evo bas sad gledam i nema nista da pise . radi se o laku od 60 dindzi kupljenom na pijaciStrelac je napisao(la):Ja mislim da nema tu neke razlike samo se ovaj za crtanje nanosi veoma tankom četkicom. Sale šta piše na bočici? Hot orange?
obavezno konac preko tela i to sto vise namotaja , tako muva traje duze ...mada kad radi klen na ovu muvu tesko mi izdrzi ceo dan jer je svu klenovi oljuste ..i telo i nogebojanbl je napisao(la):ako prije lijepljenja namotam malo konca na udicu i na to zalijepim tijelo,jel treba onda ucvrscavati sa koncem preko tijela? Koje je ljepilo najbolje? Dvokomponentno (epoxy)?
Sta je za nozice najbolje?
sebastian je napisao(la):Upravo tako "radne a ne izlozbene". Ni ja ih nesto posebno ne ulepsavam ako mislim bas loviti. Samo ponekada kada me uvati volja onda uradim kakvu nalickanu iz ciste fore. Bambula je 100% radna imitacija. Po novome ih ne lakiram lakom za nokte ili kao ponekada tankim slojem epoxya. Sada ih dvaput izlakiram poliuretanskim lakom. To mi se vise dopada samo se takve rade duze jer min. 6 sati treba pustiti da se lak osusi. Ali ako nije zurba to je super stvar.