Evo odlučio sam da vam predstavim naše jezero. Podrudit ču se to učiniti na što kvalitetniji način. Posebno ču da slikam svako zanimljivo mesto i da vam ga predstavm, da vam pokažem gde se koje ribe najviše zadržavaju. Tako da ako tko od vas dođe na naše jezero a ja budem ko zna gde
a vi mislite loviti da vam ne bude trebalo iči okolo i naokolo te se dodatno raspitivati.
Potrudit ču se također napraviti što više lepših fotki sa samog jezera, ribe itd.
Da napomenem ovo nije neka turistička reklama, nemam nikakve profitabilne koristi od toga (na žalost :lol
nego ja to ovako ko vas kolega i pobratim po stapu;-)
Evo jedne stare fotke, to sam slikao sa jednim starijim digitalnim fotoaparatom. Ribe su bile udaljene od obale nekih dobrih 30m. Jato malo manjih šarana. Beše to u avgustu 2005. čini mi se.
Potrudit ču se također napraviti što više lepših fotki sa samog jezera, ribe itd.
Da napomenem ovo nije neka turistička reklama, nemam nikakve profitabilne koristi od toga (na žalost :lol
Evo jedne stare fotke, to sam slikao sa jednim starijim digitalnim fotoaparatom. Ribe su bile udaljene od obale nekih dobrih 30m. Jato malo manjih šarana. Beše to u avgustu 2005. čini mi se.