100ka
Hero member
Ma kuj i ti ako oces, ja cu kujem konji, a ti da zagrevaš žar s meh 
100ka je napisao(la):Napravi laganu muvu što lakšu, pa je palmeruj. Pogledaj žakulinu Red star fly, pa napravi to isto samo belo (ili neke svetlije boje može i limun žuta za bucka). I možeš da napraviš vidles (nezakačivu), tako što prilikom vezivanja materijala uzmeš dve niti najlona 0,40. Zavežeš ih na kraju luka udice sa svim ostali materijalima, jedna najlon sa leve drugi sa desne strane, pa kad namotaš celu muvu saviješ najlone uz luk sa donje strane udice i učvrstiš ih za glavu muve.
Ako sam nejasno objasnio potraži negde ima objašnjenje kako se vezuju vidles muve. Ako nema ovde na sajtu probaj preko googleta da nadješ.![]()
Blue FOX je napisao(la):Ovo nisam znao tako da mi je dobro doslo,moje izlaganje se odnosilo na musicarenje bucova na bukvalno stajacoj vodi..
U pitanju je Dunav (Srebrno jezero) ili ti zimovnik gde ide kao lud u jutarnjim casovima a imajuci u vidu da je dno prepuno bodljikave zice jer je to sve nasa vojska udesila koja se hvala bogu sad sklonila probao sam sve tehnike ali sa sporijim povlacenjem ostajao bez muva,tako da je to bilo ono moje "USIJANJE SPROVODNIKA"