BAMBULA!!!!

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
.
meni je gundelj logican izbor, i on kao i bambula padne bucno na vodu.
[/quote]

I logican i odlican. Taj insekt narocito poludi sat vremena pred mrak, nikada na njega nisam probao ali verujem da moze biti vrlo odlican (i ne samo pred mrak) . Licno savetujem da insekt u originalu uhvatis, probodes iglicom i stavis ispred stege za motanje-kao uzor. Fotografije istog mogu pomalo da slazu sto se tice boje, a i uzivo ga imas videti iz svih uglova . (velicina, boja, oblik)
Bice realistican i dobar kao Sebastianova osa

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Pa vi trošite više balze od "Grafoprometa" i "Rapale" zajedno :D
Neko spomenu krompirovu zlaticu. Moj teča na Velikoj Moravi na njih ubiva klenove, pecali on i ja zajedno ja kreno na skakavca ništa ona na zlaticu ručak. Pa vi sad vidite ???

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Jedan ručak? Ništa to nije. Ko, na bambulu, ne nahrani celo obližnje selo klenovinom, za par sati mušičarenja, odmah neka pređe na neki drugi sport.  :hammer:

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
Mixe , ti ko pravi Robin Hud-nahrani celo selo sa klenovima  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
bambula padom privlaci klena, ali gde je ona najproduktivnija? uz obalu ispod granja? kakva je na sred reke u brzaku,prelivu??? jel se i ona kao normalne suve muve pusta prirodno da pliva?

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Bambula ne privlači samo padom, već i svojim izgledom koji podseća na neku mesnatu crnu bubu. Ona je odličan mamac i kada se pretražuje reka dugim vožnjama. Baš tada daje najbolje rezultate. Iskusan klendžija nikad neće podbacivati pod granje uz suprotnu obalu, već će svoju bambulu mudro provozati sredinom reke.
Za pravilno mušičarenje bambulom, ipak treba da angažujete instruktora- stručnjaka za ove stvari. Onaj ko je mene posmatrao i upijao moje savete iz mušičarenja bambulom podigao je svoj prosečan dnevni ulov klenova za minimum 500 %. Preporučujem obaveznu posetu Nišu, ovog leta, i druženje sa mnom, svakome ko bi da usavrši korišćenje bambule. Imam čak i prenoćište za zainteresovane, a tečaj može biti besplatan, ako ste ženskog pola i zavodljivog izgleda. Bambula casting i bambula tying se podrazumevaju. Garantujem fantastičan provod i neverovatan ulov.
Sudeći po broju poseta ovoj temi, kao i broju naručenih komada kod proizvođača muva, 3. milenijum je vreme bambule. Ponosim se svojim izumom. (Grešan sam  ;))

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Sjekloca je napisao(la):
Bambula je tvoj izum???  :eek:

Najviše na svetu bih voleo da mi pojasniš ovu rečenicu, posle koje bi trebalo da stoji znak uzvika ili tačka, a nikako znak pitanja. Nije mi jasno otkad je ova konstatacija pod znakom pitanja.

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Ne razumem sta bi trebalo da ti pojasnim? Moje cudjenje na konstataciju da je bambula tvoj izum? Pa imam pravo da se cudim, nije valjda zabranjeno. Ili da pricam moja secanja na razgovore o ovoj muvi sa Vanjom, Zikicom... i jos ponekim. :D

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Ja bih voleo da čujem tu priču.

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Pa ti pitaj miksa, on ima svoju verziju.... Ja svoju cuvam za neko drugo vreme! :D

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Znam i Mixovu i Vanjinu verziju, a Žikica je nebitan. Koja je tvoja?

Vrh Dno