BAMBULA!!!!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
lizard wrote:
:lol: pa dajte opišite već jednom kako se pravi ta bambula, samo hvalospjevi, a nigdje recepta, skrivate ga ko zmija noge! :lol:

Ovako, uzmes parce drveta i deljes, deljes, deljes,...

Kad izdeljes Pinokia, odvalis mu qrcic, namotas dlake i dobijes bambulu :hammer:

flydoc

Junior member
Učlanjen(a)
03.05.2006.
Broj reagovanja
0
Samo Vi bacajte "drvo" po planinske reke i pluskajte, rezutat ulova ce biti drvo, grana...

M

Mr.Zakula

Guest
Pod broj jedan,da bi imao ulova na bambulu,morash u nju da verujesh!!!Pod dva,morash da imash original recepturu i pod tri,da znash da je koristish pravillno!!Eeee,kada se to savlada,onda ces da dobijesh bolove u svim zglobovima ruke kojom drzish shtap,od nenormalno velikog izlova klenovine a bogami i pastrmke!!!Pozz

darkofly

Newbie
Učlanjen(a)
03.02.2007.
Broj reagovanja
0
Ja pecam na bambulu kao sto sam i spomenuo ali ne razumem tu recepturu o cemu se tu radi moze li malo pojasnjenje

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Evo recepta!

Prilozi

• 15_45c85f5518c99.jpg
    15_45c85f5518c99.jpg
    11,2 KB · Pregleda: 915
  • BAMBULA step by step.jpg
    BAMBULA step by step.jpg
    148,2 KB · Pregleda: 4.227

vjaksic81

Junior member
Učlanjen(a)
17.04.2006.
Broj reagovanja
0
Bravo MIX! fly_clap fly_clap fly_clap
Svaka cast na nesebicnosti!! fly_salut fly_salut

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Mr.Zakula wrote:
Eeee,kada se to savlada,onda ces da dobijesh bolove u svim zglobovima ruke kojom drzish shtap,od nenormalno velikog izlova klenovine a bogami i pastrmke!!!Pozz

Slike omladinci, slike!!!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ja imam lepa iskustva sa bambulom i isto tako sa njenom rođakinjom iz amerike "coffe'-fly" ;-) ako ocete slike vec ste ih mogli videti negde pod tim temama, mislim da je jedan klen uvacen na kafenu bas u mojoj galeriji. Iskreno imam podjednaka iskustva sa original bambulom i onom od kafe. Obe su ubojite, mada je ova nativNiš ;-) Bambula by MixM. mnogo dugovečnija i meni barem samo za nijansu bolja, naprednije, ne nalazim pravu reč, no...radije nju koristim, ali u ribolovu su obe opake...
Nacin na koji ja koristim ovu muvu je, nazovimo to, "atraktivistički"! :) Šta mislim pod tim? Recimo klen, ako mu se prišunjamo i bacimo muvu u njegovo vidno polje što od znatiželje što od halapljivosti on će ju zveknuti. Pastrmka isto, no, kada je selektivna treba malo vise truda ali prava prezentacija i prikradanje rese sve. Naravno kada je rec kod prezentacije...moja najbolja iskustva su sa ovom muvom da ona prva pada na vodu ;-)

PS.
lepo pozdrav svima koji se budete složili sa mnom u vama koji se ne budete složili sa mnom. To je moje iskustvo i ne mislim tupiti o tome, jer kada neke stvari ponovis vise puta i proveris sve sto puta dobijes realne rezultate i spoznaje, barem po pitanju ribolova.

bistro vam bilo!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Simpson traži slike bogatih ulova. Ima u mojoj galeriji jedna slika sa pet kilaša. U svojoj tajnoj kolekciji imam slične slike sa drugim ribama koje bambula bukvalno ubija. Mislim da ih ne bi bilo lepo objaviti, jer masakriranje i nije baš toliko lepo za slikanje.
Slika ulova bambulom nema mnogo zbog toga što onaj ko koristi bambulu sigurno ne ide u ribolov zbog slikanja. Kad bih ja slikao svakog klena od preko 40 cm kog ulovim na bambulu imao bih galeriju klenova sa preko hiljadu slika godišnje. A kad bih ih slikao iz više uglova, kao što pojedinci rade sa svojim lipljenovima i pastrmkama (i ostalim ulovima), osudili bi me za genocid.

forelle

Junior member
Učlanjen(a)
19.11.2006.
Broj reagovanja
0
Ako neko hoce da peca klenove sigurno je da za klena postoje stotine modela musica koji su neuporedivo bolji od ove koju na silu pokusava da izreklamira Mixmaster. Svako ko je proba i peca na to ubrzo uvidi da je to u stvari jedna od gorih klenovskih musica, bez veze je... A Mix opet zloupotrebljava ovaj nekomercijalni sajt,obmanjuje pocetnike i siri dezinformacije radi prodaje komada Balze – ko je glup neka to kupi... Ko je glup neka peca na to... Svako ima pravo na svoj izbor (pa i da bude glup)!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
MixMaster wrote:
Simpson traži slike bogatih ulova.

Zasto se bre ti osetis prozvanim, citas li od koga trazim slike? Uostalom ti si svoje dokumentovao u galeriji, jurim ove omladince da prikazu slike kad vec hvataju na svaki zabacaj ribu :hammer:

Vrh Dno