BAMBULA!!!!

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Ja mislim da nema tu neke razlike samo se ovaj za crtanje nanosi veoma tankom četkicom. Sale šta piše na bočici? Hot orange?

bojanbl

Junior member
Učlanjen(a)
11.09.2009.
Broj reagovanja
0
ako prije lijepljenja namotam malo konca na udicu i na to zalijepim tijelo,jel treba onda ucvrscavati sa koncem preko tijela? Koje je ljepilo najbolje? Dvokomponentno (epoxy)?
Sta je za nozice najbolje?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Strelac je napisao(la):
Ja mislim da nema tu neke razlike samo se ovaj za crtanje nanosi veoma tankom četkicom. Sale šta piše na bočici? Hot orange?
evo bas sad gledam i nema nista da pise . radi se o laku od 60 dindzi kupljenom na pijaci

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
bojanbl je napisao(la):
ako prije lijepljenja namotam malo konca na udicu i na to zalijepim tijelo,jel treba onda ucvrscavati sa koncem preko tijela? Koje je ljepilo najbolje? Dvokomponentno (epoxy)?
Sta je za nozice najbolje?
obavezno konac preko tela i to sto vise namotaja , tako muva traje duze ...mada kad radi klen na ovu muvu tesko mi izdrzi ceo dan jer je svu klenovi oljuste ..i telo i noge  :doh:
a sto se tice lepka koristim naj obicniji super lepak i nikad mi telo nije spalo sa udice

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Jutros sam (na putu ka poslu) krajickom oka primjetio povrsinsku aktivnost, nisam 100% siguran da je klen ali... za svaki slucaj sam na brzaka danas napravio par bambulica u 5 varijacija boja pa cemo vidjeti jeli bio klen i sta mu se ove godine na pocetku sezone svidja. Nisam se opterecivao detaljima i ljepotom, ipak su ovo radne a ne izlozbene muhe

Bambulice.jpg

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Upravo tako "radne a ne izlozbene". Ni ja ih nesto posebno ne ulepsavam ako mislim bas loviti. Samo ponekada kada me uvati volja onda uradim kakvu nalickanu iz ciste fore. Bambula je 100% radna imitacija. Po novome ih ne lakiram lakom za nokte ili kao ponekada tankim slojem epoxya. Sada ih dvaput izlakiram poliuretanskim lakom. To mi se vise dopada samo se takve rade duze jer min. 6 sati treba pustiti da se lak osusi. Ali ako nije zurba to je super stvar.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Aaaa evo i rezultata  ;), nisu neki extra ulovi, ali me oduševila činjenica da sam ih pronašao žive,zdrave i raspoložene za igru kao i prošle sezone. Uzimali su i klasične crne a i ove izštraftane fluo-crne. Oko vode sve vrvi od majske mušice, pa ću h možda već sutra pokušati i sa tim imitacijama loviti.

Klen012010.jpg

Klen2010.jpg

bojanbl

Junior member
Učlanjen(a)
11.09.2009.
Broj reagovanja
0
sebastian je napisao(la):
Upravo tako "radne a ne izlozbene". Ni ja ih nesto posebno ne ulepsavam ako mislim bas loviti. Samo ponekada kada me uvati volja onda uradim kakvu nalickanu iz ciste fore. Bambula je 100% radna imitacija. Po novome ih ne lakiram lakom za nokte ili kao ponekada tankim slojem epoxya. Sada ih dvaput izlakiram poliuretanskim lakom. To mi se vise dopada samo se takve rade duze jer min. 6 sati treba pustiti da se lak osusi. Ali ako nije zurba to je super stvar.

jel taj poliuretanski lak nesto poput akrilnih boja ili... ?

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
svaka cast,Ico!kod nas je jos u zabrani pa ga za sada,samo merkam....... 8)

bojanbl

Junior member
Učlanjen(a)
11.09.2009.
Broj reagovanja
0
Ico aj molim te postavi sliku ove zadnje bambule same....super mi izgleda...jel to nema nozice?

Ico

Junior member
Učlanjen(a)
17.03.2009.
Broj reagovanja
0
bojanbl skoro pa niti jedna nema nozice, skontao sam da kod mene na vodi to i ne treba jer sta klen vidi kad ju pokupi cim dodatke povrsinu vode, a samo se patim i trosim perje za nozice bezveze

danas cu poslikati bambulu i postaviti

kod nas u Hrvatskoj nema zabrane za klena, bolena i bassa - bas cudno i bezveze, ali eto tako je to na zalost

pozdrav

speedbaba

Newbie
Učlanjen(a)
19.05.2010.
Broj reagovanja
0
dosadilo mi vise da se patim sa raznim musicama,pa hocu da probam napravit tu bambulu,jer sa slika mi se cini da nije tesko,al gdje da nabavim tu balzu,gdje je ima kupiti :-\

Vrh Dno