BAMBULA!!!!

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Ne šmirglamo muve samo mi  :doh: http://www.sportflies.com/Balsa-Flies___Poppers___Terrestrials___Minnows/Balsa-Flies samo su naše bolje.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Nestalo mi materijala za bambule, pa naručio poliuretan za nagodinu, valjda će mi biti dosta za narednu sezonu ???  :hammer:
Nagradno pitanje tko točno odgovori u roku od 3 minute dobija polovinu  ovoga na slici ;)
Dakle koliko se bambula može napraviti od ovog komada poliuretana sa slike ?
Vrijeme sad !
poliuretan.jpg

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
aca-laki je napisao(la):
Ovo ne mogu potrositi svi musicari srbije za 2 sezone  :D Po mom oku ispada nekih 2376000 bambula za velicinu udice #10  :hammer:

Ček malo kako ne pa ako trošiš 25 bambula po izlasku, a ideš svaki dan u godini (i u lovostaju) onda je to već skoro 10 000 po jednom ribiču godišnje, a to bi trebala biti neka normala zar ne ?  :doh:
Dosta gluposti, biće od ovoga i bambula i plovaka i šablona za trofeje i svašta nešta se može od ovoga materijala raditi.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Ja mislim da mogu dve eventualno tri bambule da se urade...imitacija foke za povrsinski lov bele ajkule,tehika lagano povlacenje imitacije da ostavi trag po povrsini....  :D  :D

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
crni je napisao(la):
Ja mislim da mogu dve eventualno tri bambule da se urade...imitacija foke za povrsinski lov bele ajkule,tehika lagano povlacenje imitacije da ostavi trag po povrsini....  :D  :D

E ova je danas najjaca fora  :D :D :hammer: :hammer:  Crni dobro si me nasmijao  :D :tbumb:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
hajde sad daj coveku pola , a ja cu da se grebem od njega  :naughty:

cemu ovo sluzi kad se pravi u ovim dimenzijama?

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
ja jedino da izbacim krevet i da stavim ovo pa dok sve ne potrošim ima gde da spavam  :D odlična idejaaa sa top water lov ajkule na foka imitaciju bambule ali pitanje je gde naći toliko epoxija za finiširanje  :doh:

Vrh Dno