Ćaskanje

rakun

Junior member
Učlanjen(a)
03.06.2008.
Broj reagovanja
0
I meni se lagano ruke tresu, samo cekam lijep dan i odoh do mora, ako ništa samo ću da bacam, moram negdje da se ispraznim, proljeće je daleko.....

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Evo dosadno mi na poslu, kisa pada I magla posvuda, nema stranki i ne znam sta cu sa sobom. Ako tko od vas dolazi na Bled mozete me pronaci na Bledskom dvorcu (Gradu). Ako nisam na poslu uglavnom sam na jezeru ;) bilo da setam, veslam, plivam ili pecam haha.

Veso2

Junior member
Učlanjen(a)
25.06.2007.
Broj reagovanja
0
sebastian je napisao(la):
Evo dosadno mi na poslu, kisa pada I magla posvuda, nema stranki i ne znam sta cu sa sobom. Ako tko od vas dolazi na Bled mozete me pronaci na Bledskom dvorcu (Gradu). Ako nisam na poslu uglavnom sam na jezeru ;) bilo da setam, veslam, plivam ili pecam haha.

Pa kad ti je vec dosadno - iskopaj mi malo geografskih podataka, ha? Bohinjska Bistrica - koliko je to daleko od Bleda, a koliko od tih tamo nekih terena na Soci? Kako ti volja, u kilometrima ili u vremenu provedenim za volanom.. Eto me tamo uskoro, pa mi treba malo pomoci..

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
E na zalost ne mogu ti pomoci. Ovo ja sto sam na forumu je na kratko preko mobilnog. Ne mogu na poslu da surfam po netu na zalost. Ma slovenija ti je malena dezela. Sve je tu blizu. A kada kupis kartu odmah mozes dobiti info iz rukava. Inace sam sada bez pc-a jer mi je crko tako da za neke konkretne info o slo rekama  ne mogu mnogo da poisem. Na musicarenje.com-u su super info o slo rekama I ljudi iz slo ti tamo mogu sve u detalj reci.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
U Bohinju imas voz I gore mozes da se ukrcas autom. Ja sam par puta isao na socu tako, brzo se stigne i lepo je. Na Soci jos nisam lovio jer mi je za to potrebno vise vremena i love ali jednom ce I ona da dodje na red. Kad imam vremena radije odem na divlju dolinku ili nase jezero pa se igram velikim ribama :)

Veso2

Junior member
Učlanjen(a)
25.06.2007.
Broj reagovanja
0
Puno hvala na brzim informacijama, ipak si mi mnogo pomogao!!!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas na sajtu Istinomer-a naleteh na jednu dobru konstataciju!Za razmišljanje o našoj situaciji!

"Prema studijama koje su objavljene u Evropi, prosečni 24-godišnjak iz EU je proputovao celu Evropu i najmanje jednom je putovao na neki drugi kontinent. Završio je školovanje, skoro po pravilu jedan deo je proveo na razmeni. Mladi Evropljanin govori najmanje jedan strani jezik i koristi računar kao da ga je sam izmislio. Volontira minimum pet sati nedeljno, imao je prilike da sluša svoj omiljeni bend uživo i, što je možda najvažnije, ima životni plan za narednih pet godina. Mislim da to govori dovoljno."

direktor beogradske kancelarije za mlade Kosta Andrić, Press, 9. 8. 2009. godine

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
zar su ovo smeli da objave?vec vidim masovne demonstracije...... :D
salu na stranu,ovo je porazavajuc podatak......ja sljakam od svoje 18. godine...sad imam 26......
nisam proputovao celu evropu a zeleo bih......iako sljakam u ozbiljnoj firmi sa solidnim primanjima,ovo mi je ostao san,za sad........

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Pomoć,
Potreban mi je Senin broj telefona,imam neki koji mu nije u funkciji.Pa ako neko ima neka mi prosledi putem PP,unaprijed zahvalan.

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Lepo nas narod kaze : Ko se seli taj se ne veseli. A ja bih dodao da ko se seli na -15C taj place i zapomaze. Ljudi, nacisto sam poludeo zadnjih dana oko selidbe. Em poso, em mraz, em jurnjava.... Uf.. sad mi malo lakse  :) Mora se zalim negde, a kog cu drugog maltretiram nego vas    :lol: 

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Pošalji kartu (povratnu) i eto nas,rešavamo problem za dan-dva,hladnoća nije problem!  ::)

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Cekaj da se preselim prvo. Da imamo gde da se smestimo  :D  A i idemo na ice- fishing. Kad smo vec kod tog podlednog ribolova... skoro mi rece jedan iz kluba da tip sa kojim ide na takvo pecanje, drzi crvice u ustima da mu se ne smrznu. Ziva istina. Zamisli...

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
:D :D :D
jel dodaje aromu,cisto da mu bude podnosljivije? :D
salu na stranu...kako izdrzati do proleca,pitam ja vas?ova godina prodje fantasticno,bolju nisam mogao pozeleti.....ali do pocetka nekog razumnog pecanija,valja cekati bar 4 meseca...kako prezibeti ovaj kritican period? ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ma ovo je super period...sezona je na kraljicu naših voda - MLADICA. A i za štuku nije kraj nikako  ;)

Danas nam je napadalo mnogo snega i jedva sam došao kući sa posla. Sutra verovatno idem na posao peške...bolje pola sata polako i sigurno nego da moram kod mehaničara ili nedaj bože u bolnicu.

Od subote imamo na cestama več nekoliko smrtnih slučajeva...katastrofa, nije za nigde da se kreneš osim na pecanje  :D ;)

Vrh Dno