H
humphrey
Guest
Ne razumem kontrolu kanapa i backcast a? jel te ne bi mrzelo da elaboriras malo druze?Totalno mi je nepoznata firma Airflo i Japanski blankovi?Zasto je ovo cudan stap?Zasto nema konkretnije od tvog misljenje o Enigma stapovima?To sto si nam opisao moze svaki stap!!??Da li ima parametara na osnovu recimo Sage deklarira svoje produkte? da mi objasnis svoje zakljucke?Mixmaster je napisao(la):Nema konkretnijeg od onoga što sam ja napisao o Enigma štapovima iz svog ličnog iskustva. Koristeći u svakojakim situacijama njihov najskuplji model došao sam do svojih zaključaka. Nimfario sam pastrmke veoma teškim sistemom, lovio bambulom, sitnim midževima i prizemljivao sitne i krupne ribe.
Meni je "konkretno" to što sam iz najjačih brzaka Nišave vadio krupne pastrmke i klenove u rekordnom roku, oduševljen neverovatnom snagom koju ima lagana i potpuno savijena Enigma. "Konkretno" mi je i to da je zabacivanje uz pomoć ovog čudnog štapa pravo uživanje, a kontrola konca, nakon bilo kakvog backcasta, pa i teške frljoke, neverovatna.
Žurim u ribolov, pa ne mogu da paspravljam sa Simpsonom, o adresi fabrike i poznatih mušičara....