H
humphrey
Guest
Ne razumem kontrolu kanapa i backcast a? jel te ne bi mrzelo da elaboriras malo druze?Totalno mi je nepoznata firma Airflo i Japanski blankovi?Zasto je ovo cudan stap?Zasto nema konkretnije od tvog misljenje o Enigma stapovima?To sto si nam opisao moze svaki stap!!??Da li ima parametara na osnovu recimo Sage deklarira svoje produkte? da mi objasnis svoje zakljucke?Mixmaster je napisao(la):Nema konkretnijeg od onoga što sam ja napisao o Enigma štapovima iz svog ličnog iskustva. Koristeći u svakojakim situacijama njihov najskuplji model došao sam do svojih zaključaka. Nimfario sam pastrmke veoma teškim sistemom, lovio bambulom, sitnim midževima i prizemljivao sitne i krupne ribe.
Meni je "konkretno" to što sam iz najjačih brzaka Nišave vadio krupne pastrmke i klenove u rekordnom roku, oduševljen neverovatnom snagom koju ima lagana i potpuno savijena Enigma. "Konkretno" mi je i to da je zabacivanje uz pomoć ovog čudnog štapa pravo uživanje, a kontrola konca, nakon bilo kakvog backcasta, pa i teške frljoke, neverovatna.
Žurim u ribolov, pa ne mogu da paspravljam sa Simpsonom, o adresi fabrike i poznatih mušičara....
,ali radi se sve na sve strane.Ii si ti jedan od mnogih koji vjeruju da su sve prevare potekle sa ovih prostora.Pa mi smo male bebe za neke narode sa prostora USA.
Za ostale,pa ni za dragog mi Orvisa,više ne vjerujem dok bar na slikama ne vidim.