gegula je napisao(la):\
i plus da ti vrati avatar.......
Tu mi je bre avatar nego bio iskljucen u profilu...
gegula je napisao(la):\
i plus da ti vrati avatar.......
da li sam bukvalista...nebi rekao! i dalje na ovaj predlog gledam kao zloupotrebu,kao odskocu dasku u ostvarivanju ciljeva jedne grupacije u koju spadaju i gospoda musicari koji se olako pozivaju na eticke kodekse,naravno samo onda kada to njima odgovara,dok im u ovom slucaju ovaj predlog nimalo nemoralno i neeticki zvuci.simpson H je napisao(la):Ama Schok sto si bukvalista, ideja kao ideja da se sve radikalizuje je na mestu. Ne mora to da bude decija bolnica bukvalno, a i sto mislis da bi ostala bez sredstava? Mislis da bi bilo reakcije da se izadje u susret ribolovcima? Takav rasplet treba ocekivati tek 2015. kada skapiraju da su korisnici ostali bez sredstava od dozvola i kada sudovi budu zatrpani prijavama za riblov bez dozvole. I sve predmete ribolovaca koji pecaju sa uplatnicama na neku ustanovu zastupao zajednicki advokat.
ali nisi,prema tome...suvisan komentarnespetro je napisao(la):Goci druze, da sam u Srbiji bez imalo sumnje i razmisljanja bih prihvatio tvoj predlog. Mislim da je izuzetan i siguran sam da ce se mnogi ribolovci odazvati pozivu. Samo napred![]()
nemoj se nista cuditi mom komentaru,to mu je za provokaciju,nista vise.batarihter je napisao(la):...kakvi ljudi.... ??? svakakvih nas ima....![]()
batarihter je napisao(la):...kakvi ljudi.... ??? svakakvih nas ima....![]()
imam sjajan predlog za tebe kad posetis Beograd u martu,da uplatis cenu jedne ribolovacke dozvole nekoj humanoj ustanovi i time direktno podrzis Gocija,a ne indirektno!nespetro je napisao(la):Goci druze, da sam u Srbiji bez imalo sumnje i razmisljanja bih prihvatio tvoj predlog. Mislim da je izuzetan i siguran sam da ce se mnogi ribolovci odazvati pozivu. Samo napred![]()
schok je napisao(la):da li sam bukvalista...nebi rekao! i dalje na ovaj predlog gledam kao zloupotrebu,kao odskocu dasku u ostvarivanju ciljeva jedne grupacije u koju spadaju i gospoda musicari koji se olako pozivaju na eticke kodekse,naravno samo onda kada to njima odgovara,dok im u ovom slucaju ovaj predlog nimalo nemoralno i neeticki zvuci.
ajde ne zamenjuj teze,znas vrlo dobro na sta ja mislimsimpson H je napisao(la):Sta je bre nemoralno uplatiti 6000+ dinara na racun neke ustanove? Sta je tu neeticki majke ti?
schok je napisao(la):imam sjajan predlog za tebe kad posetis Beograd u martu,da uplatis cenu jedne ribolovacke dozvole nekoj humanoj ustanovi i time direktno podrzis Gocija,a ne indirektno!
http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=4698.msg100125#new
schok je napisao(la):ajde ne zamenjuj teze,znas vrlo dobro na sta ja mislim