a ja se danas navozao okolo i naokolo...konacno kada sam sve obaveze skino' sa grbace odmah sam otisao u moju malu i skromnu radionicu i latio se mog drugog drvenog cekrka...

najveca mi muka sto dizajn ovisi o mom alatu i materijalu koji mi je na raspolaganju...ipak sa malo volje se da izvuci bar malo od zamisljenog...Sada sedim i gledam komad moje tzv. majstorije...
Ljudi ja sam skroz na skroz odlepio...da imam sve idealne uvete, materijal i odlično opremljenu radionicu...radio bi i čekrke, i bambusove mahače...i ko zna šta još (ma svašta mi pada još pored na pamet po pitanju ff-a...ali bolje da šutim :lol:

). Zamislite ovo: izađeš na vodu, u rukama imaš vrhunsko izrađen bambusov štap, na njemu čekrk kojega si sam osmislio i uradio, još i struna je tvoja, predvez je tvoj...sve je tvoje i na kraju muva je tvoja...priđeš kakvom lepom potoku ili manjoj bistroj rečici u kojoj plivaju pastrmke i lipljani, polako ulaziš u vodu i uživaš u onom žuboru vode, mekoći i finoći bambusa prelepom čekrku sa nekom finom gravurom...i da ne nabrajam sve još od zabačaja, zategnute strune, ribe koja se bori i iskače ili zaranja u vir...

Sve mi to leti kroz misli dok se igram u svojoj maloj radionici...recite mi da sam još uvek normalan