Ja sam imao taj problem sa bambulama sve dok nisam poslusao Djoletov savet da pre nego sto stavim balzu na udicu,na nju prvo namotam osnovni konac,a zatim super lepak i na kraju navucem balzu.Takodje obavezno kad zalepim balzu na udicu ,osnovnim koncem je obmotam nekoliko puta.Ruki je napisao(la):Evo jutros sam malo bacao bambule, crne...uhvatio sam jednog klena...100 gr. Bacao sam svuda, u vir, pored vira, uz obalu, u brzak, u tisak i najbolje mi je bilo kada sam bacao negde pred brzak, na prelivu, primetio sam da voli kada mu se baci tu negde gde dubina nije veca od 50-70 cm. Tu mi je i udario ovaj a drugi (tj. prvi) udarac sam promasio. Vetar me oterao a i imao sam samo dve identicne bambule, jedna mi je ostala u vodi na grani a na drugoj je spala balza (?!?!) tako da ih vise nemam...jbgi nisam dalje ni pokusavao sa drugim musicama.
Kako utice na plovnost?lazza je napisao(la):Od sada samo epoxy bambule pravim i sa njima nema takvih problema!
lazza je napisao(la):Koliko sam primetio ne smeta. S tim sto pazim da ne stavim previse epoxyja jer i crni lak dolazi preko. I iskljucivo polyurethane koristim jer je plovniji i od balze i od plute. Jedini je problem sto mi se cesto oblik poremeti jer nisam jos izvezbao susenje.![]()
Kad su strimeri u pitanju onda OK! Ali sumnjam da bi mi mnogo pomoglo oko oblikovanja epoxija za bambule ili neke druge manje muve.Djole je napisao(la):lazza je napisao(la):Koliko sam primetio ne smeta. S tim sto pazim da ne stavim previse epoxyja jer i crni lak dolazi preko. I iskljucivo polyurethane koristim jer je plovniji i od balze i od plute. Jedini je problem sto mi se cesto oblik poremeti jer nisam jos izvezbao susenje.![]()
S ovim ne moras da vezbas susenje. Svrati da se uveris na delu![]()
lazza je napisao(la):Kad su strimeri u pitanju onda OK! Ali sumnjam da bi mi mnogo pomoglo oko oblikovanja epoxija za bambule ili neke druge manje muve.Djole je napisao(la):lazza je napisao(la):Koliko sam primetio ne smeta. S tim sto pazim da ne stavim previse epoxyja jer i crni lak dolazi preko. I iskljucivo polyurethane koristim jer je plovniji i od balze i od plute. Jedini je problem sto mi se cesto oblik poremeti jer nisam jos izvezbao susenje.![]()
S ovim ne moras da vezbas susenje. Svrati da se uveris na delu![]()
Prihacen. Samo da otkacim ispit!Djole je napisao(la):Poziv stoji![]()
Neki delju, a neki poznaju proizvodjace plovaka.ledukri je napisao(la):Koga mrzi da delje ce lepi![]()