zvezdan je napisao(la):Nema veze ekoljubo,propisi su propisi :
Neka ga još 15 dana,a onda 8)
Šone je napisao(la):Ekos Ljubos nema bre Tiskog cveta na Tamišu![]()
Milanče je napisao(la):Šone je napisao(la):Ekos Ljubos nema bre Tiskog cveta na Tamišu![]()
Polako Šone, ne izleći se... Bilo ga je mnogo, a poslednjih godina poneki... Ove godine ću ga fotkati, čisto da te uverim :yeswink:
Odosmo u off. Prošle godine su se ti retki primerci na Tamišu pojavili 11. juna!!! Uglavnom sredinom juna. Inače ne možeš ga pomešati, on ima preko 10cm sa repom!!! A telo oko 5 cm!!!Markovic je napisao(la):Izvinte za off.Kada se roji Tiski Cvet.Posto juceh vide neku cudnu majsku.
Rekoh ti ja šta će biti a mi brate glumimo ludilo neko ...zvezdan je napisao(la):Nažalost,kod mene se bucov krivolovi bespoštedno!Danas sam prošetao sa klincima pored nekih od mojih standardnih terena,koje ni ne obilazim tako često upravo zbog lovostaja,i vidim da se bucov lovi varalicama bez problema,nose se sitne ribe!I šta sad?Ja obilazim i čekam kraj lovostaja,ovi se smeju i love sitnu ribu!Jebem ti i lovostaj i narod i državu!!!Ja od prvog otvaram sezonu,ionako sve vraćam u vodu!!!
vi momci se ponasate kao da vam je prva godina da pecate ??? neznam sta vam je neobicno i novo ? pre jedno mesec dana u jednoj temi o klenu se povela slicna diskusija i ja sam napisao da cu ga pecati bez obzira na lovostaj samo ako uslovi na vodi dozvole. neki su prilicno ostro reagovali na tu moju izjavuŠone je napisao(la):Rekoh ti ja šta će biti a mi brate glumimo ludilo neko ...zvezdan je napisao(la):Nažalost,kod mene se bucov krivolovi bespoštedno!Danas sam prošetao sa klincima pored nekih od mojih standardnih terena,koje ni ne obilazim tako često upravo zbog lovostaja,i vidim da se bucov lovi varalicama bez problema,nose se sitne ribe!I šta sad?Ja obilazim i čekam kraj lovostaja,ovi se smeju i love sitnu ribu!Jebem ti i lovostaj i narod i državu!!!Ja od prvog otvaram sezonu,ionako sve vraćam u vodu!!!