Bojkot upozorenja 2013

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
mislim na onaj sto ti prilici imenu....

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Ama Schok sto si bukvalista, ideja kao ideja da se sve radikalizuje je na mestu. Ne mora to da bude decija bolnica bukvalno, a i sto mislis da bi ostala bez sredstava? Mislis da bi bilo reakcije da se izadje u susret ribolovcima? Takav rasplet treba ocekivati tek 2015. kada skapiraju da su korisnici ostali bez sredstava od dozvola i kada sudovi budu zatrpani prijavama za riblov bez dozvole. I sve predmete ribolovaca koji pecaju sa uplatnicama na neku ustanovu zastupao zajednicki advokat.
da li sam bukvalista...nebi rekao! i dalje na ovaj predlog gledam kao zloupotrebu,kao odskocu dasku u ostvarivanju ciljeva jedne grupacije u koju spadaju i gospoda musicari koji se olako pozivaju na eticke kodekse,naravno samo onda kada to njima odgovara,dok im u ovom slucaju ovaj predlog nimalo nemoralno i neeticki zvuci.

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Goci druze, da sam u Srbiji bez imalo sumnje i razmisljanja bih prihvatio tvoj predlog. Mislim da je izuzetan i siguran sam da ce se mnogi ribolovci odazvati pozivu. Samo napred  :tbumb:

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
nespetro je napisao(la):
Goci druze, da sam u Srbiji bez imalo sumnje i razmisljanja bih prihvatio tvoj predlog. Mislim da je izuzetan i siguran sam da ce se mnogi ribolovci odazvati pozivu. Samo napred  :tbumb:
ali nisi,prema tome...suvisan komentar

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
nespetro je napisao(la):
imam sjajan predlog za tebe kad posetis Beograd u martu,da uplatis cenu jedne ribolovacke dozvole nekoj humanoj ustanovi i time direktno podrzis Gocija,a ne indirektno!

http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=4698.msg100125#new

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
schok je napisao(la):
da li sam bukvalista...nebi rekao! i dalje na ovaj predlog gledam kao zloupotrebu,kao odskocu dasku u ostvarivanju ciljeva jedne grupacije u koju spadaju i gospoda musicari koji se olako pozivaju na eticke kodekse,naravno samo onda kada to njima odgovara,dok im u ovom slucaju ovaj predlog nimalo nemoralno i neeticki zvuci.

Sta je bre nemoralno uplatiti 6000+ dinara na racun neke ustanove? Sta je tu neeticki majke ti?

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Sta je bre nemoralno uplatiti 6000+ dinara na racun neke ustanove? Sta je tu neeticki majke ti?
ajde ne zamenjuj teze,znas vrlo dobro na sta ja mislim

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
schok je napisao(la):
imam sjajan predlog za tebe kad posetis Beograd u martu,da uplatis cenu jedne ribolovacke dozvole nekoj humanoj ustanovi i time direktno podrzis Gocija,a ne indirektno!

http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=4698.msg100125#new

Da je cilj da podrzi Gocija onda treba da uplati pare njemu. Ovo sa uplatama nije podrska Gociju vec ustanovi kojoj se uplacuje.

2007 ili 8 strajkovali Grcki seljaci zbog katastrofalno niske otkupne cene mleka. I onda su uradili nemoralan i neeticki gest, uleteli i prosipali mleko u zgrade opstina. Zamisli prosipaju toliko mleko pored miliona gladne dece, sram ih bilo.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
schok je napisao(la):
ajde ne zamenjuj teze,znas vrlo dobro na sta ja mislim

Covece kako to menjam teze? Ustanove ce svakako primiti uplate, sta je tu nenormalno i nemoralno? Moja je stvar kako cu posle da se branim na sudu kada budem pecao bez dozvole za ribolov.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Ja sam pre dve godine pao za neku dzidzu :D i sudija me je osudio da platim 20 000 din u fond NURDOR (fond za bolesnu decu).... prema tome to je nesto normalno u sudskoj praksi

Vrh Dno