Bucov 2013

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpson H je napisao(la):
Ja danas izmusicarih nekih 40 komada za dva-dva ipo sata, kao masina jebote. Zvoni mi telefon ja se javljam, stap pod pazuh, udarac, kontra, riba. Ma totalno ludilo ali izgustirah ga relativno brzo zbog previse komada. Niti sam imao vremena nesto da slikam previse, niti da ih mazim kod vadjenja, niti da ih ljubim kod vracanja. Danas bilo hard rock musicarenje. Nisu nesto velike ribe 1-2kg...

zguhycoteoas7h8iwbsb.jpg
bravo simpsone . drago mi je kao da sam ja pecao  :tbumb:  daj baci neku sliku tih riba od kilo do dva ...ova jedva da je preko pola kila  :blush:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sasats je napisao(la):
bravo simpsone . drago mi je kao da sam ja pecao  :tbumb:  daj baci neku sliku tih riba od kilo do dva ...ova jedva da je preko pola kila  :blush:

Ti si decko imbe, kada po slici mozes da cenis velicinu ribe. Do sada sam u zivotu mogao da omanem u 100g tezine(dok u cm mogu da omanem) ovo je bio prvi bucov tog dana i bio je nesto jace od kilo. Ako mislis da lazem odjebi vise da mi se ikada obratis!

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
u kom si ti fazonu i kakav ti je ovo recnik...sta god ti nije po volji ti odma okrenes da napusavas..

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
hahahaahahaaa pa kazem ja lepo .....tacno sam znao sta ces napisati....

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Iako se sa Simpsonon nisam slagao u nekim ranijim temama,moram da priznam da je sad u vezi težine onog bucova u pravu!!
A i napali su ga bez razloga,čovek je u par rečenica sve rekao a oni se napalili na neke prethodne prepirke..I u tome je u pravu,zaista su dosadni ti "izveštaji" sa Gradca!!

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
1
Nikoga necu optuzivati,niti sam neko ,da  mogu nekoga da optuzujem..Ali nek bude neko pametniji i popusti od Bojanovih Buceka :tbumb:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpson H je napisao(la):
Ako mislis da lazem odjebi vise da mi se ikada obratis!
sto si bre tako bezobrazan  :'( taman pocnemo lepo da razgovaramo a ti ga odmah useres  :doh: naravno da ne mislim da lazes , jer nisi lud da lazes tako providno . cak sam 100% siguran da si sve na svetu ali ne lazov  :nowink: pomislio sam da si mozda ubacio pogresnu sliku ili da si pogresio u proceni jer ne ubijas ribe a bucov zna da prevari jer je to veoma vitka riba koja prema duzini nema neku kilazu .
nije ni bitno i glupo je da licitiramo sa tezinom i kvarimo temu jer je vrlo moguce da sam ja pogresno procenio sa slike . meni je delovao da mozda ima oko 40cm bez repa a takve ribe tesko da imaju kilo . evo jedne moje stare slike na kojoj drzim ribu malo jacu od kilo dosta preko 40cm radi poredjenja .
u stvari sve je vise bila mala sala i nemoj da se za nista ljutis i da se raspravljamo  , vazno je da si ti lepo pecao a ja moram da radim i vikendom tako da nema nista od pecanja  :'(

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
obozavam vas,evo kampujem na Dunavu I padne mi na pamet da bacim pogled na forum kad ovde veselo.
od bucova nista,nije me dozivio Kao ni moje strimere , a sad ce celu noc da rade sedici I tvisteri za gosn smudja .
aj budite dobri I nemoj te preterati ha ha ...dok se ne vratim sa kampinga

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
Umjesto da se prepirete oko gluposti u brojkama, bilo bi mozda bolje da tu prvo dignete ogradu, nekoliko kilometara uokolo tog mjesta, i dovedete djecu. Djecu, svoju i tudju, djecu po godinama i djecu u srcu. Naucite ih kako je zivot lijep, bez da se radi steta, da su i ribe vesele, musicarenje zabavno... Cak se i zaraditi moze bez da se nekog ostetilo, opljackalo, prevarilo ili popljuvalo, ako vec drugo ne ide. To bi onda bilo lijepo, iako je to svijet brace Grim i u mom kraju.

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
alp je napisao(la):
Umjesto da se prepirete oko gluposti u brojkama, bilo bi mozda bolje da tu prvo dignete ogradu, nekoliko kilometara uokolo tog mjesta, i dovedete djecu. Djecu, svoju i tudju, djecu po godinama i djecu u srcu. Naucite ih kako je zivot lijep, bez da se radi steta, da su i ribe vesele, musicarenje zabavno... Cak se i zaraditi moze bez da se nekog ostetilo, opljackalo, prevarilo ili popljuvalo, ako vec drugo ne ide. To bi onda bilo lijepo, iako je to svijet brace Grim i u mom kraju.
svakako da bi bilo bolje da se ovo na neki nacin zastiti...al sve je to osudjeno na propast,uvek koristim ovaj klip kao reper...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CVlWjMpN9Hg[/youtube]

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Konačno je došla voda i krupan je odmah zaposeo plićake.Ušlo je celo jato,ali ja sam se zadovoljio sa tri baca.U trećem je ovaj pokupio velikog pp strimera na gamakatsu 1.Bilo bi fino da ostanu tu neko vreme.

Prilozi

• BUCOV.JPG
    BUCOV.JPG
    93,5 KB · Pregleda: 189
Vrh Dno