata i par veoma jednostavnih argumenata dokažem da je njihov "angažman" drska prevara, a njihovo pojavljivanje na Skupštini MFSSRS uvreda za tu organizaciju i Mušičarsku Sekciju Niša.

Mix,

niko nece biti izbacen niti smenjen. Izuzetak je ako taj neko ne bude doprinosio odnosno bude sputavao rad MFSSRS-a.

Svi koji kupe dozvolu za ribolov su automatski clanovi SSRS pa samim tim i clanovi MFSSRS, takodje ako neko kupi dozvolu u Niskom udruzenju automatski je i clan MSN. Da bi neko bio u upravnom odboru ili bilo kom radnom telu MFSSRS ne mora da bude predsednik neke sekcije, kluba, udruzenja... Mora da bude vredan, spreman na zrtvu, entuzijasta.

Veoma uskoro ce se iskristalisati ko je ko i da li zasluzuje i opravdava funkciju koja mu je poverena. To ce na sledecoj skupstini MFSSRS biti JEDINI parametar za neciju smenu.

Kao predsednik MSN ti predstavljas sekciju, ne i sve Niske musicare. Bas iz tog razloga je potrebno da postoji reciprocitet, raznolikost u sastavu MFSSRS.
Dakle, moramo da nadjemo model da radimo zajedno, da prevazidjemo licne razmerice i da se usresredimo na vecu sliku.
MFSSRS ce postojati i bez MSN, zato te molim da se usresredis na ciljeve koje smo sebi zacrtali.

No man is an island.

Ivan

Ivane, poštovani predsedniče MFS, za par dana sastaće se Forum MSN i odlučiće šta će da uradi po ovom pitanju. Hajde da malo sačekamo izveštaj iz Jug Bogdanove 12.
Da li grešim proverićemo već za nekoliko dana.

forelle

Junior member
Učlanjen(a)
19.11.2006.
Broj reagovanja
0
Ivane, poštovani predsedniče MFS, za par dana sastaće se Forum MSN i odlučiće šta će da uradi po ovom pitanju. Hajde da malo sačekamo izveštaj iz Jug Bogdanove 12.
Da li grešim proverićemo već za nekoliko dana.

Kad ces vec jednom da shavatis da Niske musicare pa i ostale musicare iz cele Srbije vise ne zanimaju nikakvi izvestaji iz  nekakve Jug Bogdanove 12. Ti nisi nikakav legitimni predstavnik Niskih musicara jer te nismo ni birali. A kada bi nekog i birali nikad nebi izabrali takvog ogavnog i destruktivnog lika. Ti nas brukas bre, zato te i dan danas 99% Niskih musicara prezire… Samo nesto lazes i falsifikujes…dosadio si mi bre vise…Uzivaj u svojoj maloj sekciji sa 5 clanova dok jos mozes… I smiri se malo to je dobro za mentalno zdravlje…
Nas ostalih 395 Niskih musicara podrzavamo vredne i postene momke izabrane u MFSSRS na koje tvoja nakaradna i mizerna sekcija nema apsolutno nikakav uticaj.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno