BAMBULA!!!!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
E bre Zakula ja pomislih ti stavio sliku neke svoje kreacije a ti skinuo sliku sa neta :hammer:
Vidim ja da ce jos malo i ulovi sa neta da se prijavljuju :hammer:

M

Mr.Zakula

Guest
Naterali ste me da slikam svoju!!Mushicu radim lakovima za nokte...Mrzelo me da slikam,a i sunca mi je nedostajalo!

Prilozi

• 72_45489e9e99596.jpg
    72_45489e9e99596.jpg
    33,8 KB · Pregleda: 344
M

Mr.Zakula

Guest
Moja Caddis Bamboola je josh bolja !!Bolji kolorit!!A i ima polipropilen u krilima!!!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hehe .... no eto i ovi sa severa (tj. zapadnjaci znaju sta valja, BALZA) samo ih vecina ljubomorno cuvaju svoje muve od balze ;-)

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
105
Ja jos uvek nisam video caddisa sa toliko krila, mislim da imas viska, to ti je isto kao da na okicenu jelku trpas nazor nakit!!! :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Imam i ja jednog krznokrilca sa telom od balze/poliuretana. Medjutim, krila mu nisu od ovog materijala, nego telo. I ovo dobro izgleda, ali nije dovoljno realisticna imitacija krznokrilca. Vise ce ovo da lici pastrmki na nekog kopnenog insekta. Dakle, kao svaka druga bambula.
Kad malo bolje razmislim, kakvih imitacija ima, ova je jos i verna! Preporucujem je svim lovcima na pastrmku, kao i sve ostale verzije bambule. Garantujem neverovatan uspeh, sa raznim verzijama bambule i u svako doba dana i sezone, posebno kad vam je stalo da pastrmku dobijete na suvu muvu, a nju povrsinska hrana ne interesuje. Nema druge, bambula je tada jedina muva koja ce vam doneti nekakav ulov. Interesantno je kako se pastrmke zainteresuju za nju i po najjacem Suncu i u sred bela dana, kada miruju. Izgleda da i one u tom periodu "traze' malo zvucnih efekata i mesnatosti, koje nudi bambula.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
...donela mi je nekoliko rekorda ove godine. Najvećeg klena i najmasovniji dnevni ulov u karijeri.
Ove godine sam baš bambulom ulovio najveće i najviše potočnih pastrmki, a sećam se i kidanja (tog dana jedine takve)bambule broj 18 na Plivi na 0.14mm. Na Toplici sam imao dva kidanja strune 0.20 mm (!!)...
Naravoučenije: Ako koristite bambulu, primenite i jake, kvalitetne predveze. Ja, u jednom periodu (jul) nisam skidao bambulu sa 0.20 mm. Ako, pak, nosite svoj ulov, obezbedite poveću torbu, jer bambulom ćete stvarno, ali stvarno, loviti klenove!

darkofly

Newbie
Učlanjen(a)
03.02.2007.
Broj reagovanja
0
Zeleo bih da kao novi clan pozdravim sve dobre ljude sa ovog sajta i da se pridruzim ovom topiku u vezi bambule gde vlada i moje misljenje da je to jedna od boljih muva izradjena od balze za lov klena vrlo je cesto koristim ,mada ne bas uvek i imam odlicne rezultate sa njom u lovu klena

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Živeo Darko i dobrodošao na sajt!
Taman smo zaboravili na naš najposećeniji topic. Pre neki dan, na Mušičarskoj sekciji, smo prvi put dobili mašinski izrađena tela bambule. Uskoro će ih biti i u prodaji. Proizvodi ih firma Fairy River po originalnom uputstvu.
Lakše mi je da platim par dinara po jednom telu nego sam da deljem i šmirglam.

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
A kako se moze uci u trag toj fantomskoj firmi Fairy River koja proizvodi izvanredne materijale za izradu musica.
Za pravu informaciju sledi nagrada.
Dali je istina da imaju strava dabinge u svim bojama i nijansama

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Yebote ja sam mislio da je Mix jedini kome sajt sluzi za promociju svog lika i dela, a ti sad ispade gori!

Sto lepo ne postavis oglas kao covek, i onako su besplatni, ili ti je to ispod casti pa se ovako reklamiras?

Vrh Dno