Bucov 2013

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
isidor1 je napisao(la):
da ne kvarimo temu vise (ti uzivas da radis to gde stignes i dokazujes sta sve imas u "mudima") kad pustis smudja od preko kilo onda se javi a do tad ...

Sunce drago, ne umes da brojis do tog broja koliko sam ih do sada vratio. I sto bih se tebi uopste javljao, koji ces mi qrac? :hammer:

isidor1

Junior member
Učlanjen(a)
02.10.2012.
Broj reagovanja
0
Do tog broja koliko si ih vratio u zamrzivac verovatno  :bye:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Zamrzivac je svakako uvek pun tu nema spora. Sta cu kad previse hvatam, stvarno previse. 

I cekaj sta sad ti hoces da me nesto kao diskreditujes :hammer:, a ja ti lepo kazem kada uracunem i zamrzivac da ne umes da brojis do tog broja koliko sam smudjeva vratio do sada. Ispada da si ili previse tanak sa matematikom ili ja previse hvatam :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Evo uploadovao sam video da se vidi sta rade. Tad sam vec uveliko presao na varalicu loveci smudja ali do mrklog mraka od bucova nije moglo da se zivi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5Nay_LcskpE[/youtube]

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
tommylee je napisao(la):
Nažalost sve je manje riba,svelo se na jedinke koje lutaju i takva kad se uhvati je više sreća nego znanje.
tomy...nesto mi ovde tvoja logika nije bas jasna!?da li to onda znaci,kao napr. u ovom Simpsovom slucaju gde je ribe ko sodera, na delu bilo znanje  umesto srece?

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Au, a ja sam mislio da je Rancic nešto ljut na sve nas 8) Gde si bre stara gardo :bye:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Šok druže kažem da je toliko malo bucova kod nas da kada ga dobiješ je više sreća nego znanje.Jedinke koje lutaju po vodenom prostranstvu,to niko ne može ciljno da lovi!
Ja jato nisam vidjeo da se više i ne sjećam kada je zadnji put to bilo.
Ovo kod Simpsona je neka mikro lokacija  :tbumb:

Juče smo ciljno njega lovili i samo jedan mališan se dao prevariti  :'(

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
nije to samo sa bucovom slucaj,ribe kad ima i kad je aktivna nije je problem upecati ,najveci problem je kao sto tommy rece pronaci je gde je ima....

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ne liči baš mnogo ni na Tisu... Ali su možda tiski bucovi na izletu...  :D

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Vredi li ici na bucova izmedju Ljubovije i Zvornickog jezera,ima li ga, raubuje li,vata li se ?

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Bio juče ne polomu (kraj jezera-početak Drine),to mu je udarna pozicija.Voda mala i bistra ali je bilo dosta vjetra.
Čim smo došli uz oblau u pličaku fin raub i ništa više!
Posle je kolega upisao jednog malog i to je bilo sve.
Na jezeru zna doboro da divlja ali usled velikog prostranstva skoro pa nemoguće ga je ciljno loviti.
Moja top destnacija ušće Drinjače u jezero je neuportrebljivo,usled kopanja za izgradnju HE voda braon!

Igore sa tvoje strane Crnča i Veliki Majdan ako još malo zahladni biće udarne lokacija.Tu se javljaju oni najkrupniji!!!

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
tommylee je napisao(la):
Šok druže kažem da je toliko malo bucova kod nas da kada ga dobiješ je više sreća nego znanje.Jedinke koje lutaju po vodenom prostranstvu,to niko ne može ciljno da lovi!
ok je ovo,u pravu si,nego sam mislio na nesto poput ovog Simpsovog primera,gde je riba na ribi,tu i ne treba neko znanje.
ovaj Simpsov snimak lici na bucovski ribnjak  :D

Vrh Dno